Jump to content

ilx_199

Üye
  • Posts

    372
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ilx_199

  1. Xiaomi'nin powerbanklerinde böyle bir özellik olduğu söyleniyor, birkaç markada daha duymuştum fakat onaylayacak bir bilgi yok elimde. Solar panel ile powerbanki şarj ederken bir yandan da arduino'yu beslemem gerekiyor, UPS abes kaçar oraya
  2. Aynı Anda Hem Şarj Hem Deşarj Olabilen Powerbank Arıyorum! Merhabalar, bir proje için powerbank kullanmayı düşünüyorum fakat kendisi şarj olurken şarj da edebilmesi gerekiyor. Bu özellikte olan bildiğiniz powerbankler var mıdır?
  3. Hiçbirisi, benim tavsiyem huawei g7 veya Lenovo vibe x2. Madem oyun oynamayacaksın huawei g7 mükemmel bir seçim olacaktır.
  4. Chrome'un penceresini küçültüp videoyu tam ekran yapın, tam ekran tuşuna bastığınız anda mouse imlecini hızlıca masaüstündeki bir noktaya çekin.
  5.   Malesef her türlü kara listeye alıyor, programın barındırdığı tüm .exe dosyalarını güvenlik duvarından engellememe rağmen bi şekilde internete bağlanıyor :) 
  6. Yaklaşık 1 senedir bu sitede çok seyrek yorum yapıyorum ama, bu yorum efsane olmalı bence. Bi efsane yorumlar-konular başlığı vardı sanki...   "işlemciye yakın slottan başladığımda daha daha hızlandığını farkettim" Bu cümle beni benden aldı  :D
  7.   Bay_KG'ye tamamen katılıyorum, upload sadece 3G, EDGE gibi mobil internet paketlerinde kotayı etkiler.
  8. Yıllarca "dostum" diyebildiğim bir sürü kişiyi sildim hayatımdan ben, seninde böyle yapmanı tavsiye ederim. İnsan her şeyden önce kendini düşünmeli. Sizi kötü hissettiren ve - veya zararı dokunan kimselerden uzak durmalı.
  9.   Kursa gidecek kadar vaktim yok, ingilizcem yeteri kadar iyidir :) sağolasın.         Haklısın, visual basic ölü bir konu, java ile c# arasında kalmıştım.. c# dersleri indirmeye başladım :) sağolasınız.
  10. Merhabalar,   Bilindiği üzere ülkemizdeki çoğu meslek liselerinde dersler boş geçer, bu yüzden meslek lises öğrencilerinin çoğu liseden ileriye gidemiyor. Bende veritaban programcılığı öğrencisiyim fakat 2 senedir hiçbir ders işlenmiyor ve birşey bile öğretilmiyor. Ama şanslıyım ki elimin altında sürekli internetim var. Biraz geç olmasına rağmen bir programlama dili öğrenmek istiyorum ve sizden öneriler bekliyorum.   Algoritma'dan başlamayı düşünmüyorum, açıkcası ileride bana ekmek kapısı olucak birşeyler öğrenmek istiyorum. Başta vb.NET ile başlamayı düşündüm fakat C#'ı biraz bildiğim için daha cazip geliyor. Yorumlarınızı bekliyorum.    
  11. Teknosa Turuncu Şans 2: **Link gizleme siteleri güvenlik açısından engellenmiştir.** /4ZYs1

  12. bu ay taahhütüm bitiyor yehhuu , istedikleri kadar zam yapsınlar.(ona buna zam, hani bize ucuz internet)
  13. forum.pbdev.ru sitesine erişebilen varmı?, varsa kullandığı dns veya proxy adresini yazabilir mi..

  14. [media]http://youtu.be/o6j9mGS_VvE[/media]
  15. Viagra tesadüfen bulunumamış dikkatinizi çekerim. ^^
  16. [img]http://img153.imageshack.us/img153/218/uegazij.png[/img]
  17. Cep telefonları o kadar gelişti ki, yakında "toplama telefon" diye bir terim kullanırız diye düşünüyorum.

  18. Allah'ını seven üstüme buzdolabı atsın... 63 staylaya diss attınız.
  19. vatanbilgisayar'da % indrim var goş goş.

  20. Sivrisinekler de oruç tutsa keşke :) Hayırlı Ramazanlar TNCTR.

    1. Fox

      Fox

      keşke (:

  21. Sarı dairelerin belli kısımları gölgelendirildiği için döndüğünü sanıyoruz.
×
×
  • Create New...