Jump to content

aydela

Üye
  • Posts

    69
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by aydela

  1. Vakit ayırıp cevapladığınız için çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar,
  2. Öncelikle paylaşım için çok teşekkürler. Linux konusuna çok yabancıyım, birkaç şey sormak istiyorum -Bu sistemi sanal windows'a kurabiliyor muyuz? (ben deneme yaptım, kurulum sırasında linux,ubuntu seçtim kurulum için test yaptı ve orda kaldı daha ileri gitmedi, windows seçince kurulum yaptı ama bu seferde çok yavaş çalıştı ve birkaç program açmaya çalışınca kullanıcı adı ve şifre isteyen bir ekran geldi buray geçemedim) sanal'a nasıl kuracağım hakkında yardımcı olursanız sevinirim. -İkinci sormak istediğimse sanal'a kurulum yaptıktan sonra 'ccproxy' programını kurup çalıştırmak istiyorum çalışır mı?
  3. Editör kardeşim 1 sayfa yazı okudum bişey anlamadım şunu r2 1703 Enterprise x64 olarak versende indirsek
  4. malesef bu versiyonu kaldırıp bir önce yayınladığınız versiyonu kurdum. bütün programlar sorunsuzca kuruldu bu versiyonda bir sıkıntı var ama ne olduğunu anlamadım.   yinede herşey için teşekkürler.
  5.   sadece eset katılımsız diğerleri normal kurulum. fakat ofis dahil katılımsız biçok program kurdum sorunsuzca, sadece yukarıda yazdıklarım sorun çıkardı.
  6. Hocam öncelikle ellerinize sağlık Şimdiye kadar çıkardığınız bütün sürümleri kullandım ve artık sizin yaptığımız çalışmalar dışında hiç bir windowsu kullanmıyorum. Ancak bu sürümde bazı sorunlarla karışılaştım yardımcı olursanız sevinirim. 1-Visual studio 2012 2-Sql server 2012 3-Eset'in hiçbir versiyonunu sisteme yüklüyemedim. kurulumlar sürekli yarım kalıyor ve hata veriyor. Bundan bir önce çıkardığınız win10 sürümünde bu programların hepsini sorunsuz yüklemiştim.
  7. Sistemi kurdum kullanıyorum elinize sağlık Ancak öğrenmek istediğim bir konu var Makinaya "spyhunter 4"  kurdum Kmskiller.exe programını malware olarak görüyor ve dışarı ile bağlantısını engelleyimi diye soruyor. KMS olunca aktivasyon ile ilgili olduğunu düşünüyorum ondan silmedim size danışmak istedim Bu Kmskiller.exe nedir Silelim mi? Cevabınız bekliyorum İyi çalışmalar.
  8. bios'tan boot a gel os select kısmına geç windows 8 seç ueif seç
  9. Modifiye sistemlerde ONBUKA marka oldu hangi sistem olursa olsun indirip arşivliyorum.   Emeğinize sağlık
  10. Yaptığınız bütün çalışmaları indirdim kullandım (win7 win8 hepsini) 8.1 Embedded Industry Pro üzerine yapacağınız çalışmalarınızıda bekliyoruz.Düşük pc'ler için daha performanslı olacağını düşünüyorum.     8.1 Embedded Industry Pro  üstüne yapılmış bir performans edition tatından yenmez :)   Emeğiniz için çok teşekürler.
  11. Kurdum ve kulanıyorum.Açıkçası çok beğendim özellikleri düşük bir makinam var xp'de bile bu kadar hızlı çalışmıyordu.Ancak bir problemim var yaklaşık 100 adet kadar programımın olduğu bir klasör var ne zaman bu klasöre girsem programların yanındaki iconlar gelene kadar makina resmen donuyor ve o ikonlar o kadar geç görüntüleniyor ki klasör tıklamaya korkuyorum(daha önceden xp yüklüydü ve böyle bir sıkıntı yoktu).Bu sıkıntı sizde de varmı? çözümü nedir? yardımcı olurmusunuz.
×
×
  • Create New...