Jump to content

emrexgrafi

Üye
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by emrexgrafi

  1. ev ve işyeri için kullandım, key için teşekkür ederim RaZorWounD.
  2. Ben Pdf programları üzerinden demek istedim, halbuki 3. part yazılımlar ile bu mümkün tabi ki. Ofis 2016 üzerinde denemedim ancak gelmişse güzel birşey olmuş. İşim düşerse kullanırım. Yine de teşekkürler.
  3. PDF de içeriğe müdahale edemezsiniz, ancak sayfalarla silme çoğaltma gibi işlem yapılabilir, işaretlenebilir ve not alınabilir vs. Excel 2007 sonrası olanlarda farklı kaydet kısmında pdf özelliği var.
  4. Güncelleme yaptınız mı? Belki düzelebilir. Bizim de var başka philips ama android değil güncelleme yapması için sürekli uyarıyor. Hiç sorun yaşamadık.
  5. https://www.youtube.com/watch?v=XD_eV67Wq1Y
  6. Temanın index.php dosyasını kontrol ederek, sidebar 2 tane olabilir. 1 tanesini silerek yapabilirsiniz. Eğer css şablonu profesyonelce yapılmışsa büyütmek zor olabilir. Wordpress uzmanına danışarak yaptırabilirsiniz.
  7. Yapacağınız cd-keysiz projeyi merakla bekliyoruz. Umarım başarılı olursunuz.
  8. meyveli soda içiyorum zaten karpuz-çilekli soda olanlar...
  9. http://haber.mynet.com/oruc-tutarken-susuzlugu-gideren-gidalar-584944-foto-analiz-4 ben burayı okuyup soda içmeye başladım faydası oluyor...
  10. İşletim Sistemlerinin Kralı geliyor aklıma, Bunu Programların Kralı'da diyebilirim =)
  11. Taşkın Tuna'nın 'Bing Bang (Büyük Patlama) 1-2' ve 'Oku ama Neyi' kitabını tavsiye ederim...
  12. aslında ben dvd'den kurulum ekranında yapmıştım, kurulum kısmında disk yönetimine geliyorsun oradan imajları seçip flash diske restore ediyorsun... (tam hatırlamıyorum ama yapmıştım bir araştır istersen)
  13. Yapmış olduğun emek ve çabalarına teşekkürler, ellerine sağlık (indirmeye başladım eğer sorun çıkarsa buradan geri bildirim yapabilirim)
  14. Kemalalkın teşekkür ederim cevap verdiğin için, anlamak istediğim 10.6.6i kurdum sisteme demekki 64 bit çalışıyor standart olarak doğru mu? bu yüzden bazı sürücüler hata verip duruyor 32 bit sistemler için geçerli olduğundan heralde kavramak istedim. örnek wireless adaptörüm var rtl8187b olarak geçiyor bi türlü kuramadım mesela ati mobility 4650 1002:9480 bunun gibi ses kartı, laptop kendi wifisi broadcom 4310 14e4:4315 gibi vs... yani ekran,ses ve wifi tanıtamadım gerçi wifi tanıtsam benim işim kolay olacak hemen internetten araştırmaya devam ederdim...
  15. 32 bit açmak için ne yapmak gerekiyor, yani boot komutuna. 64 bit için ne yapmak gerekiyor, ikisinide yazarsan sevinirim.
  16. -v komutunu deneyin arkadaşlar... nerde takıldığını görebilirsiniz.
  17. Arkadaşlar sleepenabler.kext silmenizi öneririm yoksa hata alırsınız büyük ihtimal. Öncelikle bu kexti silin ardından disk utility repair permissions yaparsanız sorun yaşamazsınız.
  18. [quote name='B|sHop' date='12 May 2011 - 18:04 ' timestamp='1305223461' post='1009579'] Merhaba ben mac os iATKOS_S3v2 i kurdum kurulumda hiç bir sorun yok fakat başlarken Elma da takılı kalıyor ve ilerlemiyor.. Acaba hangi sürümünü yüklemem gerekli yardımcı olursanız sevinirim çok tşkler. [b]Bilgisayar bileşenleri[/b] İşlemci : İntel i5 3.30 Anakart: Asus P8h67 Chipset: İntel Ekran Kartı:ASUS Ati Redeon EAH5770 Hd 5770 Ram: Ocz Ses: Realtek HD Auido Ethernet: Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet Adapter [/quote] -v yaparak nerde takıldığını görebilirsin ve yahutta cpus=1 -v yaparak dene.
  19. Gerçekten işime yaradı ancak bootloader yapmadım onuda empire efi cd kullanarak hallettim. Böyle değerli bir konu için teşekkürler.
  20. fan tarafını hızlı bir şekilde üfle, 2-3 dakka falan yap, bende etkili olmuştu ve arkadaşlar şaşırmıştı, hp pavilion kullanıyorum.
  21. Hint filmlerin son yıllardaki türkçe dublajları yok diye biliyorum ve yapmıyorlar. IMDB puanı yüksek olan 3 idiots filmin bile türkçe dublajı yok. Çok zor bunlar =(=(=(
×
×
  • Create New...