Jump to content

Büyük_PaTRoN

Üye
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Büyük_PaTRoN

  1. Merhaba ONBUKA hocam; Sistem güncelleme alacak mı acaba?
  2. Sanal bellek ve superfect kapat.Bazen HDD'den ram takviyesi yapıyor.Fakat HDD ler ram gibi hızlı çalışmazlar.%100 disk kullanımında bilgisayarınında kasıldığını görebilirsin.Bu 2 sini kapatırsan böyle bir şey yaşamazsın.
  3. Olmadı bende.Yapanlar nasıl yaptı söylerse sevinirim.
  4. Siz bildiğiniz kadarını anlattınız zaten çok teşekkür ederim :) Geri kalanları çözmek kaldı sadece :)
  5. Ah bide söyleseler :) Sanırım mantık kullanmak gerekicek burda ayrıca bahsettiğiniz yöntemlere ulaşabiliceğim bir kaynak varsada verirseniz çok sevinirim en azından onlarıda bilmiş oliyim çalışma mantığını öğrenmiş olurum :)
  6. Kasdettiğim hile bu değildi hocam :D örneğin silah mermilerinin dümdüz ateş etmesi ateş ederken silahın sarsılmaması uçma duvar içinden geçme gibi şeyler bu gibi değerleri ararken izlediğim yolmu yanlış anlamadım mesela 2 silah alıyorm tepmesi yüksek ve düşük inc-dec yöntemleri ile 3-4 sonuç kalıcak şekle getiriyom fakat hepsi oynuyo sabit durmuyo hafızadan taratıyom aradığım ile hiç alakası yok adreslerin :D
  7. Engineyi durdurursam oyunda durmuş oluyor yani oyun içindende işlem yapamıcak duruma gelmiş olurum.Yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim sizede. :) Başka bu konuda bilgisi olan arkadaşlar vardır elbet.
  8. Evet online bir oyun fps türü ayrıca hile yapılabiliyor fakat benim engine konusunda fazla bilgim olmadığı için böyle bir sorun ile karşılaştım.
  9. Merhaba arkadaşlar bu konda sizlere bir sorum olucak, mesela bir veri arıyoruz ve 4-5 sonuç kalacak şekile getiriyoruz fakat bir sorun var sol taraftaki değerleri aşağıya alıp hepsini seçip sol tarafındaki kutucuklarını işaretliyorum fakat sürekli değişiyor işaretlesemde işaretlemesemde sürekli dğeişiyor değerler sabit kalmıyor.Benmi yanlış arama yapıyorum anlamadım bu değerleri nasıl sabitlicez sürekli değişiyorlar.Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler. :)
  10. Bi üstteki uygulamayı deneyen varsa sonucu yazabilir mi?
  11. Teşekkürler, çalışmalarının devamını dilerim :)
  12. [quote name='ANTELOPE' timestamp='1351649427' post='1252032'] eline sağlık şimdi indiririm yarın kurarım. Pro ile RT sürüm arasındaki farkı da söyler misin? [/quote] RT sürüm tabletlerde kullanılan sürümdür.
  13. Resmi olarak satışa çıktığı zaman arkasından loader falan yaparlar mı? Sonuçta oem olarak satışa çıkıcak :S
  14. Link uçmuş Düzenleme:Pardon benden kaynaklıymış ilk başta link deleted dedi tekrar denediğimde açtı sayfayı ilginç :S
  15. Beyler ben bu windows 8'i boot edip kuramıyorum her seferinde serial yanlış diyor doğru yazıyom yanlış diyo windows açkken yükseltme olarak kurmayı denediğimde serial doğru oluyo kuruyo ama ben temiz bir kurulum için boot edip kurmak istiyorm serial yanlış diyor her seferinde TK8TP ile başlayan seriali denedim başka serial denemedim sizce ne yapmalıyım?
  16. Windows8 şu anda stabil bi sistem değil final sürümü çıkmadan kurmanızı tavsiye etmem bende kurdum geçen gün denemek için dvdye çekip boot ettim serial girme yeri geldi yazdım kabul etmedi bilgisayar açıkken kurmayı denedim kurdu neyse herşey güzel gidiyor derken sebepsiz yere donmalar başladı düzelmede düzelmiyor bekliyorum bekliyorum düzelmiyor reset attım bu seferde windows açılmadı bende sinirlendim taktım windows7 dvdsini win7 ultimate kurdum onu yani demek isediğim final sürümü gelmeden kurmayın çok sorunu var şu anda win8in. Kurmaya çalışıp zorla kurduğum win8 sürümü release prewiew.Yani demek istediğim şuki final sürümü çıkmadan diğer adıyla rtm sürüm kurmayın.
