Jump to content

CoolerFire

Üye
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

CoolerFire's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Kabloyu 5 Liraya temin edebilirsin Her bilgisayarcıda Satılır , Senin Dediğin VGA kablosu . Senin yapcağın bişey yok .
  2. 15 Tane iğne varmı o girişlerde erkek girişlerde ?? Eğer 14 Tane varsa 1 tanesi kırılmış'tır . Eğer 15 Tane varsa Orjinal halidir . Evet tutarsız çalışması ondan kaynaklanabilir .
  3. 15 Tane VGA kablosunda pin varsa sorun yok
  4. Samsung alma çünkü Seagate üretiyor Samsung Harddisklerini , Seagate alma 4 kere garantiye yolladım dandik bişey , WD al En iyi Sağlam ve kullanışlı RPM mine dikkat et
  5. Biliyorum farketmiyor zaten elektrik devrelerde kullanıyorsun dediğim şeyi
  6. Power Supply'ini ContacCleaner ile temizle iyice . "Fişleri takılı değilken yalnız .. Eğer çalışırsa devrekoruyucu da sık üstüne tamam takır kurubakır .
  7. [img]http://static.skattertech.com/files/2009/10/microsoft-wireless-mobile-mouse-4000.jpg[/img] Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000 öneriyorum Sana . Rengine aldırma diğer renkleride var .
  8. CoolerFire

    Live Cd

    [color="#FF0000"][/color]KONU YANLIŞ YERDE DOSTUM
  9. Akünde veya kondanstörlerinde sorun olabilir
  10. Crysis 2 yi Çalıştıran Nvidia ekran kartın varsa 3D Stereo'yu etkinleştirerek oynayabilirsin . Crysis 2'in zaten normalini indirdiğinde Grafik ayarlarında 3D ayarları olması gerekir .
  11. Boşuna çırpınıyorsunuz , Driver Pack Solution Bilgisayarınızın markası modeli ne olursa olsun Driverlarını tanıyor , yüklüyor ve güncellemelerini yapıyor
  12. Eğer anakart umrumda değil diyorsan kısadevre yaptırabilirsin veya Pili çıkarıp En az 40 Dakika beklemelisin . Bunlarda olmadıysa Servise gidip BIOS'u söktürüp Bios Writer veya Eprom yazıcı yardımıyla BIOS bilgilerinin sıfırlanıp tekrar yuklenmesi sonucunda şifre problemi ortadan kaldırılabilir ...
  13. EPSON STYLUS SX 125 Önerebilirim Sana Fiyat aralığı genelde 90-100 Tl arası değişiyor , Şuan elinde bulunan yazıcı'dan SX125'in tarayıcı çözünürlüğü F2420'den düşük olsada daha hesaplıdır ve Kullanışlıdır .
  14. Contact cleaner ile ekran kartı slot girişlerini temizle ...
×
×
  • Create New...