Jump to content

OrCCuN66

Üye
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by OrCCuN66

  1. cevabiniz icin cok tskler iconlari degistirdim icon cache silerek hallettim.
  2. S.a calismaniz cok güzel olmuş sorunsuz calisiyor yanliz iconlar beğenmedim acaba bunu degistime sansimiz varmi ben bir kacten icon pack denedim ama olmadi.
  3. OrCCuN66

    Nt6Hdd

      denedim kardeşim hic bir sekilde olmadi valla.
  4. OrCCuN66

    Nt6Hdd

    s.a arkaslar nt6hdd windows 10 da calismiyor chcp..com bulunamadi hatasi veriyor yardim edin  lütfen.
  5. bende alabilirmiyim simdiden tskler.
  6. OrCCuN66

    Tvyo

    s.a arkadaslar ben almanyada yasiyorum  ve tvyo sitsini kullanamiyorum bulundugunuz ülkeye hizmet veremiyoruz yaziyor  acaba tvyo daki videolari izlemenin bir yolu varmi yardim ederseniz sevinirim.Konuyu yanlis yere actiysam özür dilerim.
  7. s.a arkadaslar  Windows 8.1 with Update (Multiple Editions) x64 kurdum sorunsuz ama söyle bir sorun var baslangic ekranindaki hic birseyi düzenlenmiyor maus islemiyor simgelerin boyutlarini ayarlamak istiyorum ama olmuyor sorun bende mi yoksa update 1 den  sonrami böyle oldu yardimlarinizi bekliyorum simdiden tskler.
  8. bilgisayari daha bugün aldim ebayden arayip sorunu söyledim gönder bakalim dedi ama cok uzun sürüyor gönderip ve geri gelmesi onun icin burda paylastim yapilabilcek birsey mi diye ve 3 yil garantisi var.
  9. [spoiler][url=http://bit.ly/c25MCx][/url][/spoiler] bu sekilde bir hata veriyor.
  10. s.a arkadaslar bugun yeni bir biligisayar aldim icinde windows 7 x64 test versiyon vardi bilgisayri actim hemen mavi ekran hatasi verdi bende yeniden format attim windows 8 x64 orjinal dvd ile yeine mavi ekran hatasi verdi neden olabilir acaba. [spoiler][url=http://bit.ly/c25MCx][/url][/spoiler]
  11. s.a arkadaslar ben windows 8.1 proyu skyple entkinlestirmistim ama biligsayri sattim baska bilgisayr aldim yarin gelecek önceki lisansimla yeni biligisayrida lisanslaya bilirmiyim acaba.
  12. Bunun fiyati 389 euro marka: Made in Germany Sistemi toplantı RAM Teknoloji: DDR3 SDRAM İşlemci Tipi: AMD FX Serisi Altı Çekirdekli arayüz: SATA II İşlemci hızı: 3.6 GHz (6x3, 3 GHz) Dahili sürücü: DVD ± RW DL Sabit disk kapasitesi: 500 GB Grafik kartı: 4GB RAM HDMI DirectX11 ile Nvidia GeForce GT630 OS: Windows 7 deneme sürümü 30 gün Özellikler: İşletim sistemi Bellek (RAM): 8 GB   ---------------------------------- Bunun fiyati 449 euro   Bellek (RAM): 8GB DDR3 1333MHz Güç Kaynağı: PFC 12cm Fan ile 430 Watt Özellikler: One Kart Okuyucu Tüm Netztwerk: Gigabit LAN / DSL Yetenekli inşaat Türü: Masaüstü PC İşlemci hızı: 4 x3, 0 GHz OS: Windows 7 Pro 64bit tam COA CD İşlemci Tipi: Intel Haswell I5 / V4 Sabit disk kapasitesi: 1000GB SATA 7200 dev / dak RAM Teknoloji: DDR3 SDRAM Grafik kartı: 4GB DDR3 DX11 DVI HDMI VGA ile GF630 arayüz: SATA III Laufer çalışması: DVD-RW SATA TEPSİ 24 + - Ses Kartı: HD Ses marka:   Almanya / Asus Made in Sistem toplantı       yardimlarinizi bekliyorum arkadaslar.Almancadan türkce diline cevirdim.
  13. s.a arkadaslar ben windows 8.1 pro yu skyple etkinlestirdim ve yedegini falanda almadim sadce slmgr ile baslyan kodu bir kenara yazdim ve sonra tekrar format attim sonra bu kodu cmd ye yazdigimda win 8.1 etkinlestiriyor yani sistem 32 icinde herhangi birseyin yedegini almadi sadce keyi girince etkinlesiyor bu normalmi acaba.
  14. söyle bir sorun var siz türkiyedesiniz sanirim ben almanyada yasiyorum bana en fazla 3 günde geliyor ben sadce ebayin güvenli oldgunu belirmek icin yazdim.
  15. ebay cok güvenli ben sürekli birseyler aliyorum bugüne kadar sorun cikmadi sadece bir kac kez eksik gönderdiler ama arayinca hemen düzelttiler.
  16. Net framework yüklü windows 8 kullaniyorum su sekilde bir hata veriyor error link not found or service is busy plase try again later yaziyor.
  17. Program sizde calisiyormu arkadaslar bende hic bir linki cevirmiyor.
  18. Kardes sorunu nasil cözdün bendede ayni sorun var nasil cözdügünü anlatirmisin acaba.
  19. Bendede ayni sorun var bende ayni hata üzerine bir konus acmistim sorun hala devam ediyor.
  20. [spoiler][/spoiler] bu sekilde gösteriyor.
×
×
  • Create New...