Jump to content

betenabeki

Üye
  • Posts

    183
  • Joined

  • Last visited

İletişim Bilgileri

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

1090 profile views

betenabeki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

3

Reputation

  1. evet zahmet olmasa yeni link sansı varsa seviniriz eline koluna gözlerine sağlık kardeşim herzamankı gibi harikasın
  2. Merhaba arkadaslar. Elimde samsung sm t580 model tablet var cocuklar sifresini unutmus birtürlü yapamadım. Orijinal yazilimi yüklüyorum hesabi yine istiyor. Baska yol denedigimde blocked sorunu veriyor.yani yukleme yapmaya engel cikiyor. Bu konuda yardimci olabilecek deneyimli arkadaşların bilgilerine ihtiyacim var tsk ederim.
  3. normal bios usb ile uefi değil . başka makinada da denedim sistem ayrıldı oluşuyor. gerçi kaldırdım sorun çıkarmadı . sisten hızlı stabil çalışıyor. cafeye sistem yaptım . şuan sorun yok 15 makina 2 gündür ful çalışıyor . hata almadım henüz.
  4. Hocam eline sağlık usb ile kurulumu yaptım . sorunsuz kuruldu fakat sistem ayrıldı diski de görülüyor. yönetten kaldırırsak sıkıntı olur mu ? emekler için teşekkürler
  5. Anladım dostum ALLAH razı olsun. Deneyip geri dönüş yapacağım inşallah . saygılarımla ...
  6. dostum program için çok teşekkür ederim. köylü hocanın paylaşımında yazılar hep iç içe ve resimler görünmüyor. tam olarak programı nasıl kullanacaz anlamadım. sysprep almadan mevcut windows ta mı yoksa sysprep imajı aldıktan sonra imajın yanında mı anlamadım. dostum yalın bir dille anlatırsan çok memnun olurum . yardımların için ALLAH razı olsun .
  7. konuda herhangi bir link bulamadım .enapler programı var onunla kullanıcı kopyalayabiliyoruz. eğer o işe yarayacaksa deneyecem. köylü abinin programını bulmadım.
  8. betenabeki

    Sysprep

    merhaba arkadaşlar elimde bir win7 64 imajı var . bütün ayarları yapılmış güzel bir imaj. eset yüklü bu imajı anakartı farklı bir pc ye yüklediğimde windows açılmıyor. bende sysprep yapıyorum sorunsuz kapandıktan sonra hdd yi farklı pc ye takıyorum ama malesef windows yapılandırmayı bitiremedi diyor. bu imajı çalıştırabilmem gerekiyor yoksa 2 makina için yeni sistem hazırlamak zorunda kalacam. yardımlarınızı bekliyorum. imajda eset yüklü, devre dışı olan deepfreeze de yüklü . deepfreeze yi kaldırmama rağmen aynı sorunu veriyor.
  9. Eğer test programlarında isim olarak Kingston yazıyorsa ve bu da orjinal olduğunu kanıtlıyorsa demekki ram ler orjinal. isim de kopyalanmıyorsa sorun yok demektir.
  10. Hocam 1 : benım kımseye iftira attığım yok 2: zaten isim veya firma da vermedim 3: ayrıca ramlerde etiket 4: ucuza aldığım falan da yok. zaten ram in sahte olmadığını nerden nasıl anlayabilirim diye sordum adam bana kazık attı yada ben kazık attım demiyorum
  11. betenabeki

    Sahte Ram

    merhaba arkadaşlar . cafeciyim bi yerden bikaç tane pc aldım. ramleri kingston 8 gb 1600 mhz seri no : 18387082h birim adı : 99U5471-054.A00LF üzerinde etiket yok ama üzerindeki çiplerde kingston yazıyor. sizce sahte olabnilir mi ? sahte olmadığını nerden anlayabilirim . aidata extreme edition ta kingston olarak görünüyor ama ben hala şüpheliyim .
  12. samsung clp 320-325   seri : Z4YNBAGB400901E   crum : 01234567890   arkadaşlar fix reset programı paylaşabilecek arkadaşımız var mı ?
  13. bu programı kullanıyorum lakin ccbot start tuşu  4-5 saatte bir duruyor oyle olunca da bağlı olan client ler haliyle oyundan kopuyor.kapanma sorununa karşın çözümü bilen arkadaşların tavsiyelerini rica ederim teşekkürler.
  14. ama programı indirebileceğim link yok kardeşim ya
  15. arkadaşlar GERBET V8 programı lazım elinde olan varsa paylaşabilir mi ?
×
×
  • Create New...