Jump to content

Cih@t

Üye
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

683 profile views

Cih@t's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Yok hocam format attım coktan sadece yedek var elimde dosyalar. slmgr.vbs -ipk 9R3DP-NJV9M-P2TYG-6C4KR-R3JK3   slmgr /ipk Y86QX-DPN8T-MVP6K-X3CRY-3GMDQ   Bu iki lisansla skypedan aktivasyon yapmaya calistim olmadı. we are unable gibi bişeyler diyor yani aktivasyon anahtarı vermiyor. win 8.1 pro kullanıyorum. aktif calisan keyi olan var mı acaba?   Bu arada bot aramalarını engellemek için microsoft aramanın ilk seansına güvenlik bırakmış. söylediği iki veya 3  haneli rakamı girdikten sonra menüye ulaşıyorsunuz. o yüzden bağlanamıyordum menuye az once cozdum.
  2.   slmgr.vbs -ipk 9R3DP-NJV9M-P2TYG-6C4KR-R3JK3   slmgr /ipk Y86QX-DPN8T-MVP6K-X3CRY-3GMDQ   Bu iki lisansla skypedan aktivasyon yapmaya calistim olmadı. we are unable gibi bişeyler diyor yani aktivasyon anahtarı vermiyor. win 8.1 pro kullanıyorum. aktif calisan keyi olan var mı acaba?   Bu arada bot aramalarını engellemek için microsoft aramanın ilk seansına güvenlik bırakmış. söylediği iki veya 3  haneli rakamı girdikten sonra menüye ulaşıyorsunuz. o yüzden bağlanamıyordum menuye az once cozdum.
  3.   Bahsettiğiniz anlatımı bulamadım.. mikrofon mevcut zaten bilgisayarımda hocam yardımcı olur musunuz.
  4. Merhaba, aylar önce burdan bir kodu kullanarak aktifleştirmiştim ve yedekleme yapmıştım. Şimdi yedeği yükleyemiyorum çünkü kullandığım kodu unuttum ama elimde yedekleme programıyla aldığım dosyalar var. key olmadan yüklemem mümkün mü? Değilse bir aktifleştirme keyi bulabilir miyim? Windows 8.1 pro x64 Türkçe işletim sistemim. update falan yok.   Teşekkürler.. Skype ile arama yaptığımda try again gibi birşeyler duyuyorum. sanırım ilk girişte farklı birşeyler istiyor direkt 1-# yaparak bağlanamıyoruz. yeni yöntem falan mı var? Bilen birileri cevaplayabilir mi lütfen.   Windows 8.1 pro x64 kullanıyorum update yapmadım.
  5. Skype ile arama yaptığımda try again gibi birşeyler duyuyorum. sanırım ilk girişte farklı birşeyler istiyor direkt 1-# yaparak bağlanamıyoruz. yeni yöntem falan mı var? Bilen birileri cevaplayabilir mi lütfen.
  6. Yeni linkler eklenmesi mümkün mü acaba?
  7. En son verilen keygeni 7 sürümünde sorunsuz çalıştırdım teşekkürler.
  8. Eğer adobe programları varsa bilgisayarınızda, calısmama gibi bir lüksü yok Paylaşan arkadaşa teşekkür ederim bende bununla ilgili bir konu açmayı düşünüyordum benden once davranmışsın Tebrikler.
  9. By Cğmleyi gözleri kapalı yazabilir misiniz?
  10. Theinstall programını kapattıktan sonra bile CPU %100 kullanıy0r bu sorunu nasıl çözebiliriz ? bu arada anlatımın için teşekkürler
  11. Elinize Sağlık Fakat Bunlardan Hangisi Türkçe?
×
×
  • Create New...