Jump to content

sawgent

Üye
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

1222 profile views

sawgent's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. VL sürümlerinin açılımı Volume License şeklindedir ve çoklu linsans alınabilir. okul, şirketler vs yerler içindir. diğer sürümlerle aralarında hiçbir fark yoktur. bulunan sürümleri; Windows 8 (core deniliyor) Windows 8 Pro Windows 8 Enterprise Windows RT başlıklarında sadece final ibaresi bulunan konulardaki verilen sürümler core ve pro sürümlerinin bulunduğu iso lardır.
  2. ya hattın iptal olmuş yada kapatılmış yada telefonun btk tarafından kullanım dışı bırakılmış.
  3. helal sana kurulu windows image ından geri yüklemek daha kolay olur paylaş bakalım da sen kullanıyo musun kullanmıyo musun görsün millet
  4. vista ve win7 yi aynı dvd içerisinde kullanmak için bende oldukça uğraştım hala uğraşmaya devam ediyorum. mini vista ile yapılabilir ancak bildiğim kadarı ile cd içerisinden çalışıyor.her ikisinin de kurulumlarının aynı dvd içerisinde olması daha faydalı olacaktır.bu şekilde dvd boyutu biraz artacaktır ancak sadece ultimate sürümleri alınarak tek dvd ye sığdırılabilirler.üstelik yanlarına xp de sığabilir.ek olarak vistayı biraz kırparakta buna bi çözüm getirilebilir. kurulum farklı klasörlerden çağrılabilirse sorun çözülmüş olacak.
  5. yapanlar tam olarak nasıl yaptıklarını anlatabilirler mi?söylenilen yöntem işe yaramıyor klasör içinde sistem dosyaları bi tane iso içerisinde boot esnasında nasıl iso yu açıp okuyabilecek bilgisayar??? iso yu da mı açıcaz??? bu haliyle açmaya kalktığınızda takılı diskleri çıkartın diye uyarı veriyor
  6. MSN de Türkçe karakter sorunu yaşayan arkadaşlar;bu sorun vista nın içinden çıkartılan bir bölümden kaynaklanmaktadır.ben uzun müddet uğraştım bu sorunla.kendi yaptığım vistalite cd lerinde sanal pc ile deneye deneye sonunda en sorunsuzunu buldum.burda verilen linklerdekinden çıkartılan bişeyden kaynaklanmaktadır.tavsiyem full vista yükleyin veya hazırlanan başka bir vista lite ile yükleme yapın.
  7. merhabalar ben snipping tool programcığını çok sık kullanıyorum ama diğer çıkartmış olduklarınızı istemiyorum. bu küçük programcığı cd nin içerisine nasıl entegre edebilirim?yani sonradan ek kurulum ile uğraşmamak için içine entegre etmek istiyorum.sanırım onunla beraber tablet pc bileşenlerinin de yüklenmesi gerekecek zira onun bir uzantısı olan programcık snipping tool. yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.
×
×
  • Create New...