Jump to content

by_sedo

Üye
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by by_sedo

  1. Hocam bende bu program sayesinde 180 günlük etkinleştirmiştim ama windows güncellemeleri denetle diyorum 8 güncelleme var diyor yükle diyorum yükleme tamalandı diyor daha sonra yine aynı uyarıyı veriyor güncelle diyor yapıyorum yine aynı güncellemeleri kapatmamız mı gerekiyor acaba ?
  2. Hocam elinize sağlık çok teşekkür ederim sizin etkinleştirme aracınız diğerleri gibi eften püften değil gayet başarılı bir şekilde etkinleştiriyor yalnız size sormak istediğim bir konu var hocam şimdi eski kms aktivasyon 4.6 ile görev zamanlama yaptığımızda süresiz olarak kullanma şansımız oluyordu şimdi bu yeni hazırlamış olduğunuz v4.7 onu kullanarak etkinleştirdim 180 gün yazdı şimdi 180 gün sonra aynı etkinleştirme işlemini yenidenmi yapacağız teşekkürler.
  3. İnternet bağlantıunı kapat bendede aynısı oluyordu neti kapattın başarı ile etkinleştirildi ;)
  4. Merhaba arkadaşlar bana spyware doctor son versiyonunun keygeni lazım elinde olan varmı varsa paylaşırsa çok sevinirim elimde vardı bir tane dün süresi bitti yenilemem gerekiyor saygılar.
  5. [quote name='kacaksevgilim' date='31 December 2011 - 21:28 ' timestamp='1325359692' post='1134353'] Öncelikle yeni yılın kutlu olsun.Hemen hemen aynısı olmasada buna benzer sorun bende yaşıyorum.Mümkünse sata kablosunu değiştir.Olmazsa güç girişlerini kontrol et en olmadı başka güç girişi dene.Eğer sıkıntı hala varsa deneme imkanında olursa başka makınada harddiski denemendir...Anakart ile ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum.Yoksa makına hiç açılmazdı Bana daha çok ramlerle alakalı bir sorun gibime geliyor.Ramlerin birinde kararsızlık başladıysa bu tip sorunlar olabiliyor.Slotları değiştirip tekrar dener misin? [/quote] Aynen katılıyorum anakartda sorun olsa pc hiç açılmaz ram ve harddisk ikisinden birisi %80 ihtimalle.
  6. Arkadaşlar ben programı indirdim cd ye yazdım herşey tamam yanlız kafama takılan bir şey var şimdi bunun normal xp ye format atar gibi yaparak yüklüyoruz değilmi yani windows xp içeriyor sadece arkadaş program cd si yok demiş konu baslıgındada o yüzden soruyorum ?
×
×
  • Create New...