Jump to content

exposio

Yeni Üye
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by exposio

  1. 2004 güncellemesini beklerken var olan güncelleştirmeleri yapıyordum bir kaç gün önce, KB 4560960 güncellemesini "Error 0x800f0988" hatasıyla bir türlü yükleyemedim, üzerine 2004 güncellemesiyle ilgili bilgiler de update kısmından kalktı. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa şimdiden teşekkür ederim.
  2. 4. konudaki Superlite Compact Gaming Edition'ı kurmak istiyorum fakat şüphelerim var. Photoshop, Illustrator, After Effects gibi Adobe programları, Vegas, Maya gibi programlarla ilgileniyorum, oyunlar için Steam, Origin, Battle.net vs. kullanıyorum. Bana herhangi bir sorun çıkartma ihtimali nedir? Eski bir oyunun (atıyorum 2011 yılından) net framework'ten ötürü çalışmama durumu olur mu? Duruma göre aynı kişinin yaptığı compact versiyonu deneyeceğim.
  3. Format atma zamanım çoktan geldi (1809'dayım halen) ve mevcut sürüm ile ilgili bilgilere bakıyorum malum windows'un sağı solu belli olmuyor. i5-7400 işlemciyi çift fan sıvı soğutma ile kullanıyorum, bahsettiğiniz ısınma durumu beni pek etkilemez diye düşünüyorum. Doğru mudur? Öyleyse yakın zamanda formatlayacağım.
×
×
  • Create New...