Jump to content

Driver Genius Professional 12.0.0.1211 Portable


kewell93
 Share

Recommended Posts

nmb87r.jpg

Driver Genius Pro v9.0.0.178 Portable / 13 MB

Driver Genius Sürücülerinizi EXE dosyası içine yedekleyebileceğiniz çok kullanışlı bir programdır. Sürücünüzü tek tuşla yedekleyebilir veya yedek dosyanızı geri açabilirsiniz. Bilgisayarının hızını korumak isteyen kullanıcılara tavsiye edebileceğimiz bir program.

alt

# Aygıt sürücülerinizi kolay ve hızlıca yedekleyebilirsiniz

# Sürücülerinizi bir ZIP ya da kendi açılabilen EXE dosyasına yedekleyebilirsiniz

# Sürücülerinizi otomatik kurulumlu bir EXE dosyasına yedekleyebilirsiniz ve birden fazla bilgisayara yüklemek için bu dosyayı MS-DOS altında çalıştırabilirsiniz.

# Programın sihirbazı sayesinde sürücülerinizi adım adım yedekleyebilir ve yeniden yükleyebilirsiniz.

# Yüklü sürücüleriniz hakkında daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

# Programın kendi veritabanında 20.000′den fazla donanım, 1.000′den fazla donanım sürücüsü bilgisi mevcuttur

# Eski sürücülerinize geri dönmek bu programla çok kolay. Ayrıca tek tuşla donanım sürücülerinizi güncelleyebilirsiniz

# Geçersiz ve az kullanılan sürücüleri silerek sistem performansını ve güvenliğini arttırabilirsiniz.

# NVIDIA görüntü ayarları panelindeki birçok gizli seçeneği açar ve daha ayrıntılı değişiklikler yapmanıza izin verir. Bu sayede overclock, AGP , fan kontrolü, OpenGL 2.0 desteği ve daha fazlasını görebilir ve çeşitli ayarlar yapabilirsiniz

# İşletim sisteminiz, BIOS’unuz, işlemciniz, bellekleriniz, disket sürücünüz, yerel diskiniz, CD/DVD sürücünüz, ekran kartınız, ses kartınız, ağ kartınız, modeminiz, klavvyeniz, fareniz, yazıcınız vb. tüm

http://rapidshare.com/files/255391876/Driver.Genius.Professional.Edition.9.0.0.178.Portable.rar[/CODE]

[/center]

Link to comment
Share on other sites

Program Türkçe mi

Türkçe Değil, Hatta Full bile değil.! :D

ama Lisans anahtarı verilmiş, içinde var..

Hem türkçe hem reklamsız hemde full ve portable olacak dimi ama :) ama yok işte :)

Ben denedim bir ara hatta yaptımda, sorunsuz çalıştı türkçe full güncel reklamsız ve portable.

ama bir iki bilgisayarda ilk açılışta küçük bir hata verdi, öylece bıraktım dahada ilgilenemedim....

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra...
  • 4 hafta sonra ...

Driver Genius Professional Edition 9.0.0.186 Portable

301jxnc.jpg

Program hakkında bilgiler:

Driver Genius Professional, bilgisayarınızda yüklü olan tüm sürücüleri (driver) paketleyip yedekleyebileceğiniz bir sürücü yedekleme ve yönetim programıdır. Driver Genius Professional ile sürücülerinizi yedekleyebileceğiniz gibi sürücüleriniz ile ilgili her türlü ayarlamayı da yapabilirsiniz.

Program size %100 sürücü yönetimi de sunuyor.Driver Genius Professional çok güçlü ve alanındaki en popüler sürücü yönetim prgramıdır.Sürücülerinizi yedekleyebilir, onarabilir, arayabilir ve internet üzerinden güncelleyebilirsiniz!!.Üstelik bir kaç fare tıklaması ile.

Bilgisayarınızda bulunan her donanım için çeşitli sürücü (driver) yüklemeleri yaparsınız.Herhangi bir Windows formatından sonra bu sürücüleri tek tek kurmak çok zahmetli ve sıkıcı bir durumdur.Ayrıca, bazı zararlı programların sisteme kurulmasından sonra donanımlarımızın sürücüleri zarar da görebilmektedir.İşte tüm bu olumsuzlukları ortadan kaldıran Driver Genius Professional ile format sonrası yedeklemiş olduğunuz sürücüleri tek bir fare tıklaması ile doğrudan sisteme yükleyebiliyorsunuz.Üstelik gelişmiş yönetim paneli ile de dilediğiniz sürücüyü (driver) internet üzerinden güncelleyebiliyor ve donanımlarınızı güncel yazılımlar ile kullanabiliyorsunuz.

