Jump to content

Her Siteden Video İndirme Programı!


CrAzY_TuRk

Recommended Posts

CrAzY_TuRk kardeş hangi tarayıcıyı kullanıyorsun. i.explorer veya firefox kullanıyorsan video izlerken çıkmıyorsa idm yi son versiyonuna güncelle. opera kullanıyorsan gelişmiş tarayıcı ilişkilendirmesi açıktır izlemeden indirir. sen söyle hangi tarayıcı için olacağını ona göre ayarlarız.

Shox kardeş biraz sonra opera için nasıl oldugunu linki ile birlikte verip nasıl oldugunu anlatacagım...

İnternet Explorer 8 Kullanıyorum IDM Cracklı Oldugundan Güncelleme Var Ama Kayıt İstiyor.

Link to comment
Share on other sites

ıdm yi kullanıyorsan programın seçenekler bölümünden dosya türlerine FLV eklersen facedeki videoları indirebilirsin arkadaşım.

Bu arada seçenekler bölümünden site bağlantılarına faceyi de eklemeyi unutma.

Hangi sitelerden video indireceksen o site adreslerini mutlaka ekle

Kolay gelsin

Link to comment
Share on other sites

opera kullananlar
Please register to see this content.
bu sayfayı opera ile açın orda Get Flash adlı ekletiye tıklayın. eklentiyi kaydedin. sonra opera görünüm seçeneklerinden düğmelerime gelin. en altta düğmelerime tıklayın az önce kaydettiğimiz Get Flash düğmesini yukarıya örneğin anasayfa düğmesinin yanına taşıyın. sonra misal facebook a girin video açın. o anasayfanın yanındaki mercek gibi görünen düğmeye tıklayın video üzerinde download(video) çıkacak video ya tıklayın farklı kaydet yapın.

idm yi de ilişkilendirmek isteyenler idm ayarlarında gelişmiş tarayıcı ilişkilendirmesini seçin restart atıp opera yı işaretleyin. eger su ayarları yapmazsanız videoyu izleyemeden direk indirirsiniz. operayı açın ctrl-f12 ye basın gelişmiş ayarlardan indirmelere gelin mp4 mpg4 olanı bulun çift tıklayın diske kaydet i işaretleyin isterseniz otomatik kaydet de diyebilirsiniz. uygula deyip çıkın işlem tamamdır. sadece videoları o düğme ile indireceksiniz gerisini de idm halledecek... saygılar.............

Teşekkür ederim kardeşim.Çok işime yaradı flashget eklentisi.Sağol.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...