Jump to content

delpatino

Üye
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by delpatino

  1. Bahsettiğiniz 'Windows Media Creation Tool' dediğiniz şeyi biraz açar mısınız? Şuan açıkçası 8.1'deki rahatımı pek bozma taraftarı değilim ancak bu sorunu kesin olarak çözeceğine eminseniz dediğinizi yapabilirim.
  2. SSD aldığım zaman zaten direkt olarak Windows 10'a geçeceğim ancak anlık çözüm olarak Windows 8.1 Pro kurmayı denedim ve hız sorunumu tamamen çözdü diyebilirim. En az 5-6 kat hız artışı oldu hatta ve hatta oyunlarda FPS artışı da oldu.
  3. An itibarıyla Windows 8.1 Pro kullanıyorum, bilgisayarın performansı en az 5-6 kat hızlandı ancak bu sefer de driver sorunu çıktı. Audio driverları sadece win7 ve win10'a uyumluymuş. Sizce win7'ye mi geçeyim yoksa win10'a mı?
  4. Hocam merhaba, önerdiğiniz win8 64 bit var mıdır? Temiz bir işletim sistemi kurmak istiyorum bilgisayarıma performans için.

  5. Şuan bilgisayarın fabrika çıkışlı win10 home'unu sırf orjinal diye kullanıyorum, önerebileceğiniz sade ve sorunsuz win8 veya win7 64 bit var mıdır?
  6. Hocam bu bahsettiğiniz sistemlerin 64 bit linkini alabilir miyim size zahmet olmazsa? Temiz ve sadece win8 64 bit arıyorum ancak henüz bulamadım.
  7. Hala daha bir çözüm bulamadım. Yardım edebilecek biri yok mu cidden?
  8. Başka okullarda olanı da bulamadımki. Mod'lu bir formülle yapılacak tahminimce ama olmuyor yani bir sürü yol denedim.
  9. Merhabalar, Excel'de yapmam gereken bir liste var ancak hangi formülleri kullanarak yapacağımı bir türlü bulamadım. Birkaç gün içinde halletmem gerek ve ben de elbet birileri yardım eder diye burada konu açma gereksinimi duydum. İçeriği resim olarak yükledim. Yardımcı olabilecek birisi varsa ve yardım ederse çok ama çok makbule geçer. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum.
  10. Dediğinizin yanında performans sekmesinden "en iyi performansı vermek için ayarla" seçeneğini de seçtim. Umarım işe yarar.
  11. Daha birkaç gün önce recovery yaptım ancak şimdi yine saçmalamaya başladı yavaştan. Dediğiniz gibi Nvidia ve Intel'in sitesinden güncellemeleri indirmeyi deneyeceğim. RAM'a destek veren bir yer var onu iptal et demişsiniz, onu nasıl yapacağımı biraz daha açar mısınız? Hayır. Bilgisayar orjinal Windows 10 ile geldiği için hiç bozmadım. Başlangıç ayarlarında ise sadece ekran kartı, ses kartı, windows'un kendi bileşenleri gibi olması gerekenler var sadece, gerisini devre dışı bıraktım. Yine de teşekkürler. Elbet fark olacaktır ancak garantiyi bozabilir. Bozmasa bile bir sorun olduğunda servise verince zaten bahane bulmaya yer arıyorlar, "e bu orjinal değil ki" kozunu ellerine vermek istemiyorum. Yine de aklımda olsun, teşekkürler.
  12. Öncelikle iyi günler. Yaklaşık 5-6 ay önce aldığım bilgisayarımın modeli Lenovo Ideapad 700 olup, linki de buradadır; http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lenovo-ıdeapad-700-ıntel®-core™-i7-işlemci-16-gb-1-tb-geforce-gtx950m-4-gb-15-6-inç-win10-notebook-80ru00f5-1164458.html?outlet=1259&etcc_cmp=Productlisting&etcc_med=Price Search Engine&etcc_ori=google_pla&etcc_par=Price Search Engine&et_cid=91&et_lid=99&utm_source=google_pla&utm_medium=pse&utm_campaign=pse&gclid=CJeHw5HLuNACFY9uGwodhYYLgA 16GB DDR4 RAM, 4GB GTX 950M ekran kartı gibi sağlam özellikle sahip olsa da saçma bir şekilde hantallık sorunu çekiyorum. Oyun vb. performansa dayalı işlemlerde kasma veya donma gibi sorunlara kesinlikle rastlamadım ancak bilgisayarın açılışı, dosya, resim, internet tarayıcısı açılışı gibi ufak şeylerde özelliklerine göre çok yavaş kalıyor. Güncelleme deseniz, Lenovo'nun sitesinden 15 günde bir güncellemeleri kontrol edip, güncelleme yapıyorum. İlla SSD mi almak gerek? Ben bu işin içinden çıkamadım. "... bu yüzdendir" diyebileceğiniz bir şey varsa, yardımcı olursanız sevinirim. Tekrardan herkese iyi günler dilerim.
  13. Çocukluk yıllarımda tanıştığım foruma yıllar sonra üyeliğimle giresim geldi. Unutmadığım tek şey sen ve ismin. Yazmak istedim üstad.

    1. sk8er_boi

      sk8er_boi

      o kadar sene ismi unutmadan aklında tutabildiysen helal olsun.