Driver Genius, bilgisayarınıza takmış olduğunuz yeni donanımları Windows işletim sistemi tanımasa dahi hemen bulabilir.Yeni donanımınızın üretici bilgileri ve adı detaylıca size gösterilir.Ardından bu donanım için gerekli sürücü adresi internet üzerinden otomatik bulunarak size yardımcı olur.

Önemli Not: Kurulum dosyası 9.0.182'dir.Live uptade ile bir üst sürüme yükseltebilir ve donanım veri tabanı güncellemesi yapabilirsiniz.

Şifre kısmında isim ve şirket adına istediğinizi yazabilirsiniz.

ips7sp.gif

http://rapidshare.com/files/318486934/Driver_Genius_Professional_Edition_9.0.0.186_Portable_Kurt.rar[/CODE]

[/center]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...
  • 1 ay sonra...
  • Moderator
Genius Pro 9.0.0.189 Portable | Size (RAR): 20.3 Mb

1z178sl.png

http://depositfiles.com/files/33jf9uj24
or
http://turbobit.net/uh616r9v573v.html
or
http://sharingmatrix.com/file/3601686/Driver_Genius_Pro_9.0.0.189_Portable.rar
or
http://vip-file.com/download/2551.2a2b9d2f700f18303abf369bafb1973c/Driver_Genius_Pro_9.0.0.189_Portable.rar.html
or
http://hotfile.com/dl/38591277/be95d32/Driver_Genius_Pro_9.0.0.189_Portable.rar.html[/CODE]


Link to comment
Share on other sites

2cmxfsy.jpg

Portable Driver Genius Professional Edition v9.0.0.186 Multilingual + Setup | 16.2 MB

Home Page:

www.driver-soft.com[/CODE]

Download Setup

[CODE]http://letitbit.net/download/46477.46332a67fe25a0fa77cf3f88a/Driver_Genius_Professional_9.0.0.190.rar.html[/CODE]

Portable Driver Genius Professional Edition v9.0.0.186 Multilingual

[CODE]http://letitbit.net/download/50583.50cd0ff515cd62b9d4efd4819/Portable_Driver_Genius_Professional_Edition_v9.0.0.186_Multilingual.rar.html[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...
Driver Genius Professional Edition v9.0.0.190 Türkçe TEAM-Full PoRTaBLe

ie1on7.jpg

Driver.Genius.Professional.Edition.v9.0.0.190.TR.TEAM-Full.PoRTaBLe.7z | 14.6 MB

http://hotfile.com/dl/44119613/1e99fa2/Driver.Genius.Professional.Edition.v9.0.0.190.TR.TEAM-Full.PoRTaBLe.7z.html[/CODE]

Edited by TEAM-Full
Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...
  • 1 ay sonra...

Driver.Genius.Pro.v10.0.0.526.ML.Portable.rar

http://hotfile.com/dl/61381881/267acd2/Driver.Genius.Pro.v10.0.0.526.ML.Portable.rar.html

Verdiğiniz program Rusça açılıyor, ayarlardan İngilizce'ye dönüştürmek baya zorladı. Bir de bende LiveUpdate özelliği çalışmıyor (Windows 7) sebebini bilemiyorum.

Linki verirken lütfen test edip etmediğinizi yazarsanız herkes için daha iyi olur.

Teşekkürler.

Edited by mcmstar
Link to comment
Share on other sites

  • 9 ay sonra...

[center][img]http://www.hizliupload.com/img/30078506115208163598.jpg[/img]

[img]http://www.hizliupload.com/img/40451101297846878158.gif[/img]
Driver Genius Professional, bilgisayarınızda yüklü olan tüm sürücüleri (driver) paketleyip yedekleyebileceğiniz bir sürücü yedekleme ve yönetim programıdır.

