Jump to content

krmtrk

Üye
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

krmtrk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Sorunlu Olay Adı: APPCRASH Uygulama Adı: autorun.exe_AutoPlay Media Studio Runtime Uygulama Sürümü: 8.0.1.1 Uygulama Zaman Damgası: 4bf2c093 Hata Modülü Adı: StackHash_0a9e hatası alıyorum arkadaşlar acil yardım edin. bilgisayar gelişmiş hata ayıklamaya ekledim ama yine olmadı. olmuyor yardımmm. çok acil. yaptığım birşeye yaramayacak yoksa.
  2. s.a arkadaşlar. hayırlı cumalar. daha önce flash için fs command önermişti arkadaşlar onu yaptım. araştırdım. ama yapmayı istediğim birşey daha var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Autoplay de flash ekliyorum. ama flash ın küt diye açılmasını istemiyorum. ortadan büyüyerek açılmasını ve kapat butonuna bastığımda da birden kaybolmasını istemiyorum. bunu nasıl yapabilirim. yardımcı olurmusunuz.
  3. peki flash da bunun aio da çalışması için nasıl kodlama yapmam gerekiyor.
  4. Arkadaşlar konular çok güzel. bir sorum olacak paylaşım çok olduğu ve arattırma yapamıyorum forum içerisinde yada ben göremedim. bilenler yardımcı olur bu konuda. Flash buton yaptım ve aio ya ekledim. Buton a basıldığında istediğim yere yönlenmesini nasıl sağlayabilirim. Aio içerisinde başka bir sayfanın açılmasını sağlamak istiyorum. bunu nasıl yaparım.
  5. Arkadaşlar konular çok güzel. bir sorum olacak paylaşım çok olduğu ve arattırma yapamıyorum forum içerisinde yada ben göremedim. bilenler yardımcı olur bu konuda. Flash buton yaptım ve aio ya ekledim. Buton a basıldığında istediğim yere yönlenmesini nasıl sağlayabilirim. Aio içerisinde başka bir sayfanın açılmasını sağlamak istiyorum. bunu nasıl yaparım.
  6. Arkadaşlar konular çok güzel. bir sorum olacak paylaşım çok olduğu ve arattırma yapamıyorum forum içerisinde yada ben göremedim. bilenler yardımcı olur bu konuda. Flash buton yaptım ve aio ya ekledim. Buton a basıldığında istediğim yere yönlenmesini nasıl sağlayabilirim. Aio içerisinde başka bir sayfanın açılmasını sağlamak istiyorum. bunu nasıl yaparım.
  7. s.a arkadaşlar. buton a hareket vermek istiyorum nasıl yapabilirim.
×
×
  • Create New...