Jump to content

4850 Için Güç Kaynağı


alkan02

Recommended Posts

Gigabyte ın bu kasasında 420w lık bir güç kaynağı var.Acaba alacağım 4850 ekran kartını sorunsuz çalıştırır mı?(4830 ekran kartının asus 350w lık kasalarında sorunsuz kullanıldığını duymuştum)

Sistem:phenom2 710, 2gb 800,160gb,ekran kartı olarak 4850 almayı düşünüyorum.Yeterli ucuz bi power önerileriniz nedir?(overclock yapmayı düşünmüyorum)

Link to comment
Share on other sites

Tam sınırda Yeterli gelir. Ama 4850 baya bir güç isteyen kart. Güç kaynağınızın verimliliğini % 80 plus++ sertifikalı olduğunu düşünürsek daha verimli olur. Zamanla power supply yetersiz geldiği zaman sinyallerini verir zaten :D Benimde başıma geldi. Gittim 650 w thermaltake % 85 + verimli power supply aldım.

Link to comment
Share on other sites

İstediğiğin Kadar Buraya Yaz Böyle Şeyleri Sonuçta Senin Bilgisayarındaki Bütün Donanımlar Elektrik Emiyor.. Arkadaşlar Sadece Ekran Kartı Emiyor Gibi Yorumlar Atmışlar.. Donanımları Paylaş Buraya Ona Göre W Hesabı Yapıp Tutarmı Tutmazmı Diye Paylaşalım..

Link to comment
Share on other sites

kasa alarak paranı boşa harcama sonuçta şasedir bir önemi yoktur ( görsel güzellik hariç ) ucuz kasa ve kaliteli power i tercih et ve 450 watt ı öldürmemeye çalış maddi durumunu ve kasa için ne kadar para ayıracağını bilmediğim için bu öneriyi yaptım para sorun değilse feel performans serisini önerebilirim

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...