Jump to content

urfali145

Üye
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

695 profile views

urfali145's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Sanırım bazıları yedirememiş tehdit ediyorlar uyarı veririz dikkatli ol diye tamam apple dünyanın en değersiz şirketi tamam siz haklısınız. [b]MostWanted ->[/b]Benim zaten uyarı vermeye hakkım yok ve tehdit de etmedim.Forum kuralları açıktır.Diğerlerinin ve kendinin üslubuna bak.Olayın uzamasını istesem buraya da ileti yazarım kimseden çekincem yok.Çocukça konuşmayı da bırak lütfen.
  2. Bizim komşununda vardı aynısından böyle oldu birdaha açılmadı.
  3. Arkadaşım siteyle haberle işim olmaz benim resmi rakamlara göre dünyanın en değerli şirketi apple sonra exxon vs diye uzayıp gidiyor. Ayrıca verdiğin link yanlış. Al 2011 sıralaması [img]http://blogs-images.forbes.com/scottdecarlo/files/2011/08/Current_top_251.png[/img] [b]MostWanted->[/b] Üslubuna dikkat et.Bu konuşmandan dolayı uyarı alabilirdin ama yok moderatörleri kayırıyorlar diye yapmayacağım.Link olarak dediğim gibi birisi yalancı demek.Biz oraları aştık yani.
  4. Arkadaşım adamların işi gücü yok sana yalanmı atacak bunun denetimi var borsası var apple şuanda dünyanın en değerli şirketi konumunda. Hisse senedi değeri vs hakkındaki konularda bilgin yok konuşuyorsun.
  5. youtubeden şarkı indiren arkadaşlar müzik zevkiniz yokmu hiç? youtubeden indirilen dandik ses dosyası ile 320kbps bir olurmu hiç
  6. hayırlı paylaşımlar dostlar :)

  7. tnctr tekrar açılmış çok teşekkürler :)

×
×
  • Create New...