Jump to content

kl_ismail

Üye
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • Konya
  • bilgi işlem

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kl_ismail's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

18

Reputation

  1. ustam. bi önceki sistemde 3 ad windows kurdum fakat update driverleri görmedi. bunda bir problem varmı. normalde ben windows kurar cihazı internete bağlarım. 5.10 dk içinde driverleri görmeye başlar. veya ben update açarım. 3.5 neyse windows güncellemesi 3.5 de driver güncellemesi yapardı. bende istersem isteğe bağlı güncelleme kısmından bütün diriverleri tıklar kurardık. bunda isteğe bağlı çıkmıyor. acil bir geri dönüş yaparsan sevinirim.
  2. ustalar kolay gelsin. v22,3 version çıkmış. acaba gene premium link verecek var mıdır ki?
  3. usta şu ana kadar 8 sisteme kurdum problemsiz. hele şimdi hafif dediğini kurdum 8 çekirdek makineye ne olacak diye aynı sonra gittiim baktım ne hafifmiş diye bi şey yok. sadece gereksiz olanlar bence tabi kaldırılmış. öbürü de msdn ellenmemiş. kurunca defender o bu şu kapatmayla uğraşıyoruz. hafif sistem güzel olmuş. açtım güncelle dedim. 19044.1237 ye güncelledi. tüm driverleri buldu hatta utanmadan bios güncellemesi yaptı. biraz korktum sonra dedim koca windows elbet bilir. sonra şu masaustune koyulan programlar da güzel olmuş.
  4. Disk Numarasi [ ? ] = 2 ERROR: Description = Belirtilen hizmet, yüklü bir hizmet olarak yok. ERROR: Description = Belirtilen hizmet, yüklü bir hizmet olarak yok. ERROR: Description = Belirtilen hizmet, yüklü bir hizmet olarak yok. ERROR: Description = Belirtilen hizmet, yüklü bir hizmet olarak yok. ERROR: Description = Belirtilen hizmet, yüklü bir hizmet olarak yok. ERROR: Description = Belirtilen hizmet, yüklü bir hizmet olarak yok. Yanlis deger girdiniz. Tekrar denemek icin bir tusa basin... neyimiz eksik acaba. win10 yeni kurulum yapmıştım. dat.net felan mı eksik. ilk seferde disk seçim ekranıda gelmiyor.
  5. ustalar anhdv 2.1.1 versiyonu cıkmış. türkçe yamayı direk atsak problem olur mu ki.
  6. yeni usb ayarladım 4 gb usb 2.0 bootice ile kontrol ettim herşey güzel. secure boot acıkken disk hatası verdi resim 1 secure kapatıldı legacy boot edildi resim 2 diskin d sinden win7 iso yükleme yapıldı resim 3 ve 4 iso yüklendi pencereyi kapatmayın ekranı ve 10 sn sonra çıkış için bir tuşa basın resim 5 ve 6 aynı sorun uefi seçince aynı şekilde hiç değişmeden geldi. bu arada dell usbler hepsi 2.0 onada baktım. not: fotoları 1 mb indirmek için 3 kere küçülttüm.
  7. olur yaparım usb nin sadece fat32 kısmı olsun. ntfs komple sil diyosun. iso yuda kurulcak diskin d sine at.
  8. dell vostro 2520 notbook. 8 ram uefi ve secure boot acıkken denemeler olumsuz. cıkış için bir tuşa basın ekranında bekliyor. usb 3 ve 2 de denemeler yapıldı aynı durum. uefi ve secure kapalı gene aynı sorun oluştu. legacy cektim. gene olmadı. legacy ventoy ile sorunsuz kuruldu. bilgiler sadece bilgi amaçlıdır.
  9. bu problemi geçen bende yaşadım. windows kuramadım bi türlü. ben usb 2.0 ve ventoy ile çözdüm. her pc ayrı arıza ayrı çözüm.
  10. bios dan uefi enable yapıp usbden boot ettim. usb içinden iso seçtim. sanal belleğe yüklüyor. windows kurulum ekranı gelirken reboot ediyor. usb den yeniden açılıyor.
  11. kolay gelsin. usb 3.0 kingston 32 gb. asus n53s i7 eski sayılan bir model. win10 kurulcak. önce uefi aktif yaptım. biostan. normal f7 f8 hiç bir şekilde disk format ekranına gelemedim. her seferinde pc yeniden başladı. uefi iptal ettim. sonuç gene aynı. daha sonra usb 3.0 değilde 2.0 taktım. normal olarak disk format ekranına geldi. fakat 50 mb neyse kısmı oluşturamadı ve kurulamaz dedi. tekrar kapat aç ve ventoy f7 geçtim. disk format ve 50 mb oluştu. kurulum başladı. yani 10 çeşit sistem ve 10 çeşit senaryo gerekiyor.
  12. kmpe ile problem varmı. kmpe iso olarak mı atalım usb ye yoksa kmpe klsörünü mü copy yapalım. kmpe nerden çalıştıralım ventoy grubfm gibi. tşk.
  13. kolay gelsin emeği geçenlere teşekkürler. 120 gb harici diskime güzelce yükledim. hatta sonradan son versiyonu indirip güncelleme yaptım (kopyalama ile) nispeten eski bir pc den usb den boot edip iso yöntemleri ile kurulumlar başarısız oldu. sonra kmpe iso yükledim usb ye kmpe w8 açılmadı win1032 açıldı ordan iso yu kurmaya başladım bu sefer c yi silince 50 mb kısım oluşturamadı ve kurulum olmadı. kmpe içinden hepsi başarısız oldu. sonunda ana mennude iken ventoy f7 ile geçiş yapıp isoyu gösterdim ve başarılı bir şekilde kurulum yaptı. 2 adet iso ile uğraştım 32 Bit Windows 7 Lite v9 Final ve 7liteMSDN isoları her ikiside setup.exe yok.
  14. eline diline sağlık kardeş. saolun. eskiden zanaatkar insanlar vardı. şimdi sizler o görevi aldınız.
  15. ustalara yardım etmek lazım bende yüzde 63 oldu gelirse başka siteye upload eder paylaşırım. indiren varsa hemen yaparsa iyi olur.
×
×
  • Create New...