Program size 0 sürücü yönetimi de sunuyor. Driver Genius Professional çok güçlü ve alanındaki en popüler sürücü yönetim prgramıdır. Sürücülerinizi yedekleyebilir, onarabilir, arayabilir ve internet üzerinden güncelleyebilirsiniz, üstelik bir kaç fare tıklaması ile!...
Bilgisayarınızda bulunan her donanım için çeşitli sürücü (driver) yüklemeleri yaparsınız. Herhangi bir Windows formatından sonra bu sürücüleri tek tek kurmak çok zahmetli ve sıkıcı bir durumdur. Ayrıca, bazı zararlı programların sisteme kurulmasından sonra donanımlarımızın sürücüleri zarar da görebilmektedir. İşte tüm bu olumsuzlukları ortadan kaldıran Driver Genius Professional ile format sonrası yedeklemiş olduğunuz sürücüleri tek bir fare tıklaması ile doğrudan sisteme yükleyebiliyorsunuz. Üstelik gelişmiş yönetim paneli ile de dilediğiniz sürücüyü (driver) internet üzerinden güncelleyebiliyor ve donanımlarınızı güncel yazılımlar ile kullanabiliyorsunuz.
Driver Genius, bilgisayarınıza takmış olduğunuz yeni donanımları Windows işletim sistemi tanımasa dahi hemen bulabilir. Yeni donanımınızın üretici bilgileri ve adı detaylıca size gösterilir. Ardından bu donanım için gerekli sürücü adresi internet üzerinden otomatik bulunarak size yardımcı olur.

Bilgisayardaki tüm sürücüleri otomatik olarak bularak yedekleyen ve yeni kurulumda geri yüklenmesini sağlayan Driver Genius, aldığı yedekleri zip dosyası veya çalıştırılabilir bir exe dosyası olarak saklayabilir. Sürücü güncellemelerini sizin için takip eden program bu sayede bilgisayarınızın ve tüm bilgisayar araçlarının performansının artırılmasını sağlar.

Bilgisayardaki tüm sürücüleri otomatik olarak bularak yedekleyen ve yeni kurulumda geri yüklenmesini sağlayan Driver Genius, aldığı yedekleri zip dosyası veya çalıştırılabilir bir exe dosyası olarak saklayabilir. Sürücü güncellemelerini sizin için takip eden program bu sayede bilgisayarınızın ve tüm bilgisayar araçlarının performansının artırılmasını sağlar.

Sürücü Yedekleme
Driver Genius sisteminizde kurulu driver'ları belirleyerek yedekler. Yedeklediği dosyayı zip dosyası olarak veya çalıştırılabilir bir .exe dosyası olarak saklayabilir.

[b]Sürücü Geri Yükleme[/b]
İşletim sisteminizi formatladıktan sonra tüm sürücüleri tek tek aramanıza gerek bırakmayan program daha önce yedeklerini aldığı sürücüleri sisteme otomatik olarak yükler. Aynı konfigürasyondaki birden fazla bilgisayara aynı sürücüleri eklemek isterseniz program size oldukça zaman kazandırabilir.

[b]Sürücü Güncelleme[/b]
Sisteminizdeki sürücülerin yeni sürümlerini takip eden program güncellemeleri otomatik yapar. Uygun ve güncel sürücüler sistem performansınızda P ve üstünde bir optimizasyon sağlar. Driver Genius'un veri tabanında 30 binden fazla sürücü yazılımı bulunmaktadır. Ses kartı, ana kart, video kartı, network kartı, modem, mouse, klavye, tarayıcı, yazıcı gibi aklınıza gelebilecek pek çok markanın en güncel sürücüleri tek tıklamayla sisteminize bu program sayesinde kurulabilir.

[b]Sürücü Kaldırma[/b]
Sisteminizde artık kullanılmayan fakat kaldırılmadığı için sistemi yoran sürücüleri bulan yazılım otomatik olarak bu sürücüleri kaldırır.

[b]Anında Güncelleme[/b]
Programın websitesi düzenli olarak güncellenmektedir. LiveUpdate özelliğini kullanarak program veri tabanını sürekli güncel tutabilirsiniz.

[img]http://www.hizliupload.com/img/80790030703063277756.gif[/img]
[code]http://www.wupload.com/file/52824575[/code][/center]

Link to comment
Share on other sites

[size="3"][b]%100 Türkçe Dil Dosyası[/b][/size] >> [code]http://www.multiupload.com/RAFHHEILHM[/code]
[color="#FF0000"][b]English.lng 'yi C:\Program Files\Driver-Soft\DriverGenius\Languages Dizinine Atarak Programı Türkçe Kullanabilirsiniz.[/b][/color]
*****************************************************************************
[color="#FF0000"][size="3"][b][color="#000000"]Lisans Kodu [/color][/b][/size][/color]>> BKH78A-8TBVKA-AFL23V-GZSNJR-UASVMT-9MA4QF

Edited by H4X0R
Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...
  • 3 hafta sonra ...

