Jump to content

emrexgrafi

Üye
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

505 profile views

emrexgrafi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. ev ve işyeri için kullandım, key için teşekkür ederim RaZorWounD.
  2. Ben Pdf programları üzerinden demek istedim, halbuki 3. part yazılımlar ile bu mümkün tabi ki. Ofis 2016 üzerinde denemedim ancak gelmişse güzel birşey olmuş. İşim düşerse kullanırım. Yine de teşekkürler.
  3. PDF de içeriğe müdahale edemezsiniz, ancak sayfalarla silme çoğaltma gibi işlem yapılabilir, işaretlenebilir ve not alınabilir vs. Excel 2007 sonrası olanlarda farklı kaydet kısmında pdf özelliği var.
  4. Güncelleme yaptınız mı? Belki düzelebilir. Bizim de var başka philips ama android değil güncelleme yapması için sürekli uyarıyor. Hiç sorun yaşamadık.
  5. https://www.youtube.com/watch?v=XD_eV67Wq1Y
  6. Temanın index.php dosyasını kontrol ederek, sidebar 2 tane olabilir. 1 tanesini silerek yapabilirsiniz. Eğer css şablonu profesyonelce yapılmışsa büyütmek zor olabilir. Wordpress uzmanına danışarak yaptırabilirsiniz.
  7. Yapacağınız cd-keysiz projeyi merakla bekliyoruz. Umarım başarılı olursunuz.
  8. meyveli soda içiyorum zaten karpuz-çilekli soda olanlar...
  9. http://haber.mynet.com/oruc-tutarken-susuzlugu-gideren-gidalar-584944-foto-analiz-4 ben burayı okuyup soda içmeye başladım faydası oluyor...
  10. İşletim Sistemlerinin Kralı geliyor aklıma, Bunu Programların Kralı'da diyebilirim =)
  11. Taşkın Tuna'nın 'Bing Bang (Büyük Patlama) 1-2' ve 'Oku ama Neyi' kitabını tavsiye ederim...
  12. aslında ben dvd'den kurulum ekranında yapmıştım, kurulum kısmında disk yönetimine geliyorsun oradan imajları seçip flash diske restore ediyorsun... (tam hatırlamıyorum ama yapmıştım bir araştır istersen)
  13. Yapmış olduğun emek ve çabalarına teşekkürler, ellerine sağlık (indirmeye başladım eğer sorun çıkarsa buradan geri bildirim yapabilirim)
×
×
  • Create New...