  14. O kadar ciddileştirmeye gerek yok bence, bu da gelip geçici moda gibi bir şey. Sistem çocukları o kadar yoruyor ki bunu burdan anlamak mümkün. İşi büyütüp Atatürk'e getirmeye hiç gerek yok üstad :)
  15. Harlem Shake gittikçe büyüyor, okullarda da yapılmaya başladı. http://www.youtube.com/watch?v=kFefUN8kDX4

    1. NoobAccountant

      NoobAccountant

      anladık bursa anadolu lisesindensin ama hem konu açıp hem burda paylaşıp üstüne benim konuyu kirletirsen gözüme batarsın.ya bunu sil ya konunu silicem seç birini.

    2. ArminVB

      ArminVB

      @delpatino

      sen onu geç te bu liselilerden hangisi sensin açıkça onu söyle

    3. Tncte

      Tncte

      Daha Dün Bizim Sınıfta Yapdık :D

  16. Okulda nasıl bir işkence çekiyorsalar artık bunu bile yapmışlar :)   http://www.youtube.com/watch?v=kFefUN8kDX4
  17. Arkadaşlar hepinizin emeğine sağlık. Yalnız, özellikle tavsiye ettiklerinizi belirtirseniz çok daha hoş olur.
  18. iyi özetledin ve işe yaradı denedim düşmüyor hız
  19. Kullanıcı adı, ürün anahtarı, zaman ve yerel ayarlar sorulmadan WindowsXP kurulum CD’si hazırlamak istiyorsanız, favori programlarınız otomatik kurulsun, gerekli anahtarlar kayıt defterine girilsin, sürücüler güncellensin, Microsoftun servis paketleri kurulsun istiyorsanız, evet bu mümkün ve Almeza MultiSet ile çok kolay. Almeza MultiSet ihtiyacınız olan tüm programları, ya mevcut bilgisayarınıza yada yenisine otomatik olarak kurar. Sisteminizi yeniden yapılandırmak için ideal bir çözümdür. Kendiliğinden çalışan CD/DVD’leri belirlediğiniz yazılımlarla birlikte hazırlayıp, sistem geri yüklemelerini ‘İleri’, ‘Kabul Ediyorum’, ‘Şuraya Kur’, ‘Oluştur’, Anahtar Gir’, ‘Kullanıcı Adı’ gibi işlemlerle karşılaşmadan yapabilirsiniz. Özellikleri: - Otomatik Windows Kurulumu : Her hangi bir bilgisayara otomatik kurulum yapabilen CD/DVD oluşturabilirsiniz. Dilerseniz onarım yapabilir, dilerseniz yeniden kurulum yapabilirsiniz. - Otomatik Yazılım Kurulumu : Tüm ayarlarıyla birlikte otomatik kurulum yapabilen CD/DVD’ler oluşturabilirsiniz. Windows kurulumundan sonra genel ayarları ile yazılımları otomatik olarak kurup yapılandırabilirsiniz. - Otomatik Windows ve Yazılım Kurulumu : Windows ve Yazılımlarınızı aynı CD/DVD’de oluşturabilmenizde mümkündür. - Otomatik Yazılım Ayarları ve Windwos Ayarları Geri Yüklemesi : Yazılım ayarlarınızın ve Windows ayarlarınızın kurulumdaki halini almasını isterseniz, otomatik geri yüklemeyi kullanabilirsiniz. - Otomatik Uzak Kurulum : Gerekli yazılımları yerel ağınıza bağlı bilgisayarlara kendi bilgisayarınızdan kurabilirsiniz. - Kullanışlı Sihirbaz : Otomatik kurulum diski bu sihirbaz kullanışlı sihirbaz tarafından oluşturulur. - Kolay Kullanım : Program kullanımı için program dili, script dili gibi özel bilgiye ihtiyaç yoktur. http://rapidshare.com/files/126420045/Almeza_MultiSet_Professional_v6.0.0.115.rar.html[/CODE]
  20. UltraEdit, güçlü metin, HTML, HEX, PHP, Perl, Java, JavaScipt editörüdür. Program çok gelişmiş bir programlama editörüdür. 100.000 kelime imla denetlemesi, tam HEX düzenleme ve programcılar için çok sayıda işlerini kolaylaştıracak özellikler sunar. Program içinde bulunan FTP/SFTP aracıyla gerekli bilgilerin girilmesi neticesinde web sitenizden çeşitli dosya işlemleri yapabilirsiniz. Yine dosya kıyaslama özelliği sayesinde açılacak iki dosyanın kıyaslaması yapılabilir. Bu sayede, dosya içinde ki farklı olan kısımları kolay bir şekilde görebilirsiniz. Download: http://rapidshare.com/files/126428589/UltraEdit_v14.10.rar.html
  21. Ev ve Küçük ofis kullanıcıları için tam koruma. Virüs, worm, trojan, spyware, adware, hacker ve spam'ları içeren en önemli İnternet tehlikelerine karşı tam güvenlik koruması. - Anti-Virus - Virüs,worm ve trojan'lardan koruma sağlar. - Anti-Spyware - Spyware, adware ve diğer kötü amaçlı programlardan koruma sağlar. - Anti-Spam - Phishing ataklarına karşı koruma ve spam filtreleme sağlar. - Firewall - İnternet korsanlarına karşı koruma sağlar. Ayrıca 2009 a kadar Geçerli!! Download: http://rapidshare.com/files/126067608/AVG_Internet_Security_v8.0.93_-_Valid_until_2009.rar
  22. Çok teşekkürler upload için bide sk8er_boi sana bi msj yazdım onu cevaplayabilirmisin
×
×
  • Create New...