[b]Driver Genius Professional v10.0.0.761 Portable[/b]

[img]http://i1197.photobucket.com/albums/aa436/RaCKReD/indirupcom/b2b1093c.jpg[/img]

Driver Genius Professional – en son sürümleri için sistem sürücüleri yüklü yazılım güncelleştirmesi profesyonel sürümü. Farenin sadece birkaç tıklamayla, bu programı kullanarak, yedekleme geri yükleme ve sisteminizde yüklü sürücüleri güncellemek. Programı yüklü aygıt sürücüleri için sistem analiz eder, bilgisayarda güncelleştirilmiş bir sürümünü karşıdan yükle ve kur. Böylece, sistem her zaman güncel olacak. Şimdi veritabanı, dijital kameralar, MP3 çalarlar, anakart ve birçok diğer cihazlar için 30 binden fazla sürücüler için program hakkında bilgi içerir. Ayrıca, tek bir çalıştırılabilir EXE dosyası oluşturma programı, şu anda yüklü olan sürücüleri bir yedekleme kopyasını oluşturmak sağlar ve sistem arızası ya da diğer çeşitli problemler kolaylıkla önceki çalışma durumuna sistem geri yükleme durumunda.

[b]Özellikler:[/b]
“Otomatik arama ve yüklü sürücülerini güncelleştirmek
“Algılama yüklü sürücüleri ve yedekleme
Gereksiz sürücüleri tek bir tıklamayla “Otomatik kurtarma
Eski veya kullanılmayan sürücüleri “Kaldırma
“30.000 ‘den fazla sürücüler için çeşitli cihazlar için destek

[b]Yeni özellikler ve geliştirmeler:[/b]
“Download Manager sürücüleri daha hızlı önyükleme için daha güvenilir hale
“Hızlı / ücretsiz sunuculara otomatik algılama güncellemeleri indirmek için
Sürücülerini yüklemek için kolay bir sürücü için “Geliştirilmiş Kurulum Sihirbazı
»Ayrıntılar düğmesine güncelleştirilmesi gereken sürücüleri hakkında detaylı bilgi almak için
Son aygıt modelleri için sürücülerin “güncellenmiş bir veritabanı
Sistem sürücülerini yönetmek için “Geliştirilmiş kullanıcı arayüzü
“Daha hızlı yedekleme yüklü sürücüleri
Yüklü sürücüleri “daha hızlı yükseltme
“Windows Vista için geliştirilmiş destek
Windows 7 ve Windows Server 2008 için 64-bit sürümleri dahil olmak üzere “Yeni destek

[b]Bu Sürümdeki Yenilikler:[/b]
Hata düzeltmeleri:
Windows mobil cihaz tarama * Program sarkar.
İyileştirme:
* Sürücü yedekleme süreci hızlandırın.
* Program yükleme işlemi sırasında en son sürücüyü veritabanı indirin.
* Kaldırma programı geliştirildi.
* Brezilya Portekizce, Sırpça, Farsça dil desteği eklendi.

[b]Ana özellikleri:[/b]
• Diller: İngilizce / Rusça
• Kesim: yabancı yardım
• Veritabanı sürücüsü 2011/10/03 gelen

Download uploaded.To:
[code]http://ul.to/erbyefg7/DriverGeniusPro.rar[/code]

Download Uploadstation.to:
[code]http://www.uploadstation.com/file/TWjdXuq/DriverGeniusPro.rar[/code]

Download Fileserve:
[code]http://www.fileserve.com/file/mkxnTPm/DriverGeniusPro.rar[/code]

Link to comment
Share on other sites

  • 3 ay sonra...

[size="6"][color="#8B0000"][color="#FF0000"][size="7"] Driver Genius 10.761 Portable (TheDessL)[/size][/color][/color][/size]

[color="#000080"][size="4"]Driver Genius sürücülerinizi EXE dosyası içine yedekleyebileceğiniz çok kullanışlı bir programdır. Sürücünüzü tek tuşla yedekleyebilir veya yedek dosyanızı geri açabilirsiniz. Bilgisayarının hızını korumak isteyen kullanıcılara tavsiye edebileceğimiz bir program.

