Jump to content

keremec

Üye
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

keremec's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

  1. Hayır, bildiğim kadarıyla onlar kalan ''direkt aktivasyon'' sayısı. Eğer bitmemişse yani 0 değilse key i direk girerek internet ile aktif edilebiliyor. Bitmiş yani 0 ise sadece telefonla (Skype ile)  aktif edilebiliyor.
  2.   http://www.nruan.com/       Direkt keylerin olduğu sayfa:   http://www.nruan.com/win-key.html
  3. Arkadaşlar şimdi windows kurucam 8.1 pro mu yoksa 8.1 pro vl mi kurayım ?       8.1 Pro kurdum ama telefonla yaptığımda da hata verdi. 8.1 pro için elinde key olan var mı ?     Edit:   Telefonla aktifleştirdim:   Windows 8.1 Pro: slmgr.vbs -ipk BHWQB-M4NKQ-MMW2D-KV96X-8QJK3     Keyleri bulabileceğiniz site : http://www.nruan.com/win-key.html
  4. Arkadaşlar Pes 2014 ün settings dosyasını arıyordum neden indirip açtım bende bilmiyorum neyse dosya fake çıktı antivirusde vardı güvenip açtım ve tahmin edin, ne oldu hiç birşey. Daha bu hafta format attım herşeyi yükledim pc ye ama şimdide içim rahat değil. Sizce bu dosya virusmü?   Dosya linki: http://indir.egitimhane.com/1QlYM     Virustotal linki: https://www.virustotal.com/tr/file/b13cb8a769dd0dc91dc9a6cf5900fdc2368a601e9862f9e7617295dbb9304edb/analysis/1422107187/
  5. Site için teşekkür ederim ama hep win 8.1 pro var win 8.1 pro vl hiçbirinde bulamadım. Rica etsem çalışan bir 8.1 pro vl key atabilir misiniz?       Düzenleme :   slmgr /ipk Y86QX-DPN8T-MVP6K-X3CRY-3GMDQ     yukrarıdaki key ve skype ile windows u aktive edebildim verdiğiniz link için teşekkür ederim.
  6. Arkadaşlar windows 8.1 pro vl 64 bit için key paylaşabilir misiniz?   Eskiden bi site vardı kapanmış o başka araştırdığım sitelerdeki ve burdaki keyleri dednedim telefonla yapmama rağmen ve 4-5 kere denememe rağmen olmadı ya )not geinue please visit microsoft com)orjinal değil dedi yada (not verified wait for next available agent diyip) onaylanmadı bir sonraki müşteri temsilcisine bağlıyorum dedi(ben böyle anladım)
  7. high quality joint stereo 320 / 48hz olanı indir.   Eğer bilgisayarında dineleyeceksen ve yer sıkıntın yoksa internetten istediğin şarkının flac olarak torrentini indirebilirsin.
  8. Güç kaynağı ve bütçe ni de belirtsen daha doğru tavsiyeler alabilirsin. Çünkü  belki biri sana tavsiye verecek sonra güç kaynağın yetersiz kalacak bidaha yeni güç kaynağı al yada pahalı gelecek bütçene vs.
  9. http://www.windowsphone.com/tr-tr/store Burdan aradığın uygulama var mı yok mu diye bakabilirsin retrica yok ama nokia nın uygulamaları yada camera 360 var retricadaki filtreler bu uygulamalarda var ama retrica uygulaması yok gelmeside zor.   Hız farkı işletim istemi ve arayuzden kaynaklanıyor normalde o telefonların okadar kasılmaması gerekiyor ama belli birşeyden sonra illa sıfırlamak gerekiyor mesela moto g var saf android kullanıyor ve takılmalar daha az çünkü samsung gibi amiral gemi modelinde bile takılan bir arayuz yok içinde. Lumia ya geline de windows phone az sistem kullanıyor 512 mb ramli cihazlarda bile 0 takılma(mesela benim kullandığım lumia 720) ama 512 mb ramli androidlere bakarsanız telefonu takılmalardan kullanamıyorsunuz.   İsterseniz Lumia 525 e de bakabilirsiniz yanında 16gb class 10 kart alırsanız birde ekran koruyucu kılıf vs tam 600 e geliyor. Ram olarak ikiside 1gb ram oyuzden ikiside uzun sure en az 2yıl guncelleme alır.     Lumia 525 :8gb 499tl ----------- Lumia 925: 16gb 1099 Lumia 925 in artıları: NFC Dijital Pusula Ön kamera Flaş Clearblack (Güneş ışığında daha iyi okunabilirlik) Gorilla Glass Cam Kablosuz Şarj Kapağı İçin Bağlantı Yeri. 4G (Şuan aktif değil ama Türkiye ye 4g gelince aktif edilir) Daha hızlı işlemci Çok daha iyi kamera Daha fazla hafıza (8.1 çıktığında uygulamalar da dahil herşey sd kart kurulabilecek.) Daha kaliteli malzeme. (Aliminyum) Daha ince tasarım, daha büyük ekran , daha yüksek çözünürlük haliyle daha yogun pikseller(daha yüksek çözünürlük işlemciyi ve grafik işlemciyi daha çok kullanacağından dolayı performans farkı azalacaktır.).
