Jump to content

musto_2671

Üye
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

712 profile views

musto_2671's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. İnsanlar sadece 2 ye ayrılırlar: İyi insanlar ve kötü insanlar.

    1. MOTUN

      MOTUN

      insanlar ayrılmaz, insan olan zaten insandır

    2. Makifo

      Makifo

      @MOTUN + Herkes tertemiz geliyor dünyaya kötü doğan bir insan yok.Bu yüzden böyle bir şey söz konusu olamaz.

    3. LetsqoNd

      LetsqoNd

      insanlar 2 ye ayrılmazlar sadece değişik gösterirler.

  2. [quote name='Byogulcan' date='14 December 2011 - 21:25 ' timestamp='1323897902' post='1129286'] Ozaman sana Windows movie maker öneriyim ben [/quote] Bana, sadece şu videonun yapıldığı programın adını önerirsen sevinirim ?
  3. Yani şu alt yazıları videolara ekleyebilirim Sony Vegas yada After Efeck ile. Lakin kafamı karıştıran bir diğer yanı ise. Kafam pek ermez böyle şeylere. Acaba daha sade dilli bir program varmıdır? çünkü dediklerinize baktımda kafamı karıştırdı.
  4. Merhaba değerli Tnctr Ailesi Şu videonun hangi programla yapıldığını bileniniz varmı ? Ben çok aradım ama bir sonuç elde edemedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden Teşekkürler Video: http://www.youtube.com/watch?v=xxsHMonOKwM
  5. sanki Idoser'in en gelişmiş hali Allah'ım bu nasıl bi doz diyesim var
  6. Kardeş bence Win xp 64 bit kur. İşlemcin bunun için dünden razı görünüyor
  7. Programı açınca karşına kameran çıktığı zaman, mouseyle kameranın üzerine gel , yeşilimsi bir kutucuk göreceksin, kendini kamerada sabitle ve mouseyle gözüne tıkla ardından kutucuk oraya sabitlencek. Sonra mouseden elini çek ve 5 saniye bekle kontrol tamamen gözünde olcak.
  8. Selamun Aleyküm Kamera ile görüşme yaptıgım Arkadaşım windows Vista İşletim sistemi kullanıp Msn 9 yüklemiş. Bu kez bütün ayarları yapmama rağmen bi türlü Onu göremedim. İşin entersan tarafı ise Windows 7 kurup Live Msn 11 i yükeldikten sonra onunla Görüntülü arama yapabiliyorum ama ihtiyaçtan dolayı xp ye geçiş yapınca Msn live 9 ile sorun yaşıyorum. Bu enteresan olay hakkında bilgisi olan lüfen yardımcı olursa çok sevinirim duacınız olurum. Teşekkür Ederim
  9. Denemekte fayda var, insallah biz açınca kapanmaz
  10. düşünsenize herşeyden önce sıfır modemde bir arıza oldugunu.. altyapı çalışmalarından da bi fayda gelmediyse . bence modemi kır at sağlam bi modem al adsl2 destekli ( bende düşünüyordum o yüzden baştan sona tüm yorumları okudum . İnsallah bu sıkıntı ortadan kalkar biran önce)
  11. kardeş cracki uyduramadım yardımcı olursan sevinirim
  12. Gerçekten mükemmel bir yol . bende deneyeceğim inşallah . Teşekkür ederim
  13. Arkadaş win7 professionalı yükle muhtemelen çoğu sürücüyü tnaır tanımadıklarınıda internetten indirip yükler bizim arkadaşın notebookuna müdahale ederken böyle bir sonuçla karşılaştık . sen yinede notebookun yedek imajı varsa silme hani ne olur olmaz..
  14. Diyarbakır'da 15 ila 30 arasında değişiyor . Çoğu şirketin standart fiyatı Notebook lar da dahil 20 tl . ama uğraştıran notebook lardan fazla alabiliyorlar 30 tl gibi...
×
×
  • Create New...