Jump to content

StaffLeader

Üye
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

İletişim Bilgileri

  • Facebook
    https://www.facebook.com/mustafacelik1995
  • Skype
    tr.mustafacelik
  • Google+

Profile Information

  • Male
  • Bot of Legends First Line Turkish Support

Recent Profile Visitors

412 profile views

StaffLeader's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputation

  1. Ben Manavgatta yaşıyorum belek antalya tarafında kalır ve dolmuş falan bulursunuz herşekilde. Yeme içme konusunda siz karar verin Belekteki oteller türkiyede ilk sıralarda yer alır hep..
  2. Kullanılan temayı bilen kim var acaba Edit: Simplify 10 dark point miş
  3. https://tb.rg-adguard.net/ buradakinden farkı ne ? SHA1 değerleri aynı
  4. Media creator tool a ekleme yapıldımı sizce yoksa hala eskiler mi var ben hem 32 hem 64 bit birleşik indirmek istiyorumda.
  5. Hayır değil link kırık şuan oraya baktım
  6. Evet ayın 5 i oldu acaba ne zaman paylaşılacak yeni sürümler merak içindeyim
  7. Güncel Key: ZVK4-QLTX-YUA9-R68N NFLF-WTWA-ZPP9-D3SN N59F-T3EQ-5BHJ-KZXM H2X5-VV2H-MQ8L-ZN6E
  8. Saçma bir soru olacak ama .exe uzantılı dosyaları çalıştırabiliyor muyuz ek bir program kurmadan .
  9. Verot Class kullan Googlede aratabilirsin mantığı basit .
  10. Activation Code boş geliyor yanında hiçbir kod yazmıyor sebebi nedir acaba farklı farklı email yada tarayıcı denedim aynı şey mail geliyor ama kod yok.
  11. Konuya yeni çözümler getiren arkadaşlar var ise görüşlerini almak için yeniden konuya yorum yapmış bulunmaktayım.
  12. Autocad 2014, 2015, 2016 sürümleri için , 3 Yıl boyunca ücretsiz yasal lisans kampanyasını başlattı. Sende hemen bu avantajdan faydalanmak istiyorsan alttaki linke gir üye ol ve İstediğiniz sürümün istediğiniz key'i ni al . Sadece öğrenciler için diye yanılmayınız herkez için geçerlidir. Buraya Tıklayarak Üye Olunuz Hayırlı Olsun Şimdiden
  13. Microsoft Yeni Lumia’ları Yanlışlıkla Sızdırdı Micorosft ‘un büyük etkinliği için geri sayım başladı. 6 Ekim‘de düzenlenecek etkinlikte yeni nesil amiral gemisi modelleri Lumia 950 ve 950 XL’i de tanıtacak olan teknoloji devi, yeni Lumia’ları bir hafta önceden kendi elleriyle sızdırdı. Microsoft’un İngiltere sayfasında yayınlanan ve kısa bir süre sonra kaldırılan telefonların temel özellikleri ortaya çıkmış durumda. Buna göre büyük ekranlı Lumia 950 XL 5,7 inç WQHD ekrana, 20 MP çözünürlüklü kameraya ve 32 GB hafızaya sahipken Lumia 950 aynı temel özellikleri 5,2 inçlik bir ekranda buluşturuyor. İki telefonun ayrıca pil ve işlemci performansları açısından birbirinden ayrılması bekleniyor. Her iki telefon da elbette Windows 10 yüklü geliyor. KAYNAK İÇİN TIKLA
  14.   Tartışma ortamı çıkarmak istemiyorum ama verdiğin cevap ile benim açtığım konunun hiç bir alakası uzaktan yakından yok.  Parasını ödememek ile alakası zaten yok konudada belirttiğim üzere bir tür bug diye   belirtmişim  isyan etmek ile alakası yok . Ayrıca  bu bug üzerine TNCTR ekibi tarafından bir program bile yazıldı .    Asıl konuya gelelim konuyu açmamın amacı şu ki ;   Eğer VIP yani paralı kullanan birisi var ise link adresinde değişiklik olmuşmu olduysa o linki burada paylaşabilirler mi ? Mantıken adres değiştiyse farklılıkları buraya yazarak tekrar indirilme ihtimali bile var.
×
×
  • Create New...