Jump to content

kayaoglu

Üye
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

Profile Information

  • Female
  • İstanbul

Recent Profile Visitors

405 profile views

kayaoglu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. cmd ekranında girdiğiniz key ile  lisans  bilgi ekranındaki key farklı ve sizinde keyleri aldığınız siteden dün kontrol ettim vn.zoom  dan onlarda bloke olduğunu belirtmiş. cmd ekranında girdiğiniz key ile  lisans  bilgi ekranındaki key farklı ve sizinde keyleri aldığınız siteden dün kontrol ettim vn.zoom  dan onlarda bloke olduğunu belirtmiş.
  2. Nacizane bilgime dayanarak demiştim. sizin yazdığınızı onaylamaktı amacım benim. bios'umuz modluda olsa kendi donanımımıza uygun modlamazsak yakalanma ihtimali var(mış)
  3. Nacizane bir yorum sınırlı bilgi ve duyumlara dayanan. Malum olan o güncelleme ile üreticilerden sağladığı donanım bilgileriyle eşleşmeyen pcler biosları modluda olsa yakalanacak(mış). Msi anakartta dell ile modlama gibi herhalde dell firması hiçbir modelinde msi anakart kullanmamıştır.
  4. 3 gün kullanıp kaldırdığım bir program sanırım bazı hataları var xpmoda yüklenen programlar ana işletim sisteminin başlat menüsünde görüntüleniyor ve oradan herhangi bir programa tıkladığınızda xpmod açılıyor. kişisel görüşüm henüz kullanmak için çok erken daha gelişim aşamasında.
  5. Mrb. Belki biraz saçma bir soru olacak ama @bios yada asus bios güncelleme programlarıyla farklı anakartların biosları güncellenemezmi? aslolan anakartımıza ait biosun doğru olması değilmi ? yani kısaca indirdiğimiz ve modladığımız bios doğruysa flaslamak için kullanacağımız programın bir önemi varmı ? Anlaşılan çok saçma bir soruydu cevap gelmediğine göre...En iyisi dos öğrenelim,nede olsa tren uçaktan daha güvenli...
  6. bu cümkeyi gözleri kapalı yazabilir misiniz?
  7. Teşekürler uzantısını değiştim flashlıyorum.
  8. Merhaba.. Daha önce açıkladığınız yöntemle Award bios'umu modladım flashladım sertifika ve key girişinden sonra sorunsuz bir şekilde Win 7 aktive oldu. Diğer pc mede win 7 yükledim bios ami onda, anakartımın tam model ve markasına göre modlu bios buldum ama yanlış bilmiyorsam bios dosyalarının uzantısı award ta bin. amide rom. indirdiğimde 230 uzantılı bir dosya bunu nasıl flash layabilirim yardımcı olabilirmisiniz. Bios Link'i http://emel.kayaoglu.googlepages.com/MS-7507_dell_2.1.zip
×
×
  • Create New...