Jump to content

marz

Yeni Üye
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About marz

Recent Profile Visitors

3931 profile views

marz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Bu apk lar ne kadar güvenli acaba? siz denediniz mi???
  2. OverWaatch serveri sonuc vermiyor ama digerleri calisiyor eline saglik. Buna youtube de eklesek ne güzel olur
  3. Korkusuz_Korkak demis ki: windowsdan adam olmaz. hala kimse bunu anlıyamadı neyazıkkı Iyi hos diyorsunda kardesim piyasayi öyle bir salliyorki adamlar ve bilgisayar sirketleri tarafindan destekleniyor ki almamak mümkün olmuyor. Simdi yeni bir pc alsam yine windows yüklü. Ben sahsen avusturya dan yaziyorum ve bu zamana kadar linux sistemi yüklü bir bilgisayarin satildigini görmedim. --------------------- Konuya gelirsek, su anda en kararli, görsellik, güvenlik ve kullanim kolayligi bakimindan Windows 7 yi tercih ediyorum. Ama ciktigi zamandan beri bir türlüde xp den vazgecemedim. Vistayi 1 ay kullanip sildim. Win95 ide zamaninda cok begenmistim. Ama bir arkadasin dedigi gibi yeni gelen versiyon eskisine oranla (Vista haric) daha kalitelidir.
  4. Rapidshare Plus diye bir program va ben kullaniyorum, dosyalarin linklerini önce ekliyorum o kendi tek tek indiriyor. Download linki yok ama sanirsam burdan bulmustum.
  5. merhaba arkadaslar benim 2 problemim var insallah cözümüde vardır. 1- Kurulumu yapalı 2 hafta oldu sorunsuzca düne kadar geldim. Ancak dün bir program yükledim. APPSERV gibi bir server programıydı Port ve kullanıcı ismi tanimladim Pc ye restart attı sonra xp nin login sayfasına geldi. Sifre yanlıs oldu anlamadım belkı benim hatamdı ama sorunun büyügü administrator girisi yok sayfada. Logın yeri deyince baska bir sey anlamayin xp nin normal giris sayfası. Cd ile yada baska yolla admin olarak tekrardan nasıl girebilirim pc ye acaba. simdi 2. hd ye kurdum ondan yazıyorum ama diger haddiskte cok önemli benim icin 2- Klavye nin Türkce olması benim isime yaramıyor maalesef. Avrupa dayım ve Q klavye kullanıyorum ve klavye secenegimi degistirmek istiyorum. y=z ö=ş z=y ü=ğ olarak degisiyor İnsallah bu problemleri cözeriz. Bilgisi olanlardan yardım lütfen. Saygılar...
×
×
  • Create New...