Jump to content

betenabeki

Üye
  • Posts

    183
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by betenabeki

  1. evet zahmet olmasa yeni link sansı varsa seviniriz eline koluna gözlerine sağlık kardeşim herzamankı gibi harikasın
  2. Merhaba arkadaslar. Elimde samsung sm t580 model tablet var cocuklar sifresini unutmus birtürlü yapamadım. Orijinal yazilimi yüklüyorum hesabi yine istiyor. Baska yol denedigimde blocked sorunu veriyor.yani yukleme yapmaya engel cikiyor. Bu konuda yardimci olabilecek deneyimli arkadaşların bilgilerine ihtiyacim var tsk ederim.
  3. normal bios usb ile uefi değil . başka makinada da denedim sistem ayrıldı oluşuyor. gerçi kaldırdım sorun çıkarmadı . sisten hızlı stabil çalışıyor. cafeye sistem yaptım . şuan sorun yok 15 makina 2 gündür ful çalışıyor . hata almadım henüz.
  4. Hocam eline sağlık usb ile kurulumu yaptım . sorunsuz kuruldu fakat sistem ayrıldı diski de görülüyor. yönetten kaldırırsak sıkıntı olur mu ? emekler için teşekkürler
  5. Anladım dostum ALLAH razı olsun. Deneyip geri dönüş yapacağım inşallah . saygılarımla ...
  6. dostum program için çok teşekkür ederim. köylü hocanın paylaşımında yazılar hep iç içe ve resimler görünmüyor. tam olarak programı nasıl kullanacaz anlamadım. sysprep almadan mevcut windows ta mı yoksa sysprep imajı aldıktan sonra imajın yanında mı anlamadım. dostum yalın bir dille anlatırsan çok memnun olurum . yardımların için ALLAH razı olsun .
  7. konuda herhangi bir link bulamadım .enapler programı var onunla kullanıcı kopyalayabiliyoruz. eğer o işe yarayacaksa deneyecem. köylü abinin programını bulmadım.
  8. betenabeki

    Sysprep

    merhaba arkadaşlar elimde bir win7 64 imajı var . bütün ayarları yapılmış güzel bir imaj. eset yüklü bu imajı anakartı farklı bir pc ye yüklediğimde windows açılmıyor. bende sysprep yapıyorum sorunsuz kapandıktan sonra hdd yi farklı pc ye takıyorum ama malesef windows yapılandırmayı bitiremedi diyor. bu imajı çalıştırabilmem gerekiyor yoksa 2 makina için yeni sistem hazırlamak zorunda kalacam. yardımlarınızı bekliyorum. imajda eset yüklü, devre dışı olan deepfreeze de yüklü . deepfreeze yi kaldırmama rağmen aynı sorunu veriyor.
  9. Eğer test programlarında isim olarak Kingston yazıyorsa ve bu da orjinal olduğunu kanıtlıyorsa demekki ram ler orjinal. isim de kopyalanmıyorsa sorun yok demektir.
  10. Hocam 1 : benım kımseye iftira attığım yok 2: zaten isim veya firma da vermedim 3: ayrıca ramlerde etiket 4: ucuza aldığım falan da yok. zaten ram in sahte olmadığını nerden nasıl anlayabilirim diye sordum adam bana kazık attı yada ben kazık attım demiyorum
  11. betenabeki

    Sahte Ram

    merhaba arkadaşlar . cafeciyim bi yerden bikaç tane pc aldım. ramleri kingston 8 gb 1600 mhz seri no : 18387082h birim adı : 99U5471-054.A00LF üzerinde etiket yok ama üzerindeki çiplerde kingston yazıyor. sizce sahte olabnilir mi ? sahte olmadığını nerden anlayabilirim . aidata extreme edition ta kingston olarak görünüyor ama ben hala şüpheliyim .
  12. samsung clp 320-325   seri : Z4YNBAGB400901E   crum : 01234567890   arkadaşlar fix reset programı paylaşabilecek arkadaşımız var mı ?
  13. bu programı kullanıyorum lakin ccbot start tuşu  4-5 saatte bir duruyor oyle olunca da bağlı olan client ler haliyle oyundan kopuyor.kapanma sorununa karşın çözümü bilen arkadaşların tavsiyelerini rica ederim teşekkürler.
  14. ama programı indirebileceğim link yok kardeşim ya
  15. arkadaşlar GERBET V8 programı lazım elinde olan varsa paylaşabilir mi ?
  16. arkadaşlar indirmede İDM kullanıyorum ama yarıda İDM hata veriyor .sizde de aynı hata veriyor mu ?
  17. arkadaşlar VHD imagesini bilgisayara acronisle geri yüklerken hata alıyorum . bilgisi olan var mı ?
  18. merhaba arkadaşlar elimde virtualbox ile hazırlanmış win7 64 bit image var .     bu image yi  acronis ile gerçek makinaya geri yükleme yapabilirmiyim . acronisin desteği var mı ?
  19. Gmt china olarak duruyor.Uzun süredir kullanıyorum.Benim yaptığım gibi basitçe değiştirip devam etsinler. BU ayarı diyorsan yapmamıştım kardeşim eğer sorun bu şekilde çözülüyorsa tamam dır. ama ben hiç bir ayarını değiştirmedim . Oldugu gibi sürekli değişince sistemi kaldırmak zorunda kalmıştım.
  20. evet sonradan bozuluyor. aynı pc bios ayarlarından tarih ve saat ayarlandıktan sonra gün içinde tekrar değişiyordu . ertesi gün yine düzelttik 1 gün sonra yine bozuldu. mecburen sistemi değiştirdim. şuan 1 haftadır sistemde sorun yok .yani (pc de sorun yok ) malesef bu xp de sorun oldu . fakat bu sorun haricinde sistem çok güzeldi.keşke bu sorun olmasaydı :(
  21. çok güzel xp ellerine sağlık köylü ama ne yazıkki saat ve tarih problemi yüzünden (kendi kendine değişme) bi kafeye ana bilgisayar olarak tasarladım . 3 gün sonra bu problem yüzünden kaldırmak zorunda kaldım. tek sorun saat ve tarih problemi ? bunun çözümünü versen süper olacak kardeşim . şuan da da kendi cafem de win7 sürümlerini kullanıyorum ellerine sağlık .
  22. arkadaşlar sistem çok güzel fakat tek sorun tarih ve saat ayarları kendi kendine bozuluyor tabi 1-2 günde bir oluyor. bu sorunu kesin çözebileceğimiz bir çözüm varmıdır. bilen  duyan yardım etse çok makbule gececek
  23. dediğin model anakartlar elimde mevcut lakın 25 adetten 10 tanesinde sorun çıktı  bios pil sorunu var yani 3 ayda piller bitiyor .
×
×
  • Create New...