Jump to content

süper

Üye
  • Posts

    62
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by süper

  1. Program kullanmadan ayırıyorlarya, hani bazı klasörler her dvd de oluyor bazıları tek dvd de oluyor. O şekilde bi ayrım yaparak yapamazmıyız
  2. Kardeş öncelikle ellerinize sağlık. Bunun için 10GB lik dvd bulmamız zor, bulsakta çok pahalı olur. Fakat 3 dvd ye nasıl ayıra biliriz yüklerken sırasıyla istese bizden. Sen sadece fotoğraf veya bi video şeklinde nasıl yapabiliriz onu anlatırsan gerisi kolay.
  3. Merhaba arkadaşlar. Paylaşımlarınız için teşekkür edrim fakat benim bi sorunum var. Yardımcı olursanız sevinirim. Oyunu kuruyorum fakat otobusu sağa sola döndüremiyorum sadece ileri ve geri gidiyor. Tuş ayarlarınıda bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum Şimdiden sağolun.
  4. Buyrun Arkadaşlar BlueSoleilin yeni versiyonu. Güle güle kullanın, Crackı içinde, Yanlız programı yükledikten sonra Bilgisayarı yeniden Başlatın ama Güvenli modda ve sonra crack yapın. Güvenli modda açmazsanız yapamazsınız.. IVT BlueSoleil 6.4.240.2 http://rapidshare.com/files/178209588/IVT_BlueSoleil_6.4.240.2_TURK.part1.rar http://rapidshare.com/files/178216224/IVT_BlueSoleil_6.4.240.2_TURK.part2.rar Buda Tüekçe yaması ve Çalışıyor.. Onuda aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. http://tryama.net/download/turkceyama.asp?id=1934
  5. Al kardeş bende başka bi siteden buldum ve şuan indiriyorum. Sitede yazdığına göre Türkçe. Hadi kolay gelsin. Yardımcı olabildiysem ne mutlu.. http://rapidshare.com/files/178209588/IVT_BlueSoleil_6.4.240.2_TURK.part1.rar http://rapidshare.com/files/178216224/IVT_BlueSoleil_6.4.240.2_TURK.part2.rar
  6. sysdm.cpl attım ve o hatayı verdi. Bakalım şim gönderdiğini deneyeyim. Fakat bunu atınca o hatayı verirmi tekrar? Heh bak şimdi oldu vallaha oldu, çOK TEŞEKKÜR EDERİM SAĞOLASIN. senin şimdi upload ettiğin sysdm.cpl yi attım ve oldu başakada bişey istemedi.İşte görüntüsü.
  7. Kardeş 1. sayfada verdiğin ED__304_TED_for_SP3 klasörünün içinden çıkan ı386 kalasöründeki sysdm.cpl dosyasını bendeki system32 kalsörüne attım ve değişikliği onayladım fakat bilgisayarıma sağ tıklayıp özellikler dediğimde aşağıdaki resimde görüldüğü gibi hata veriyor. Şimdide azönce verdiğin logonui de system32 içine aynı şekilde atacam bakalım ne olacak..
  8. Kardeş sağolasın logonui.exe nin adını sysdm.cpl olarak değiştirip atıcam dimi? Kardeş şimdi denedim adını değiştirip system32 kalsörüne attım buseferde Sistem özellikleri Penceresi hiç açılmıyor. Senide yoruyorum ama kusura bakmazsın dimi.
  9. Selam pc_insect kardeşim. Senden yardım isteyecektim. Ben bilgisayarımın sistem özellikleri penceresini seninde göstermiş olduğun gibi değiştirmek istedim fakat bi türlü yapamadım. Yardımcı olursan sevinirim.. Vermiş olduğun sysdm.cpl dosyasını direk system32 klasörüne attım ve değiştirdim öteki dosyayla fakat bu seferde bilgisayarıma sağ tıklayıp özellikler dediğimde hata veriyor.. Benim şuanda kullandığım Buda olmasını isteğim pencere şekli ve senin yaptığınla aynı
  10. Merhaba. Benim bi sorunum var Yardımcı olursanız sevincem. 1. CD yi indirdim ve neroyla kalıba yaz dedim,yazma işlemi bittikten sonra, cd yi tekrar CDRom'a taktığımda Bot menü olarak açmıyor. CD nin içini açıyor direk. Acele Yardımcı olursanız sevinirim. Lütfen yardım eden yokmu.! 2 kere çektim CD ye ama yine aynı.
×
×
  • Create New...