Jump to content

erd5334

Yeni Üye
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About erd5334

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

erd5334's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Öncellikle emeğiniz için teşekkür ederim. ben isoyu indirdim ve elimde multiboot bir flashım var. konunun yabancısı olduğum için soruyorum. flashımın içindeki win 10 klasörü aşağıdaki fotoda gördüğünüz gibi. eski sürüm olduğu için indirdiğim iso ile değişmek istiyorum. bunu nasıl yapabilirim. source klasöründe install.wim yok install.esd var ayrıca x86 ve x64 ayrı bunu nasıl düzeltebilirim. ilginiz için teşekkür ederim.
  2. [b]Herkese iyi günler arkadaşlar başlıkta da belirttiğim telefonumu usb aracılığı ile pcye bağlıyorum hi suite programından tanıtıyorum. herşeyi görüyor her işlemimi yapabiliyorum ancak mesaj gönderemiyorum program vasıtası ile. "mesaj gönderme başarısız" diyor. bunun nedeni nedir ve çözümünü bana söylerseniz çok sevinirim. [/b]
  3. [size="5"][font="Comic Sans MS"][color="#4B0082"]Arkadaşlar geçenlerde arkadaşıma AMD ATHLON II X4 QUAD CORE 635 AM3 (2.9 GHz) 2MB işlemcili gb ddr2 ram 500 gb harddiskli bir pc aldık.[/color][/font] buna windows 7 kurduğumuzda ve bunu etkinleştirme programları ile etkinleştirdiğimizde pc yenide başlayınca bir daha açılmıyor siyah ekran kalıyor. 4 tane farklı program denedik. sorun nerden kaynaklanıyor biostan mı harddiskten mi. en son windows 7 loader 1.7 ile denedik gene olmadı. her seferinde yeniden sistem kuruyoruz artık yorulduk bir çözüm söyleyin lütfen şimdiden teşekkürler...[/size]
  4. arkadaşlar iki msn adresim var birinde hiç sorun yok kullanıyorum ama diğerinde durumumu meşgul veya dışarıdaya attığım an bağlantı kesildi diyor ve 1 dk içinde bağlanıyor bunu hep yapmaya başladı. windows 7 kullanıyorum ayrıyetten çoklu msn kullanıyorum ama msn plus içinden kullanıyorum sorun sizce nedir bunu sadece tek msn adresimde yapıyor.
  5. arkadaşlar slm ben bunu indirdim emeği geçene teşekkür ederim. yanlız bir sorum olacak ben bunu 2 cd ye değil de tek dvd ye boot etsem olur mu ve nasıl yapılır farkı var mı anlatırsanız sevinirim.
  6. arkadaşlar slm ben bunu indirdim emeği geçene teşekkür ederim. yanlız bir sorum olacak ben bunu 2 cd ye değil de tek dvd ye boot etsem olur mu ve nasıl yapılır farkı var mı anlatırsanız sevinirim.
×
×
  • Create New...