Jump to content

KadirBilici

Üye
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

KadirBilici's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. bir sosyal ağ sitesinde Görev almak isteyen ?

    1. Show previous comments  1 more
    2. SimpsoN_Bart

      SimpsoN_Bart

      neyin peşindesin olm sen !1!1!!!

    3. Qarizmae

      Qarizmae

      maaş ne kadar öyle mal gibi vakit kaybıysa olmaz.

    4. DrMakarna_

      DrMakarna_

      sigorta var mı? yol parası+yemek dahil mi maaşa?

  2. Merhaba arkadaşlar hali hazırda var olan sosyal ağ sitesine takım arkadaşları arıyorum. en az 10 Kişiden oluşacak bir takım kurmayı planlıyorum dahil olmak isteyen arkadaşlar PM atabilir veya konu altına yazabilirler . Reklam olmaması için site adresi vermiyorum. kendine güvenen arkadaşların mesajlarını bekliyorum.
  3. [quote name='DesignAli' date='21 August 2011 - 18:53 ' timestamp='1313942012' post='1067402'] Kardeşim en basitinden söyle yapabilirsin. Fla dosyasını flash cs5 de aç. sprite 349'u bul orada bütün sayfaları sırasıyla göreceksin. Oradan istediğin düzenlemeyi yap. Yani ilk sayfadaki Welcome yazısını. seç text type'ini Static Text olarak ayarla bu şekilde dışardan xmlden çekmez ve senin yazdığın yazıları gösterir. [/quote] Allah rızası için sen yapsan olurmu ? :S
  4. https://rapidshare.com/files/9836002/Yeni_klasör.rar buyrun ilgilendiginiz için teşekkür ederim
  5. fla da var da fla dosyasından degiştirilmiyor orası xml dosyasından degiştiriliyor eger yardım edebilirseniz çok mutlu olurum
  6. Arkadaşlar 2 Gündür Ugraşıyorum Tüm Editledigim Templatelerde Bu Problem Var Şimdi Size Resmini Ve Adresi Verecegim sayfanın ilk hali Bu Şekilde [img]http://a1108.hizliresim.com/11/8/21/12059.jpg[/img] Şimdide Yazıların oldugu bölüme tıklayınca gelen yazı [img]http://a1108.hizliresim.com/11/8/21/12087.jpg[/img] Hoşgeldiniz Ve Biz Kimiz yazıları ancak o bölüme tıklayınca geliyor Lütfen Yardım edin iki gündür nedenini çözemiyorum XML Dosyasından çekiyor o yazıların oldugu bölümü Ayrıca yapmakta oldugum webadresindende canlı görebilirsiniz (reklam degildir zaten sitede benim degil) www.tuncavize51.com
  7. Arkadaşlar Bugün Bitirmem Gereken bir iş var bana yardımcı olabilecek flash site düzenlemekten anlayan arkadaş varsa aldıgım ücretin bir kısmını o arkadaşa verebilrim varmı gönüllü olan ?
  8. Merhabalar Arkadaşlar Flash bir website işi aldım internetten bir çok template indirdim bunlardan 3 tanesini begendim lakin 3ündede aynı sorunla karşılaşıyorum Websitesini xml dosyasını düzenleyerek yazıları felan herşeyi degiştiriyorum sonra herşey güzel hosta attıgım andan itibaren BİZ KİMİZ ? AMAÇLARIMIZ NE ? gibi başlıklar gözükmüyor daha sonra başlıkların oldugu bölüme gidip 1 kere tıklayınca yazı ortaya çıkıyor sebebi ne olabilir acaba ?
  9. mesaj olarak attım ama pardon yanlış yolladım www.örneksite.com/site olarak gireceksiniz
  10. Merhaba Arkadaşlar Worldpress Firma Rehberi Temasını Kullanıyorum . yanlız şöyle bir sorunla karşılaştım . Oluşturdugum Kategoriler yazılar vs. anasayfada çıkmıyor ben onları anasayfada nasıl çıkartabilirim ? Aşagıdaki resim gibi bir durum söz konusu.. [img]http://b1107.hizliresim.com/11/7/26/749.jpg[/img] Birde tema degiştirdigimde anasayfa bomboş oluyor hiç birşey çıkmıyor bu iki soruma ceva verebilirmisiniz ?
  11. sim kart yeri neden var ozaman :S ayrıca özelliklerinde 10 saat konuşma süresi diyor :S
  12. Merhaba arkadaşlar Motorola Xoom Tablet aldım ama sim kart destegi felan olmasına ragmen telefon özelligini nasıl kullanacagımı bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz ?
  13. Harddiskten kaynaklandıgını söylüyorlar Harddiske low level format atmam lazımmış ama beceremem sanırım
×
×
  • Create New...