Jump to content

OddKid

Yeni Üye
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About OddKid

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

736 profile views

OddKid's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputation

  1. sanırım böyle birşey istiyorsun yani ben öyle anladım :) İndirme linki http://yadi.sk/d/3D_9iyEj2UBhY
  2. Arkadaşlar denedim gördüm ve sizlerle paylaşmak istedim gerçekten çok hoş google bir ayrı :)     1-) Do A Barrel Roll: Arama yaparken bir savaş uçağında gibi hissetmek ister misiniz? "do a barrel roll" yazdığınızda arama sayfasının döndüğünü göreceksiniz 2-) En yalnız sayı hangisi: Google'a zor sorular sormaktan çekinmeyin. mesela "What is the loneliest number? (en yalnız sayı hangisi)" yazdığınız zaman Google'ın hesap makinesi, size "1" cevabını verecek. 3-) Askew: Google'da "Askew" ya da "tilt" aramalarını yaptığınız zaman, sayfanın biraz yana yattığını fark edeceksiniz. 4-) Google Gravity: ?Google gravity? yazın ve ?Kendimi şanslı hissediyorum? düğmesine basın.Sayfadaki tüm öğelerin yerçekimine kapılıp düştüğünü göreceksiniz. İsterseniz fareniz yoluyla bu yığınla oynayabilirsiniz. 5-) Recursion: "Kendini sonsuz olarak tekrar etme" anlamında olan bu sözcüğü arattığınızda, Google size aynı aramayı yapmanızı öneriyor. 6-) Chuck Norris Nerede: "Where is Chuck Norris?" yazarak aramasını yaptığınız zaman sizi Chuck Norris - Google Search sitesine yönlendirerek. "Google Chuck Norris'i aramayacak, çünkü siz Chuck Norris'i bulamazsınız, o sizi bulur." mesajıyla karşılaşıyorsunuz. 7- ) Yılan Oyunu: Ve son olarak, Google servislerinden birisi olan Youtube'da video izlerken ileri - geri - üst - alt tuşlarına hızlıca basarak yılan oyunu oynayabilmek mümkün.     Alıntıdır.  
  3. zaten ayarlı fakat bu siteyi görmedi nedense şuan hd film indiriyorum hatta idm ile demek ki sorun bende neyse dağılmasın arkadaşın konu sanırım çözümü bulundu :)
  4. idm denedim bende gözükmedi indirme butonları yoksa bende idm dicektim
  5. Arkadaşlar bir sorun var ama hala çözemedim resimde görüldüğü üzere içerik kısmı taşmakta kodlarla henüz oynamadım ama malesef böyle biraz uğraştım yine yapamadım ne yapıcam ne yapıcam TNCTR candır burdan bilen kodlarla arası iyi olan birisi bilir diye düşündüm blogger tema sadece css koduyla düzeltilecek bir şey olduğu belli içerik kısmına denemek için kod yazdım başka birşey yazdığımda yine öyle oluyor malesef diğer temalarda sorun yok yardımcı olursanız sevinirim iyi geceler :/ ( Resmi Nasıl Saklıcağımı Bilemedim Kusuruma Bakmayın ) Buda Orjinal Blogger xml teması eğer açarsanız zaten görürsünüz yardım edin lütfen :/ http://yadi.sk/d/Q2ANaAY62TfOb
  6. gül gül öldüm gerçekten harikaydı gece gece güzel gitti  :D
  7. Çernobilin Sırlarını izlemeyin zaman kaybıı ://

    1. OddKid

      OddKid

      aynen ben korku diye açtım fakat korku yoktu içinde

  8. @hackermemo, @CMYK Bunu dinleyin bence hiç bıkmadan dinleyebilirim arka arkaya :D

    1. Show previous comments  2 more
    2. abdullahTR

      abdullahTR

      uykum geldi valal aga bu nedir az canlı müzik dinleyin

    3. Makifo

      Makifo

      cenaze marşı olarak kullanılabilir :D abdullahTR kardeşimede katılıyorum.

    4. OddKid

      OddKid

      haha zevk meselesi diyorum :D

  9. Advanced System Care kurup onarmaya çalışırsan başarılı olabiliceğini düşünüyorum şahsen benimde başlat çubuğunda pil simgem gözükmüyordu laptop kullanıyorum bunun sayesinde düzelttim tavsiyemdir
  10. @hackermemo @LegalSecurity maşallahınız var ikinizde başarılısınız ileride daha güzel şeyler çıkar bence çalışmaya devam :)
  11. Neden Pasif Üyeyim ? :/

    1. Show previous comments  1 more
    2. gozyası
    3. KintaRo

      KintaRo

      sohbet odası dışındaki konularda iletiniz olması lazım. ileti sayınız 0.

    4. OddKid

      OddKid

      peki teşekkür ederim

×
×
  • Create New...