Jump to content

ApoCaLiPs

Üye
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

400 profile views

ApoCaLiPs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. web ve master collection setlerinin çalışan keygenleri yok var die idda eden gelsin buraya
  2. bütün verilen linkleri indirdim nod32 2 07 39 sürümünü kullanıyorum hic bi virüs hatası cıkmadı web premium master collection paketlerinin çalışan keygenleri yok çalışıyo diyen iddaa eden varsa buyursun mesaj butonu altta... muselmansuffe --> DİKKAT: Flood Yapmak YASAKTIR, Ard Arda İleti Göndermek Yerine Butonunu Kullanarak İlk İletinizi Edit'leyiniz.
  3. arkideşler ben bu tr program işine pek sıcak bakmıyorum nie diceksiniz biliyorum ders anlatımların coğu ing programlarına göre hazırlanıyor bu yüzden pek işe yarıyacağını sanmıyorum..
  4. 2. cd ye gecildiğinde zip hatası zip acılamadı falan hatalar aldım yani 2. cd deki programlar yüklenemedi acaba cd rw mi yanlış yazdı... bendemi hata zipleri acarken herhangi bi hata almadım... 4x hızında yazdım yani yanlışlık olmasın die sanmıyorum hatalı yazıldığını 1. cd gayet güzel bi dünya driver var tanımadığı şey yok valla süper 2. cd de hatalar aldım can not zip falan..
  5. Arkadaşlarım ben mp3 le cok uğraşan daha acıklamak gerkirse dosya adlarının düzenleyen... ıd3 taglarını düzenliyen biri olarak yukarıdaki bütün programları denedim... hepsinde deneyimim var.. ama sadece mp3 tag asisstant pro yu beğendim diğerlerinin hepsinde hata var.... bu konu icin sonsuz teşekürlerimi iletiyorum... cok sagolun...
  6. programın adı : MP3 Tag Assistant Professional 2.84 http://rapidshare.com/files/49424172/MP3_Tag_Assistant_Professional_2.84.rar crack bozuk sanırım crack cok ihtiyacım var bi el atıverin yaa bence tag düzenlemede en iddalı program bunu tavsiye ediyorum crackı icinde ama bende hata verdi craclayabilirseniz teşekür ederim katılımsız kurulumunu yaparsanız ayrı bi teşekür ederim.. . . Akozdem!R -> Evet Crack doyasında bi problem var. Sen daha eski bi sürümünü kullanıyorsan onu upload et onu yapılsın. ApoCaLiPs -> arkadaşım bilmiyom yaa resmi sitesinden baktım bi tek bu gözüküyo
  7. daha önceden medya player 11 kurmuştum bunla alakası olabilirmi acaba ilgilerinize
  8. yardım edermisiniz ?? Emeği gecen herkese teşekürler Başarıyla tmmladım kullanıyorum.
×
×
  • Create New...