Jump to content

kalbazar

Üye
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

426 profile views

kalbazar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Arkadaslar ben önce normal vindows xp ile kuruluma geciyorum  bir sure sonra secenekler cıkıyor orada ben siliveriyorum o alanı :)  Sonra win7 ye geciyorum.
  2.   Konu hale sabitte oldugu için merak ediyorlar :)    Bende vardı cok kullandım. Bu siteden indirdiğim işletim sistemlerini kullanıyoruz hala tesekkurler emeklerine sağlık emekleri gecen herkesin.
  3. Çok teşekkürler emeğinize sağlık. Şifre alabilirmiyim.
  4. Teşekkürler emeğine sağlık. Şifre alabilirmiyim.
  5. [quote name='furkan6601' date='07 October 2011 - 16:15 ' timestamp='1318004122' post='1091263'] İlk defa sende görüyorum bu olayı .. Tekrar format atmayı deneyebilrisin eger gene olmazsa tekrar indir ve CD ye çek kardeşim en düşük hızda.. Bide format atarken sistemin kurulu oldugu diski sileceksin genelde hep C olur silip yap yoksa sistemler birbirine karışır.. iyi aksamlar dilerim.. Slm arkadasım bendede ilk defa oluyor bir sürü sistem var elimde kuruyorum problem olmuyor. Elite XP'yi tekrar indirdim. Bu defa baska bir programla yazdırdım tabii ki en dusuk hızda. C ye format atıp yazdırıyorum. Kurulumda hiç bir hata gözükmüyor.Normal olarak kurulum bitiyor. Bitiminden sonra sistem acılacakken reset atıyor. Şimdi baska pc de deneyeceğim ama o pc sistemi biraz yasli. Kısmet artık olmazsa bende Gold u beklerim.
  6. Slm arkadasım. Öncelikle emeğin için tesekkurler. Ben indirdim kurulumda sorun yok. Kurulum bitince ise devamlı reset atıyor. Bir türlü açılmadı. Fakat 19.000 kişi indirmiş diyorsunuz. Acaba ben ne hatası yapmıs olabilirim. Nero 6 ile kurdum. En düşük yazdırma seceneğinde yazdırdım. Tekrar indirmeyi düşünüyorum acaba inerken problem olmus olabilirmi.
  7. Arkadasım cok emek vermişsin sana cok tesekkur ederim. İnan cok faydalı olacak.
×
×
  • Create New...