Jump to content

Sfenky

Üye
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sfenky

  1. Nasıl oluyor o ? Ayrıca burada benim için en önemli konu yurtdışı olmasa bile kablosuz 450mbit gibi hızlarda alıcı/vericiler ile oyunların ping sürelerini düşürebilir miyim yoksa gecikme süresi çoğalır mı bu sorunun cevabı çok önemli
  2. Diskte ne kadar yer tuttuğunu gösteren bir resimde olsa iyi olurdu..
  3. 25,5 GB kaplıyor. Hangi windowsu kurduysam 23-25GB arası. Resimlerde 14 GB gibi görünüyor. Sebebini bilen, yardımcı olabilecek biri var mı ?
  4. Hocam hangi windowsu indirirsem indireyim, C'de kapladığı alanı 23GB'ın altına düşüremedim. Özellikleri çıkartılmış olsada olmasada boyut böyle her diskte. Office dahil oldumu dayanamıyorum indiricem ama alacağım imaj 30-35GB olucaksa bunu ağ üstünden paylaşmam çok zor. 
  5. Hocam yanılmıyorsam ben indirip kurmuştum bunu, Ekran Alıntısı Aracı yoktu. Bunu nasıl aktifleştirebilirim ? Dosya paylaşımı, yazıcı ekleme (ağ ile) gibi işlevler aktif mi bu sistemde 
  6. Dos ekranı açık kalmayacak, dosttan bios update programları ile o dosyayı yükleyeceksin. ama dos kullanmayı bilmiyorsan benim gibi herkesin tavsiyesine uy ve deneme.
  7. Benim bir sorunum var, HP Dv6 Notebook kullanıyorum aşağıdaki resimden bu konuda yazılanlara göre bir şey anlayamadım. Anakart Quanta yazıyor tamam, bios Insyde. mydigitallife de Insyde bioslar için konu var ama biraz karışık geldi bir anda orası HP Pavillion DV6 1144ET için hazır yok baktığım kadarıyla, kendim yapmak içinde bios update ve bios dosyasını bulmam gerekiyor. Bu modeller için de ben nasıl bulacağımı anlayamadım doğrusu. Yardımcı olabilecek arkadaşlardan rica etsem bana yol gösterebilirlermi.. HP'nin kendi bios updatei dosyayı indiriyor ve yüklüyor. Hangi programı kullanmamı önerirsiniz ?
  8. Crack PS için DW ile uyumsuz. Bende çalışmadı ya da.. Crack verebilecek olan varmı ? Ayrıca resimlere bakıp yazıları okumamazlık yapmayın, ilk mesajdaki linkleri değiştirilerek full sürüm konmuş deniyor. Beta değil yani..
×
×
  • Create New...