Jump to content

dj_falcon

Üye
  • Posts

    82
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

İletişim Bilgileri

Profile Information

  • Male
  • Master
  • I AM WEB MASTER ANd U_??

Recent Profile Visitors

738 profile views

dj_falcon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. arkadaslar vistada calısmadı :S
  2. arkadasım Emegine sağlık ama NOD32 Virus uyarısı verdi ve sildi
  3. cok guzel bir ropörtaj elinize sağlık TRAbnZon hala Liderliğini Sürdürüyor Şampiyonluk BiziM
  4. Allen Bilgin İçin teşekurler Morning Arkadasım Acaba Turkce cevirdiğin kadarını paylasırmısın
  5. arkdaslar bu Acronis Boot CD sinin Türkçe versiyonu nasıl yaparız ? ? editleme İmkanımız Yokmu acaba?
  6. ben Tesekkür ederim İnderemeyen Arkadaslara da Alternatif Linkler Dogmus Olur
  7. rapid linki sorunlu ama 4 shared Calısıyor Antihacker arkdasım mediafire de Upload edermisin İndirmek İsteyen Arkdaslar Var
  8. ELİNE SAGLIK KARDESIM GERCEKTEN SUPER OLMUS SATALARIDA IDELERIDE RAHAT GORUYOR HIZLI YEDEK ALIYOR VE SERIYOR GERCEKDEN GUZEL 12 VERSIYON OLMASIDA BIR HARIKA CAPS LOCK tuşu açıkken ileti yazmayınız.
  9. kardes 3 yere upload ettim varsa senin bildiğin söle orayada upload edim
  10. Kardesim yazdıgın cevapların cogu dogru ama benim size sundugum sadece ACronis in boot cd setup ı değil ve tüm işletim sistemlerinde calısıyor ubuntuda da ve pardus de kendim denedim calıstı yani boot cd ile cevaplarınız için tşk ederim Saygılarımla son birşey daha ilk yazdıgın cevap a katılmıyorum kendim acronis 8,9,10 surunlerinin yedeklerini alıp 11 le tekarar serebiliyorum surumun farklı olması calışmıyacagı anlamına gelmez gelemezde okudugunuz için tşk ederim:)
  11. Kardes tesekkur butonuna basman yeterli Bulduguna sevindim:) Rica derim KArdesim Kardes SeniN kinde Diskcleaner Var Gereksiz bişi Benim verdiğim sade ve özü ve daha hızlı Arkdaslar benimkini indirin hem 3 yere upload ettim benim ki daha ii:)
  12. CuteFtp 8.3.2 Full Türkçe | TAN GROUP Bildiğiniz Gibi Webmaster lerin En cok Kullandıgı Proğram Dosyalarınızı Kolay Bir Şekilde FTP nize atmaya Yarıyan Son derece Mukemmel Bir Proğram sizler için Full Ve Türkçe Paket Olarak Hazırladım İyi Kullanımlar Beklediğiniz Sürüm Bitmiştir Web tasarımcılar Sizler için Uzaktaki Serverine Hostunuza Kolay bi selikde dosyalarınız aktarabilirsiniz kurulumu : Otomatik ( 10 sn içinde kurulmuş oluyor ) Desteklediği İştetim Sistemi : 98 , XP , Vista , 7 seven Saygılar.... İndirme Linki : Bildiğiniz Gibi Webmaster lerin En cok Kullandıgı Proğram Dosyalarınızı Kolay Bir Şekilde FTP nize atmaya Yarıyan Son derece Mukemmel Bir Proğram sizler için Full Ve Türkçe Paket Olarak Hazırladım İyi Kullanımlar Beklediğiniz Sürüm Bitmiştir Web tasarımcılar Sizler için Uzaktaki Serverine Hostunuza Kolay bi selikde dosyalarınız aktarabilirsiniz kurulumu : Otomatik ( 10 sn içinde kurulmuş oluyor ) Desteklediği İştetim Sistemi : 98 , XP , Vista , 7 seven Saygılar.... İndirme Linki : [url="http://www.4shared.com/file/101301718/494e05da/CuteFTP_832TRFullProfessional_wwwtangroupnet.html"][color="#0f5086"][url="http://www.4shared.com/file/101301718/494e05da/CuteFTP_832TRFullProfessional_wwwtangroupnet.html"]http://www.4shared.com/file/101301718/494e05da/CuteFTP_832TRFullProfessional_wwwtangroupnet.html[/color][/url][/url][/CODE]
×
×
  • Create New...