Jump to content

Büyük_PaTRoN

Üye
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

329 profile views

Büyük_PaTRoN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Merhaba ONBUKA hocam; Sistem güncelleme alacak mı acaba?
  2. Sanal bellek ve superfect kapat.Bazen HDD'den ram takviyesi yapıyor.Fakat HDD ler ram gibi hızlı çalışmazlar.%100 disk kullanımında bilgisayarınında kasıldığını görebilirsin.Bu 2 sini kapatırsan böyle bir şey yaşamazsın.
  3. Olmadı bende.Yapanlar nasıl yaptı söylerse sevinirim.
  4. Siz bildiğiniz kadarını anlattınız zaten çok teşekkür ederim :) Geri kalanları çözmek kaldı sadece :)
  5. Ah bide söyleseler :) Sanırım mantık kullanmak gerekicek burda ayrıca bahsettiğiniz yöntemlere ulaşabiliceğim bir kaynak varsada verirseniz çok sevinirim en azından onlarıda bilmiş oliyim çalışma mantığını öğrenmiş olurum :)
  6. Kasdettiğim hile bu değildi hocam :D örneğin silah mermilerinin dümdüz ateş etmesi ateş ederken silahın sarsılmaması uçma duvar içinden geçme gibi şeyler bu gibi değerleri ararken izlediğim yolmu yanlış anlamadım mesela 2 silah alıyorm tepmesi yüksek ve düşük inc-dec yöntemleri ile 3-4 sonuç kalıcak şekle getiriyom fakat hepsi oynuyo sabit durmuyo hafızadan taratıyom aradığım ile hiç alakası yok adreslerin :D
  7. Engineyi durdurursam oyunda durmuş oluyor yani oyun içindende işlem yapamıcak duruma gelmiş olurum.Yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim sizede. :) Başka bu konuda bilgisi olan arkadaşlar vardır elbet.
  8. Evet online bir oyun fps türü ayrıca hile yapılabiliyor fakat benim engine konusunda fazla bilgim olmadığı için böyle bir sorun ile karşılaştım.
  9. Merhaba arkadaşlar bu konda sizlere bir sorum olucak, mesela bir veri arıyoruz ve 4-5 sonuç kalacak şekile getiriyoruz fakat bir sorun var sol taraftaki değerleri aşağıya alıp hepsini seçip sol tarafındaki kutucuklarını işaretliyorum fakat sürekli değişiyor işaretlesemde işaretlemesemde sürekli dğeişiyor değerler sabit kalmıyor.Benmi yanlış arama yapıyorum anlamadım bu değerleri nasıl sabitlicez sürekli değişiyorlar.Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler. :)
  10. Bi üstteki uygulamayı deneyen varsa sonucu yazabilir mi?
  11. Teşekkürler, çalışmalarının devamını dilerim :)
  12. [quote name='ANTELOPE' timestamp='1351649427' post='1252032'] eline sağlık şimdi indiririm yarın kurarım. Pro ile RT sürüm arasındaki farkı da söyler misin? [/quote] RT sürüm tabletlerde kullanılan sürümdür.
  13. Resmi olarak satışa çıktığı zaman arkasından loader falan yaparlar mı? Sonuçta oem olarak satışa çıkıcak :S
  14. Link uçmuş Düzenleme:Pardon benden kaynaklıymış ilk başta link deleted dedi tekrar denediğimde açtı sayfayı ilginç :S
×
×
  • Create New...