Jump to content

net63

Üye
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by net63

  1. "Portable Microsoft Virtual PC 2007" elinde olan yada indirilebileceğim linki verenlere şimdiden teşekkür ederim.
  2. "1stFlip Flipbook Creator" (e-dergi hazırlama programı) çalışan herhangi bir versiyonunu bilenlerden yardım rica ediyorum. Ayrıca en hızlı ve bir o kadar da kaliteli video dönüştüren program öneriniz var mıdır? Herkese teşekkürler.
  3. Bir videoya ses ekleyip çıkarabileceğim bir program arıyorum. Hatta videonun ses dosyası üzerinde değişiklik yapılabilen bir program varmıdır. Örnek; videonun ses formatı "AAC" "WAV" iken "MP3" olarak değiştirmek gibi yada tersi formatlar gibi. NOT: "Windows Movie Maker" "VirtualDub" ve "MkvMerge GUI" "After Effects" programlar dışındaki önerilerinizi bekliyorum.
  4. IDM bilgisayara kurulunca nerelere uzantı bırakır yani kaldırmak istersek nerelerde uzantısı vardır bilenlerden lütfen yardımcı olsun. Birde spoiler benim pc'de görüntülenmiyor. Nasıl görüntüleyebilirim. İlgilenenlere teşekkürler.
  5. Bu işin tersini yapan yani ses ve görüntüyü birleştirmek için en iyi program hangisidir.
  6. Vakit ayırıp ilgilenen herkese çok teşekkür ederim.
  7.     İlginize teşekkür ederim. Bu program ile ses dosyası olarak alındığını zannediyorum ama ben sesin dışında tek başına içinde ses olmadan görüntüyü almak istiyorum.
  8.     İlginize teşekkür ederim ama ben sadece ses olarak değilde sesi ayrı yada görüntüyü ayrı kaydedebileceğim bir program arıyorum. Sizin önerdiğiniz program bu işlemi yapıyormu acaba bilgi verirseniz sevinirim. İlgilenenlere Teşekkür ederim.
  9. Videolardan sadece ses yada sadece görüntüyü ayrı olarak alabileceğim program arıyorum.
  10. [quote name='semsibey' timestamp='1351876932' post='1252749'] [color=#0000ff]Alttaki seriali deneyebilirsin[/color] [color=#333333][font=Trebuchet MS', arial, sans-serif'][size=3][CODE]02428BF9ACF5219B46A672CB58BA2CEA3BC67F9F4372D2CA[/CODE][/size][/font][/color] [color=#333333][font=Trebuchet MS', arial, sans-serif'][size=3]program [/size][/font][/color][b][color=#ee82ee][size=3]LAXiTY[/size][/color][/b][color=#333333][size=3] imzalı (full). [/size][/color][size=3][b]Modiac.Video.Converter.v2.5.0.4044[/b][/size][size=3] 20[/size] MB [color=#ff0000]İndirmedim, şifre isteyen çıkarsa bahtına [/color] [CODE]http://www.mediafire.com/?enyk163oyveqwxg http://depositfiles.com/files/8kh92m7kd http://hotfile.com/dl/108355220/740c22b/ http://depositfiles.com/files/mhztad5gc http://www.mediafire.com/?tj0az5yconmi1bl[/CODE] [/quote] Öncelikle ilginize çok teşekkür ederim. Verdiğiniz serial ve 2 adet "mediafire.com" adresindekiler e-mail kabul etmiyor.
  11. Modiac Video Converter v2.5.0.4 serial yada crack bilen varmı. Teşekkürler
  12. Selam arkadaşım Bu programı bende kullanıyorum çok güzel .rec ve .mpeg2 uzantılı filmlerin çevrimindede kullanılıyor. Acaba avi uzantılı dosya çıkışını desteklemek için yapılacak birşey varmı.
  13. İlginize Teşekkürler. Takipte olacağım.
  14. YuNuSs® arkadaşın anlattığı olabilir ama daha kolay yolu olmalı. Çünkü Virtualboxdan ana makinaya nasıl dosya atılır. Her iki yönede dosya atılışının başka yolları olmalı.
  15. İlginize teşekkür ederim. VirtualBox sanal makinedeki Belgelerim 'den Araçlar altındaki seçenekler Eşitle ve Klasör seçenekleri var. Ağ Sürücüsüne bağlan seçeneğini bulamadım. Ana makinedeki Belgelerimde Ağ Sürücüsüne bağlan seçeneğini buldum.
  16. Ben işletim sistemi olarak Xp kullanıyorum. VirtualBox programını bilgisayarıma kurdum (Portable olarak kullanmadım) ve VirtualBox içinede XP kurdum ama ana makine ile sanal(VirtualBox) makine arasında dosya alışverişini nasıl yaparım bilmiyorum. Lütfen yardımcı olurmusunuz.
  17. Sözlerinize katılmamak elde değil. Verdiğiniz bilgilere teşekkür ederim.
  18. İlginize teşekkür ederim. Takipçiniz olacağım. Birde sizin hazırladığınız portable programlarınızı yanılmıyorsam yabancı sitelerde görüyorum. Bu sitelerden biri varki "Avaxhome" uzun süredir açılmıyor. Acaba benmi giremiyorum bilginiz varmı.
  19. Arkadaşım şu neroyu acaba Nero Recode ve NeroVision özellik birlikte olan Türkçe yada ingilizce Portable Nero hazırlayabilirmisiniz.
  20. 7992 olanını indirip çalıştıran varmı
×
×
  • Create New...