  17. Bi ara kullanıyordum indirme hızını bilmem ordan indirmiyordum çünkü ama video yüklerken çok hızlı yüklüyordu 1080p kalitesinde bi videoyu saniyeler içinde yüklüyordu online oyunlardada lag yapıyor online oyun oynucaksan kapatıp öyle gir oyuna NOT:İnternet hızım 4096 kbps (Senin hız bundan düşükse pek bi faydası olmayabilir)
  18. Arkadaşımdan 4gb'likflash bellek aldım ödünç ve 64 bitlik sistemi ona attım boot ederek windowsu flash bellekten kurdum yani neyse işte çok aşırı bi hız artışı olmadı fakat hissedilir derecede 32 bitten %65 %70 kadar daha hızlı çalıştığını farkettim 64 bit gerçekten kullanışlı bi sistem boşta 700mb ram yior oyuna girdiğimde 1gb anca oluyor yani kısacası sonuçlar çok iyi hepinize yardımlarınız ve tavsiyeleriniz içinde teşekkür ederim
  19. [quote name='lamont' date='03 October 2011 - 09:27 ' timestamp='1317634066' post='1089020'] windows 7 64 bit 4 gb ram düzeyince çalıaşcka şekilde tasarlanmış 4gb altında pek performans alınmıyor perfrmans olarak sadece işletim sistemiyle bitmiyor bu iş donanımda büyük rol oynuyor burda anakartın markası model ram frekansları bunlar çok önemli ekran kartın burda büyük rol oynamaktadır bunların birbiriyle tam uyumlu çalışması lazım bu konuda tavsiylerim nvidia çipsetli anakrtları ve ekran kartlarını tercih etmen ben bu konuda çok testler yaptım 64 bit en iyi nvidia çipsetlerde performans gösteriyor amd işlemcilerde stabil performanslı olarak asus anakartlarda çalışıyor bende müşterilerime sattım pc lerden bunları test ettim test sonuçlarımı burda açıklıyorum umarım yardımcı olabilmişimdir .... [/quote] Şu anki tam sistemim; İşlemci:AMD Phenom 2 x2 560 B.E 3.62 Ghz Ram:4gb (2x2 667Mhz + 667Mhz) Ekran kartı:Sapphire Ati Radeon HD 4670 GDDR3 1GB (2.8Gb video belleği var) Anakart:MSI K9N6PGM2 -V2 (Kutunun üstünde nVidia nForce ve nVidia GeForce yazıyor.Ve ayrıca Cpu-z programından baktım anakart nvidia çipsetli olduğu yazıyor resim çekip aşağıya koyucam birazdan.. Ram şu anda boşta 450-550mb arası yiyor 64 bitte biraz daha fazla yer işte oda önemli değil.Zaten ben maximum performans beklemiyorum şu ankinden daha iyi çalışsın yeter benim için Sistemden Resimler; [img]http://c1110.hizliresim.com/11/10/3/16039.jpg[/img] Buda anakart; [img]http://c1110.hizliresim.com/11/10/3/16062.jpg[/img] Dediğim gibi maximum derecede performans beklemiyorum zaten şu ankinden daha iyi olsun benim için yeterlidir Düzenleme:telekomun çalışması bitti sanırım internetim geri geldi şimdi yapmam gereken tek şey güncel 64 bitlik sistemlerden birini indirmek gerçi boş dvd yok ama olsun yarın veya öbürgün bilemediniz 2 gün sonra elime geçer bende formatlarım
  20. ramı alıp taktım 4gb şu anda toplam fakat 64 bit win7 yok elimde indir diceksiniz ama şu anda telefonun interneti ile bağlanıyorum ciddi şekilde hız sorunum var telekom altyapı çalışmaları yapıyor 2 gün internetsizim geldiğinde güncellenmiş 64 bitlik win7lerden birini indirip kurucam
  21. Şu anda atamam bilgisayarda önemli bilgilerim var onları yedeklemem gerekiyor flash belleğe veya dvdye çekerim ama malesef boş bellek veya boş dvdm yok onları hallettikten sorna atacam formatı
×
×
  • Create New...