Jump to content

6*9 Cm Kağıt Ebatlarını Yazdırabileceğim Yazıcı


surzan

Recommended Posts

Merhaba arkadaşlar elimde 9cm eninde ve 6 cm yüksekliğinde kartlar var ve bunların üstüne isim yazıp dağıtmak istiyorum ama o kadar araştırmama rağmen bu küçük ebatlı kartları yazdırabileceğim bir yazıcı bulamadım. Şunu eklemek istiyorum kartların tümü kesilmiş halde ve birleştirilmesine imkan yok. cevaplarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

Link to comment
Share on other sites

Herhangi bir yazıcıda yapabilirsin. Sayfanın enini boyunu ayarla. Kartları kağıt besleyiciye ortala çıktı al.

Ne yazıkki olmuyor dostum olsaydı zaten buraya yazmazdım

yaa o ebatlar sanırım kartvizt basım makınesı canon cx350 işini görecektir.

bu makine kartvizit basma makinası o kadar araştırmam rağmen işime yaramayacağı halde çünki ben kartvizit makinası istemiyorum ve diğer kartvizit makinalarına baktım araba fiyatı gibi bir şey yani benim o tarz bi şey almam hayal edilemez

Epson SX100, SX105 ve SX110 serilerinde minimum kağıt 80mm olarak gözüküyor. 90 mm enindeki kağıdı yerleştirebilirsin ancak 60 mm boyundaki kağıdı tepsiye yerleştirmen harici bi sorun yaşayacağını sanmam.

Dostum en yakın cevap senin bu üçü için epsona tel açtım o ebatları yazmayabilir (yazabilirde) dediler ama garantisini vermiyorlar.

Link to comment
Share on other sites

Surzan arkadaşım. Kağıdı 60x90mm olarak kesip hazırladım. Sayfa yapısını özel tanımlayarak girdim Word'e 90mmx60mm olarak ama tam olarak ayarlamadığım için biraz garip oldu ama SX110 ile yazdırdım :good:

Denemiş oldum bu arada. Ama kağıdı yerleştirmek zor oluyo dediğim gibi :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...