Jump to content

vatansever027

Banned
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vatansever027

  1. evet aynen öyle .Örn; autoplayer media prg ile kısayol atayıp tıklayınca otomatik siteye girmesini istiyorum.bununla ilgili bana yol gösterebilirmisiniz veya videolu anlatım olursa çok iyi olur.sabırsızlıkla bekliyorum. Şimdiden Çok teşekkür ederim.
  2. merhaba, birşey sormak istiyorum ama olabilirmi olamazmı bilmiyorum. "autoit-" bu programlar diğer kullandığımız prg leri katılımsız yapıp binevi otomotik kurulum haline getiriyoruz. peki bu PRG ile wep sitesinide otomatik doldurabilirmiyiz.Örnegin bu ( https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/dispatch2?cmd=IVD_LOGINPAGE ) sitenin kullanıcı adı,parola ve şifresini tıkladığımda otomatik doldurup açabilirmi.Eğer oluyorsa Lütfen Yardım Edin.Mesleğim gereği bana çok lazım oluyor günde 100 kişinin şifrelerini girmek zorunda kalıyorum.otomatik dolduran siteler var ama ben bunun gibi 4-5 siteye yazıyorum onun için karışıyor. Şimdiden Teşekkürler.
  3. merhaba,Öncelikle paylaşım için çok teşekkür ederim ellerinize sağlık.Benim Bir Sorum olacak, yaklaşık 1 haftadan beri bu torrent olayını araştıyorum ama tek bir şeyini anlamadım bu indirecegimiz dosyanın torrent uzantılı dosyasını nasıl bulacağiz veya nerden indireceğiz.Yardımcı Olursanız Çok sevinirim.Şimdiden Teşekkürler.
  4. Elinize sağlık bilader.Benim bir sorum var.Ben Önceleri bu programı kullanıyordum ve çokta işime yarıyordu ama sonradan "aktivite" diye bir hata mesajı vermeye başladı ve karşı bilgisayara bağlanmamaya başladı.bende bilgisayarımda sorun var diye format attım ama sorun halen devam ediyor.hatta formatı 2 defa attım yine aynı sorun.bunu nasıl düzeltirim.bu program benim işime çok yarıyorda.Saygılarımlar.
  5. SÜPER OLMUŞ ELLERİNE SAĞLIK.
×
×
  • Create New...