Jump to content

blade92

Üye
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

blade92's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Bu kadar tedirgin olmanızı gerektirecek bir durum yok. Yetkili servisler cihazınızdan parça çalmaya veya gereksiz yere değiştirmeye tenezzül etmez. (cihaza teste alındığı esnada herhangi bir donanımda sorun saptanmadığı sürece tabiki sorun varsa muadil parça veya bir üstü takılır.) Cihazı sadece bakım diye gönderecekseniz ücret talep edebilirler. Bunun yerine bilgisayarımda ısınma sorunu var derseniz ona göre fanına hava tutarlar v.s ilgilenirler ama çok sıkıntılı bir durum olmadığı sürece asıl önemli kısım olan termal macunu değiştirmek için uğraşmazlar, çünkü o iş için tüm makineyi dağıtmak gerekiyor. Cihazınızda herhangi bir sorun yoksa gönderip bir süre bilgisayarsız kalmanıza gerek yok. Size tavsiyem tekno marketlerden kaliteli bir termal macun alıp işten anlayan birine macun yenileme işini yaptırmanız ya da güvenilir bir bilgisayarcıya 20 tl gibi bir ücrete bu işi yaptırmanız.
  2. Ne yapıp et şu cibrilin linklerini kaldır, ne zaman kendisinden birşey yüklediysem tutarsız çalışıyordu ve şimdi tek link diye ondan indirdim bilgisayara format attm bilgisayar virus kaynamaya başladı.Combofix ve eset bile çözüm bulamıyor cibrilin linklerindekinde virus var sakın indermeyinn!!!!!!!
  3. hocam şimdide aktivasyon sorunu çıktı. sisteme gömdüğün aktivasyonu kullanarak aktivasyonu yaptım fakat şu an baktığımda windowsun etkinleşmediğini görüyorum, etkinleştire bastığımda (hata: 0xC004F069) çıkıyor.
  4. dosya sisteminin fat32 olarak kalması doğrumu yoksa ntfs olarak mı seçelim peki?
  5. isoyu indirip 8 lik flash diske winows usb dvd tool yardımıyla yazdırdım, boot ayarların yapıp usb hdd yi ilk sıraya aldıktan sonra sistemi yendien başlatıyorum ve ntldr eksik hatası karşıma çıkıyor sorun nedir lütfen, acil yardım?
  6. biosu güncellemeye bir kaç defa cesaret ettim fakat daha kurulmadan yarıda hata verip yükleme iptal oldu allahtan windows içinde setap kurulumndayken iptal olduda biosu tamamen kaybetmedim. onun dışında bildiğiniz bios güncelleme methodu varsa paylaşırsanız sevinirim. Anakartım: BIOSTAR U8798 Pro
  7. Bilgisayar HDD yi görmese attığım resetten sonra yine aynı yere dönerdi. Bios pilinde herhangi bir sorunum yok. Ayrıca yazmış olduğunuz şeyin alıntısını dünden beri bi kaç yerde daha rastladım fakat bana kesin bir çözüm lazım.
  8. Merhaba XP işletim sistemime sahibim ve bilgisayarı bazen açarken biosta bu ekranda kalıyor. bir kaç kez reset attıktan sonra normal açılıyor bazen. Hatanın çözümü ile ilgili yardımcı olabilecek kimse var mı acaba?
  9. doğru yerdeyiz değil mi, burası TNC mi ? ;)

  10. asus n53 sv alabilirsin bence pişmanda olmazsın hd ekran zaten ama opsiyonlu olarak 6veya 8gb ramli olanlarından al asus n53 sv alabilirsin bence pişmanda olmazsın hd ekran zaten ama opsiyonlu olarak 6veya 8gb ramli olanlarından al
  11. [img]http://www.techno-labs.com/image/index/69/1328693581_Sat_L735_brown.jpg[/img] Arkadaşlar laptopum kapağıda kapalı olarak bu şekilde yere 1 metre yükseklikten yere düştü. Laptop 2 aylık olunca haliyle biraz paranoyak oldum. Şu an çalışıyor fakat ilerde bi sorun çıkarır mı acaba?
  12. Merhaba arkadaşlar laptop alacağım fakat iki laptop arasında kararsız kaldım biri msi diğeri acer siz hangisini önerirsiniz, msi da gt520 ekran kartı var bilen bilir bu ekran karını iki serisi var biri 64 bit diğeri 128 bit benim alacağım 128 bitli olan sizce performans konusunda yine de çok geri kalır mı acerden? http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/acer-as5742g-484g32mnkk-as5742g-core-i5-480m-2.66ghz-4gb-ddr3-320gb-15.6-dvdrw-2048mb-gt420m-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=56874#allImages http://www.bimeks.com.tr/urun/118559/msi-cx640-096tr.aspx
  13. yardım edeblecek kimse yok mu?
  14. Merhaba, laptop alacağım ama iki işlemci arasında kaldım. Amd işlemcilerini takip ediyorum.Kıyasla yaptığımda ci5 2.53ghz sanal 4 çekirdek, amd ise fiziksel 4 çekirdek. Amd nin saat çarpan hızı 2.1 ghz sizce çok mu geri kalır performans açısından? amd phenom 2 x4 n950 2.1 ghz inet ci5 460m 2.53 ghz [b][b]Önemli not[/b]: amd işlemciye sahip laptop farkı ekran kartıyla kapatmış üzerinde ati hd6650 ekran kartı var ci5 işlemcili laptopta ise ati hd 5470 ekran kartı var[/b]
  15. saat çarpanı 4 çekirdekli bile olsa işlemci için düşük kalıyor o zmn amd için değil mi?
×
×
  • Create New...