Jump to content

cheese16

Üye
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

935 profile views

cheese16's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

3

Reputation

  1. Arkadaşlar, yaklaşık 10 günden beri Win 10 kurulu masaüstü PC'de bir simgeyi "sağ tuş" ile "Başlat menüsüne sabitle" dediğim zaman "görev çubuğuna" sabitlemeye başladı. Geri yükleme noktası ile düzelmedi. Ne önerirsiniz. Teşekkür ederim.
  2. "Acronis True Image" yedeklediğin sistyemi farklı makinelere bile aktarabiliyor.
  3. Üstat, "Windows 11 Pro 21h2 Is Derlemesi 22000.282 TPM Fix!" linki çalışmadı. Ancak bu aralar yenisini hazırlıyorsanız bekleriz tabii. Teşekkürler.
  4. Dostlar, Uzun zamandan beri PC kullanıyorum. Kendi bilgisayarlarımda naçizane format, backup, image-restore vs yapabiliyorum. Geçende ilk kez ikinci el bir MacBook elime geçti. Tabii ki çok bacalıyorum. Kemal kardeşimizin notlarından yavaş yavaş faydalanmaya da başladım. Henüz emeklemeye bile başlamadım diyebilirim. Yine de PC'den gelen alışkanlıktan olsa gerek, şöyle bir soru aklıma takıldı: Boot edebilen ve içinde disk directory, disk image-klonlama vs gibi programların olduğu; [u]işletim sisteminin dışında çalışan[/u] (boot edebilen) CD/DVD gibi(AIO, hepsi-içinde diyebileceğimiz) derlemeler var mı? Ustalardan bilgi rica etmek mümkünmü? Teşekkürler.
  5. [quote name='bestrun' date='03 April 2011 - 10:34 ' timestamp='1301826899' post='986823'] Merhaba arkadaşlar nete birsüre giremedim bu yüzden konuyu cevaplayamadım.Ben windows7 kullanıyorum.programı kurdum ve bir sıkıntı yaşamadım xpden kaynaklı bir sorun olabilir. [/quote] ben, win 7 ult SP1 "temiz" kurulumda da denedim ancak ayni problem yine mevcut. Farklı zamanlarda 2 ayrı kez download edip denemiştim ustaların başka önerisi?
  6. kaptan gemiyi çoktan terketmiş gibi görünüyor !
  7. Bende de; hata vermeden kuruluyor ama başlama konusu seçimiyle birlikte donuyor. PCden silme komutu da çalışmıyor ve bazan da "program files"dan el ile silin diyor. bendeki hata görüntüsü: http://www.mediafire.com/imgbnc.php/96328aeb410207d4eb99b3b8b0818dd819e152a9869c220e69a1d9b25253b0486g.jpg Yukarıdaki paylaşımdan veya başka paylaşım sitelerinden ve hatta torent versiyonlarında da ayni sorun oldu !!! XP pro SP3 -güncellenmiş- kullanıyorum. Çözüm konusunda yardımcı olabilecek birisi var mı acaba? Teşekkürler
  8. Nerede hata yapıyorum anlamadım: XP-SP3 bilgisayarda Skystar2 kullanıyorum. Bu sayfalarda verilen; Dvbdream v1.4 versiyonundan sonraki hiçbir üst versiyonu çalıştıramadım. "Kaçak versiyon kullanıyorsun" gibi bir uyarı veriyor. (Dvbdream v1.4 de hiç böyle bir sorun yaşamamıştım). Çözümü ne olabilir acaba? Teşekkürler.
  9. SS2 2.8 kurdum. Ancak Türksat 3A'dan hiç görüntü alamıyorum. Hotbird ise 5-10 kanal ancak çalışıyor. TV kartını görüyor. yeni tarama yaptırınca da hiç kanal bulamıyor. Nerede hata yapmış olabilirim? Bir de Nec kardeşin verdiğini denemeye çalışacağım. Çatıdaki Çanak ayarlarında problem yok. Sonucu bildiririm. Tşkkr
  10. Çok teşekkür ederim. Oldukça işime yaradı. OCR den sonra imla kılavuzu bölümüne geçince bu safhadaki hali ile .doc formatında kaydedip, sonra da ofis word ile açıp imla kılavuzunu burada çalıştırmak daha iyi oluyor sanırım. Zira ofisteki türkçe sözlük daha zengin, veya ben buna daha fazla alıştım. Saygılar.
  11. Selam, Bunu AverMedia DVB-S Digital Hybrid FM kartlarla uyumlu hale getirmek sizin için çok zor olur mu acaba? Mümkün ise, seviniriz doğrusu. Teşşkr.
×
×
  • Create New...