Özellikleri:

Aygıt sürücülerinizi kolay ve hızlıca yedekleyebilirsiniz.
Sürücülerinizi bir ZIP ya da kendi açılabilen EXE dosyasına yedekleyebilirsiniz.
Sürücülerinizi otomatik kurulumlu bir EXE dosyasına yedekleyebilirsiniz ve birden fazla bilgisayara yüklemek için bu dosyayı MS-DOS altında çalıştırabilirsiniz.
Programın sihirbazı sayesinde sürücülerinizi adım adım yedekleyebilir ve yeniden yükleyebilirsiniz.
Yüklü sürücüleriniz hakkında daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
Programın kendi veritabanında 30.000'den fazla donanım, 1.000'den fazla donanım sürücüsü bilgisi mevcuttur.
Eski sürücülerinize geri dönmek bu programla çok kolay. Ayrıca tek tuşla donanım sürücülerinizi güncelleyebilirsiniz.
Geçersiz ve az kullanılan sürücüleri silerek sistem performansını ve güvenliğini arttırabilirsiniz.
NVIDIA görüntü ayarları panelindeki birçok gizli seçeneği açar ve daha ayrıntılı değişiklikler yapmanıza izin verir. Bu sayede overclock, AGP, fan kontrolü, OpenGL 2.0 desteği ve daha fazlasını görebilir ve çeşitli ayarlar yapabilirsiniz.
İşletim sisteminiz, BIOS'unuz, işlemciniz, bellekleriniz, disket sürücünüz, yerel diskiniz, CD/DVD sürücünüz, ekran kartınız, ses kartınız, ağ kartınız, modeminiz, klavvyeniz, fareniz, yazıcınız vb. tüm donanımınız hakkında ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

NOT: Program çok gelişmiş ayarlara izin verdiği için son derece dikkatli kullanılmalıdır. Aksi halde sisteminize zarar verebilirsiniz.
[/size][/color]

[color="#000080"][size="5"]Bu Program TheDessL Tarafından www.TnCTR.com Adına Portable Hale Getirilmiştir.

Ve TheDessL Tarafından Lisanslandırılmıştır..[/size][/color]

[size="6"][color="#FF0000"][size="7"]Önemli Not : Programı Kesinlikle Update Etmeyin..


Resimler : [/size][/color][/size]

[img]http://c1202.hizliresim.com/u/3/2d3ld.jpg[/img]

[img]http://c1202.hizliresim.com/u/3/2d3lj.jpg[/img]


[size="5"]Link : https://rapidshare.com/files/1613322655/Driver_Genius.rar[/size]

Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...

[color="#FF0000"][color="#8B0000"][size="4"]Driver Genius 11.0.1112 Tr + Full[/size][/color][/color]

[color="#0000FF"][size="3"][size="4"]Bilgisayardaki tüm sürücüleri otomatik olarak bularak yedekleyen ve yeni kurulumda geri yüklenmesini sağlayan Driver Genius, aldığı yedekleri zip dosyası veya çalıştırılabilir bir exe dosyası olarak saklayabilir. Sürücü güncellemelerini sizin için takip eden program bu sayede bilgisayarınızın ve tüm bilgisayar araçlarının performansının artırılmasını sağlar.

Sürücü Yedekleme
Driver Genius sisteminizde kurulu driver'ları belirleyerek yedekler. Yedeklediği dosyayı zip dosyası olarak veya çalıştırılabilir bir .exe dosyası olarak saklayabilir.

Sürücü Geri Yükleme
İşletim sisteminizi formatladıktan sonra tüm sürücüleri tek tek aramanıza gerek bırakmayan program daha önce yedeklerini aldığı sürücüleri sisteme otomatik olarak yükler. Aynı konfigürasyondaki birden fazla bilgisayara aynı sürücüleri eklemek isterseniz program size oldukça zaman kazandırabilir.

Sürücü Güncelleme
Sisteminizdeki sürücülerin yeni sürümlerini takip eden program güncellemeleri otomatik yapar. Uygun ve güncel sürücüler sistem performansınızda %50 ve üstünde bir optimizasyon sağlar. Driver Genius'un veri tabanında 30 binden fazla sürücü yazılımı bulunmaktadır. Ses kartı, ana kart, video kartı, network kartı, modem, mouse, klavye, tarayıcı, yazıcı gibi aklınıza gelebilecek pek çok markanın en güncel sürücüleri tek tıklamayla sisteminize bu program sayesinde kurulabilir.

Sürücü Kaldırma
Sisteminizde artık kullanılmayan fakat kaldırılmadığı için sistemi yoran sürücüleri bulan yazılım otomatik olarak bu sürücüleri kaldırır.

Anında Güncelleme
Programın websitesi düzenli olarak güncellenmektedir. LiveUpdate özelliğini kullanarak program veri tabanını sürekli güncel tutabilirsiniz.[/size][/size][/color]

[img]http://b1202.hizliresim.com/u/m/2vc0d.png[/img]


[img]http://img819.imageshack.us/img819/7834/rapisharey.png[/img]

https://rapidshare.com/files/4065726060/DriverGenius_Portable_.rar

[size="4"]Şifre == thedessl[/size]

Edited by TheDessL
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...