Jump to content

20Y74R1

Üye
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 20Y74R1

  1. bunu bir saat önce indirdim fakat crack fake
  2. evet bu konuyu tekrar canlandırmak istiyorum. paylaşımlarınızı bekliyorum dostlar...
  3. G sutununu kabul etmedi. Aktifleştirme birleşik krallık olarak seçili, rica etsem tekrar denermisiniz.
  4. tampletemonster dan aldığım templatelerde sql mevcut. satınaldığınız temanın sql dosyasını veritabanınıza kuruyorsunuz. template orjinal görüntüsü anında oluşuyor. warez den indiriklerimde böyle bir sql yok, dolayısı ile admin panelinden tektek şablonları oluşturmam gerekiyor. zahmetli...
  5. warez içerikten indirdiğim templatelerde sql dosyası yok. Temayı wordpress e uyguladıktan sonra 'tema görüntüsü' olduğundan daha farklı görünüyor. (Yani tema fonksiyonları çalışmıyor. jpgler eksik geliyor vs) tema kurmanın bir püf noktası varmı ?
  6. ayıp olacak ama net in cam damarı explorer tarzı programların, kırılmış ve değiştirilmiş yan sanayi sürümlerini kullanmak. kişisel bilgileri bence riske etmektir. güvenilir üreticiler dururken neden plus ını kullanalım ?
  7. çok basit oldukları için anlatmöaya gerek duymuyoruz. ama ben sana kısaca özetleyim. indirdiğin loader programını çifttıklıyorsun. Loader yada install yada load butonuna basıyorsun. Ekrana gelen Please wait yazının kapanmasını bekliyorsun. Kapandığında Restart PC diye bir uyarı alıyorsun. 20 sn içinde bilgisayarın kendi kendine resetleniyor. yada sen resetliyorsun. bukadar. ben en üstteki Loader .10 versiyonu tavsiye ederim. çok basit ve tüm versiyonlar için uyumlu..
  8. Yukarıda kendim bir tarama yaptım bu şekilde çıktı. buna ne diyeceksin Antivirüs programın ne bilmiyorum. Bende CA Antivirüs 2009 var. Crack a tıklamıyosun güzel kardeşim. Kurulu dumeter klasorune atıp, üzerine yaz diyorsun. sonra tıklayıp çalıştırıyorsun. du meter açılıyor Saatin yanına atıyor simgeyi, yönetmek istersen ordan yönetiyorsun
  9. yahu ne virüsü crackler in, kendim upload ettim. cracklerin güvenlik sertifikası yoktur. bu yuzden virüs olarak görüle bilir. * türkçe eklentisinde olan exe i bile virüs olarak görüyor bu site ben kullanıyorum. ativirüs programlarının genel virüs saptama yöntemi 'Güvenlik sertifakısı sorgulama! şeklinde gerçekleşiyor. Crack lerin güvenlik sertifikası olmaz. Dolayısı ile çözücü olamazlar.. ben güldüm, Allah da seni güldürsün.
  10. Türkçe 3.8 versiyon İngilizce 4.16 versiyon İngilizce 4.16 versiyon İngilizce 4.16 versiyon Alıntıdır.. Virüs içermez. Aynı işlemi sizde indirdikten sonra yapabilirsiniz. Kaysper bile bile virüs bulamadı.
  11. Türkçe 3.8 versiyon İngilizce 4.16 versiyon İngilizce 4.16 versiyon İngilizce 4.16 versiyon Alıntıdır..
  12. Windows 7 Loader 1.5.9 (by Daz) + Windows 7 Loader eXtreme Edition 3.012 Download: http://www.protectlinks.com/238745[/CODE] Kırk olan linkler forumdakilerdir. Lütfen dikkatlice inceleyin.. [color=#FF0000][b][size=3]Linkler Kırık değildir:!!![/size][/b][/color]
  13. Google Earth 5.1.3506.3999b Portable http://www.protectlinks.com/238865[/CODE] [/center]
×
×
  • Create New...