Jump to content

sevenli

Üye
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sevenli

  1. İsminden tercüme edecek olursak bu bir Klasör Boyutu Görüntüleme (izleme) programı sanırım. 20 TL ücreti var diyor. Bu konu başlıklarına pek bakmıyorum ama alacak olan varsa bari tanıtımını da yapsaydı. Yoksa reklama gerek yok, o programı herkes mi tanıyor. (Ben hariç)
  2. İsminden tercüme edecek olursak bu bir Klasör Boyutu Görüntüleme (izleme) programı sanırım. 20 TL ücreti var diyor. Bu konu başlıklarına pek bakmıyorum ama alacak olan varsa bari tanıtımını da yapsaydı. Yoksa reklama gerek yok, o programı herkes mi tanıyor. (Ben hariç)
  3. ! C:\Users\T\Downloads\web to date v2.6_tr KEYGEN.rar: web to date v2.6_tr.exe güvenlik verisi ayarlanamıyor ! Bu güvenlik kimliği, bu nesnenin sahibi olarak atanmamış olabilir. ! C:\Users\T\Downloads\web to date v2.6_tr KEYGEN.rar: Web_to_Date_keygen.zip güvenlik verisi ayarlanamıyor ! Bu güvenlik kimliği, bu nesnenin sahibi olarak atanmamış olabilir. Rar dosyası açılıyor ama dosya boyutu sıkıştırılmış dosyanın içindeki kadar değil. Parola istemede yok ama nedense yukarıdaki mesajı veriyor. Yardımcı olursanız seviniriz.
  4. Çok güzelmiş denedim. Anında resimlerden swf uzantılı flash slide show yapıyorsunuz. Kodu filanda dışarı çıkartıyor. Efektleri seçenekleri de az da olsa yeterince var. Dolaşmayın başka ne var diye bu size yeter, bana yetiyor ise... Teşekkür ederim.
  5. Çok güzelmiş denedim. Anında resimlerden swf uzantılı flash slide show yapıyorsunuz. Kodu filanda dışarı çıkartıyor. Efektleri seçenekleri de az da olsa yeterince var. Dolaşmayın başka ne var diye bu size yeter, bana yetiyor ise... Teşekkür ederim.
  6. Mesajımı yazmadan önce Teşekkür ederim butonunu unutmadım ve ayrıca buradanda teşekkür ederim. 300 programlı arşivinizin gecikmemesi temennisiyle. Selametle. Bu mesajı bir defa yazıp gönderdim. Şimdi forumda iki tane gözüküyor. Şimdi fazla mesajı siliceğim onu da yapamıyorum. Nasıl olacak bilmiyorum ama en azından niyetimi göstermek için bu mesajı düzenledim. İnşiallah bu mesajı da gönderdiğimde ikilime yapmaz.
  7. Mesajımı yazmadan önce Teşekkür ederim butonunu unutmadım ve ayrıca buradanda teşekkür ederim. 300 programlı arşivinizin gecikmemesi temennisiyle. Selametle.
  8. hotfile aldım indireyim diye link kırık diyor. Yeni brşeyler mi eklenecek yoksa ban mı yemiş acaba?
  9. Thund3R kardeş, bu starcraft 2 yi oynayamadım bir türlü. Şu yukarıdaki ingilizce açıklanan yapılacak işlemleri bir de Türkçe yazsan. Sanki bir hata ile hep aynı yerdeyim gibi geldi bana. 1. Nod32 crack klasöründeki keytro isimli dosyaya virüs var diyor karantinaya alıyor. Bu dosyanın sanal sürücü içindekine alarm veriyor birşey yapamıyor ama Crack linkinden gelen keytro yu da indirdiğimizde affetmeden siliyor. 2. Battle.net üyeliğimi almış olmama rağmen Game Key dediğimiz yere bile geldim orada Game Key i yapıştırıp (klavyeden yön tuşları ile butonu aktif ederek) butona tıkladığımda da bir hata olduğunu söylüyor. (Sanırım bizim sc2 yi sahte olarak görüyor.) 3. sc2_copy uygulamasını da denedim hem Crack linkinden geleni (ki keytro yanında yok iken), hem de iso dosyasındaki sc2_copy i çalıştırdım bir türlü oyuna başlayamıyorum 4. Bir de şu Liberty felan versiyonları arasındaki fark nedir, öyle cumburlop indirdik ama farkını bilseydik bari. Açık açık yazdım inşiallah benden sonrakilere de vereceğiniz cevaplar faydalı olur. Az değil, 7 GB dosya indirdikten sonra insanın hevesi kursağında kalmasa çok iyi olurdu. Teşekkürler.
  10. Rapidshare ERROR mesajı verdi. Bilginize...
×
×
  • Create New...