  10. Sakın s4 mini yada s3 almak gibi bir hata yapmayın birde çok acelesi yoksa xiaomi mi3 yaz sonu- sonbahar gibi turkiyeye gelecek ve buyuk ihtimalle 64 gblik versiyon 1000tl yada biraz daha az bir fiyattan gelecek.   Ama ben şimdi alıcam diyorsan bi bakmanı tavsiye ederim: http://zopo.com.tr/   Winows Phone kullanırım diyorsan da Lumia 925 e bak.Yanlız her oyun hemen wp market e gelmiyor oyun sıkıntısı çekebilirsin. 925 de guncelleme sıkıntısı çekmezsin microsoft en az 2 yıl daha güncelleme verir ve istediğin kadar oyun uygulama yukle 0 takılma bazı eksikler var işletim sistemi ile ilgili onlarda 8.1 güncellemesi ile gidecek (şuan beta sürümü var ve telefonuma kurdum ve çoğu eksiklik giderilmiş) 925 in kamerasını anlatmama gerek yok herhalde :)    Yanlız uzun sure kullanmayı planlıyorsanız en az 3-4 yıl gibi lumia 925 alın derim çünkü 3-4 yıl sonra bile ilk günkü performansı gösterecek.
  11. Arkadaşlar bende casper h90k bir netbook var 2gb ram ve atom işlemciler arasında iyi bir işlemci içi çöp dolu bir win 7 starter la gelmişti sonra win7 yi silip lubuntu ve sonrada xubuntu kullundım ama ama idm linux için olmadığı için wine ile de saçmaladığı için windows kurmaya karar verdim.   En az 5 tane modifiyeli xp denedim hep kurulum sırasında donuyordu w8 de cozunurlukten sorun çıkarıyor bu yuzden kaldık windows 7 ye :) Sadece internette rahat gezebileyim birde indirmeleri yapıyım yeter aero yada gerek yok.   Koylu nun w7ultimate liti sini indirmiştim ama 600 mb ram kullanıyordu pc ilk açıldıgında bile.   Şimdi  windows 7 home basic yada starter kursam daha w7ultimate lite ye gore hız farkı olur mu?   Birde home basic ile starter arasında hız farkı olur mu?
  12. Biosla ilgili galiba sorun rurfus dışında hangi yontemle boot ettiysem kur bilgisayarinizin... yazısı geliyordu sonra simsiyah ekran  Emre028 in sistemini denedim ondada cmd çıkıyordu sonra kurulum takılıyordu mouse vs hareket etmiyordu 1-2 sistem daha deneyeceğim  olmazsa w7 kullunıcam mecbur artık harddiske birşey olcak diye korkmaya başladım artık :) Temaları ve simgeleri çok beğendim sizde temaların ve simgelerin linki varmı yoksa live xp yada ubuntu ile almaya çalışacağım. Hem usb num normal surumude indirmiştim usb surumde bazı dosyalar iso nun icinde değildi temaları oyle alabilirmiyim acaba yada iso nun içinden vs almak mumkun mu?
  13. Netbook uma bu sistemi yuklemeye casliyorum ama olmuyor ilk cd surum olani indirip rufus la flash a attim kuruldu ama mavi ekran verdi 2-3 kere yeniden kurdum ama sonuc ayni flash bellek kurulumunu deneyincede kur bilgisayariniz... diye yazi gelip gidiyor sonrasi ekran karariyor ve zifiri karanlik :(
  14. Belki işinize yarayabilir https://play.google.com/store/apps/details?id=com.opera.max&hl=tr
  15. Cevap için teşekkürler şimdi windows embedded industry pro nun normalden farkı mu birde ben outlook hesabımı bağlayacağım hem epostalara hem office belgelerini one drive yi windows store yi kısaca telefenumda ne kullanıyorsam microsoftla ilgili olan herşeyi bağlayacağım tek sorum şimdi Microsoft hesabımı girince kredi kartıda senkorize ediliyor windows store yi kullanacağım için sorun çıkarma diye soracaktım yani kısaca şimdi ben skypr ile aktifleştirdiğimde orjinal gorunuyorum değil mi?
×
×
  • Create New...