Jump to content

redkit57

Üye
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

595 profile views

redkit57's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. üstad full sürüm dimi? tam sürüm çıktımı takip edemedim ondan sordum
  2. merhabalar exe dosyasını çalıştırıyorum flash diski seçiyorum entera basıyorum bir sürü kod dos penceresinde çalışıyor sonra dos penceresi kapanıyor. kurulum başlamıyor. farklı flashlar denedim ne yaptıysam usb ye kuramıyorum. 1 kere başka pc de kurmuştum ama artık kurulum yapamıyorum. daha öncede bu konuya aynı sorun sebebi ile yazmıştım. benim yaşadığım sıkıntıyı yaşayan sonrasında çözen birileri varmı lütfen yardım edin.
  3. sağolasın dostum başka bir pc de kurulumu yaptı bitirdi şimdi testlerini yapıyorum görüşlerimi daha sonra bildireceğim
  4. byfaruk öncelikle hazırladığınız multiboot için teşekkür ederim. programı indirdim fakat bende kurulum başlamıyor. ilk taktığım usb bellek kurulum ekranında gözükmedi. başka usb bellek taktım bu sefer usb belleği seçmek için 2 tuşuna basıp enter diyorum bir sürü kod çok hızlı bir şekilde başlayıp dos penceresi kapanıyor. oruçlu kafamla acaba bişeyimi eksik yapıyorum baya heves ettim ama kuramadım ne yapmalıyım ?
  5. ERROR: NTFS partition could not be mounted : [14] Not found press any key to exit. uefi iso yu yazdırdıktan sonra boot ekranında siyah ekranda üstteki hatayı almaktayım. yardımcı olabilecek biri varmı ?
  6. no drive letter is empty ! hatasının çözümünü önceden okuyuculara paylaştım ve yardımcı oldum. emeğim için kafa patlattığım için sizden bir teşekkür beklerdim. hatanın çözümünü çok güzel anlatmışsınız bravo !
  7. dostum kurulum yaptığın pcnin hardiski büyük ihtimalle uefi şeklinde yani gpt style partition var. bu partition ları bir şekilde silip kurulum yapmayı denersen bu hatayı almayacaksın. bende her yerde çözümünü aradım bulamadım. uğraştım kendim çözdüm. bir dua edersin artık
  8. uefi imajı hardiske yazdırınca otomatik olarak 60 gb lık bir partition açıyor. imajı buraya yazıyor multiboot kurulumunuda bu bölüme yapıyor. işlem bittiğinde bu partitionda nerdeyse hiç boş yer kalmıyor. bu sebepten dolayı idt box programlarının tamamını bu bölüm içine atamıyorum. 500 gb lık bir disk kullandığımı düşünürsek ben bu 60 gb kısmı nasıl tek partition haline getirebilirim? windows dan denedim olmadı. partition tools yazılımlarıyla denedim olmadı.
  9. bende boot sorunu yok sadece bazı pc lere kurulum yaparken hardisk bölümleme kısmına gelirken bu hata çıkıyor. "no drive letter is empty"
  10. merhaba bu yazdığınız benim sorunuma olan cevapmı ?
  11. saybatlı üstadım bu projeyi usb hardiske atıp çalıştırmayı başardım. fakat bu projede windows kurulumu yaparken bazı pc lerde "no drive letter is empty" hatası almaktayım. sanırım ide mod ahci mod ile alakalı bir hata olsa gerek. kurulum yaptığım pc nin usb sürücülerini tanımadığı için böyle bir hata aldığımı tahmin etmekteyim. teknik servis işi yapmakta olduğumdan bu durum benim için pek kullanışlı olmadı. nasıl çözebiliriz yardımcı olmanızı rica edebilirmiyim ?
  12. emeğiniz ve paylaşımınız için öncelikle teşekkür ederim. benim size bir sorum olacak. rarlı dosyayı açınca UEFI2_full_b1_s1_v1.tib dosyasını görüyorum. buraya kadar herşey normal. açılan rar içinde 2 tane daha rarlı dosya var isimleri ise ITDv50.rar ve ITDv500.rar bu 2 rarlı dosyanın içine girince başka UEFI2_full_b1_s1_v1.tib dosyaları daha görüyorum. bu görmüş olduğum 3 adet UEFI2_full_b1_s1_v1.tib dosyası birbirinden farklımıdır? hangisini yazdırmalıyım? sadece benimmi kafam karıştı yoksa anlamadığım birşeymi var çözemedim. projenin sahibi biraz açıklama yaparsa memnun olurum.
  13. bahsettiğiniz çözüm teknik servis işi yapanlar için uygun değil. hardisk d bölümü genelde yedekleme bölümü oluyor. kocaman bir video arşivi olduğunu düşünürsek nasıl harici hardiske yedek almayı düşünüyorsunuz ? bu işlem saatler sürer. bu multiboot v3 ü malesef bu hatadan dolayı ben kullanamadım. halen multiboot v2 kullanmaktayım. umarım bypascal 'ın v4 ile ilgili bize bir sürprizi olur
  14. multiboot v3 ü kullandığım günden bu zamana kadar resimdeki hatayı almaktayım. teknik servis işi yaptığımdan defalarca farklı pc ve notebook larda denendi. fakat iso yu bir flash yada dvd ye yazdırdığımda normal kurulum yapabiliyorum. multiboot v2 ye aynı w7 w8 isolarını attığımda yine sorunsuz kurabiliyorum. isolardan olduğunu zannetmiyorum. başka arkadaşlarında bu problem i yaşayıp yaşamadığını merak etmekteyim.
×
×
  • Create New...