Jump to content

Stones

Üye
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Stones's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • One Month Later Rare
  • Week One Done Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

3

Reputation

  1. Hocam bunu program haline getirirseniz iyi olur aslında. Mesela ben iş yeri için kullanacağım bazı özellikler lazım.
  2. Bu uyarıyı kaldırmayın yazıyordu başka konuda. Kapatılan servisler aktif olur denmiş.
  3. Yani windosta meşguliyet yaratan uygulamalar dahil mi?
  4. Modifiyeli win'lerde bu uyarının olması çok normal. Yani yapan kişi bir çok ayar yapmıştır anlamını taşır.
  5. Hocam oyun oynayanlar için win gereksiz programlar kaldırıldı mı? office vs olsun sorun değil. Sadece hızlı ve pratik olsa güzel olur. Ben int cafeciyim. disksiz sistemler için kullanmak istiyorum.
  6. Hocam internet cafeciler için bulunmaz nimet. En az 1000 kişi indirir. Linkler patlarsa kızma. Buradan aldığımı belirtiyorum. Müşteri format bilgisayarları için iyi oluyor. Güncel versiyon sanırım. Öncekini de paylaşmıştım bizim grupta.
  7. Hocam internet cafeler için win10 hazırlıyoruz. Mümkün mertebe win10 meşgul eden, işe yaramayan uygulamayı kaldırıyoruz. Tabi biz ev kullanıcı ayarlarını yapamayız. Cafede çalıştığı için. Kendimizce yapmaya çalışıyoruz bir şeyler. Program güzel, teşekkürler.
  8. Hocam ben internet cafeciyim. Grupta paylaştım linkinizide verdim buranın. Bugün üye olma da artış yaşanır. Hatta patlama yapabilirsiniz 😁 linkler bile patlayabilir o kadar çok kişi indirince. Win10 olanı da paylaştım.
  9. Drivedeki sürekli yoğunluk var 24 saat sonra tekrar deneyin yazıyordu. Gmail giriş yapıp deneyince indirdi.
  10. Hocam selamlar. Internet cafe için imaj hazırlayacağım cafede. Ccboot mantığını duymuşsunuzdur belki. Disksiz çalışıyor bilgisayarlar. Sanırım telemetry cafe bilgisayarı için lazım olan bir şey. Dediğiniz gibi bunu uygulamadan önce kalkmasını istemediğimiz komutları sileceğiz. Sormak istediğim, oyun oynanan bilgisayarlar için başka kaldırılması veya kaldırılmaması gerekenler nedir? Bunların haricinde defender , edge filan kaldırılacak. Bir de bu reg uygulayacağım.
  11. Merhaba, internet cafelerde ccboot server yani sunucu için imaj hazırlayacağım. Aslında performans odaklı olacağı için kişisel yapılan Windows’lara yakın aslında. Sanal bellek kapatılacak vs. Sorum şu; hangi gereksiz uygulamaları hangi program ile kaldırıp kalan ince ayarları da bildiğim yöntem ile yapacağım. Defender, edge, vb hangi uygulamaları hangi programlar ile kaldırmam gerekir? İlginize teşekkürler.
  12. Hocam neden defenderi pasif yapmalıyız? Artısı nedir? Bu konuda bilgi bulamadım.
×
×
  • Create New...