Jump to content

Çözüldü Firefox Ve Chrome De Videolar Açılmıyor


saydax

Recommended Posts

Arkadaşlar firefox ve Google Chrome da facebook televidyon.com un videoları açılmıyor fakat ie6 da açılıyor benim favori browserım firefox ve Google Chrome buna nasıl bir çözüm uygulayabiliriz arkadaşlar

Link to comment
Share on other sites

hataue.jpg

Bu hep böle oluyo video hiç açılmıyor aslında elle tutulur bi hata almıyorum

arkadasım bu videoyu televidyon dan bulup izleyebiliyormusun yoksa orda izleniyorda facebookta paylaştıgındamı izliyemiyorsun ?

Link to comment
Share on other sites

facebookta bu şekilde televdyon.com da oynatmıyo facebookta paylaşmıyorum zaten benim sorunum sadece bu iki sitede aşka siteler sıkıntı yok

Öncelikle Adobe’nin sitesinden flash playerın Firefox, Mozilla, Netscape, Safari, Opera tarayıcılarına uyumlu olan sürümünü indirin.

İndirdiğiniz dosyayı çalıştırıp flash playerı kurduğunuzda en son “Show details” diye bir seçenek beliriyor. Bu seçeneğe tıklayarak hangi dosyanın bilgisayarda nereye kopyalandığına bakın. Benim bilgisayarımda Opera kuruluydu ve gerekli olan flash player dosyaları yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi C:/Program Files/Opera/Program/Plugins klasörüne kopyalandı. Diğer bazı dosyalar ise direk sistem klasörüne kopyalanıyor ki o dosyalarla işimiz yok. Şimdi C:/Program Files/Opera/Program/Plugins klasörünü açarak bu klasör içerisinde yer alan dosyaların hepsini kopyalayın ve Google Chrome’un kurulu olduğu dizinde (Windows Vista’da Google Chrome “C:\Users\Suskun\AppData\Local\Google\Chrome” dizinine kurulu) Plugins klasörüne yapıştırıp. Chrome’u yeniden başlatın, flash player sorunu çözülmüş olacaktır. Hepsi bu.

alıntıdır

Link to comment
Share on other sites

Öncelikle Adobe?nin sitesinden flash playerın Firefox, Mozilla, Netscape, Safari, Opera tarayıcılarına uyumlu olan sürümünü indirin.

İndirdiğiniz dosyayı çalıştırıp flash playerı kurduğunuzda en son ?Show details? diye bir seçenek beliriyor. Bu seçeneğe tıklayarak hangi dosyanın bilgisayarda nereye kopyalandığına bakın. Benim bilgisayarımda Opera kuruluydu ve gerekli olan flash player dosyaları yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi C:/Program Files/Opera/Program/Plugins klasörüne kopyalandı. Diğer bazı dosyalar ise direk sistem klasörüne kopyalanıyor ki o dosyalarla işimiz yok. Şimdi C:/Program Files/Opera/Program/Plugins klasörünü açarak bu klasör içerisinde yer alan dosyaların hepsini kopyalayın ve Google Chrome?un kurulu olduğu dizinde (Windows Vista?da Google Chrome ?C:\Users\Suskun\AppData\Local\Google\Chrome? dizinine kurulu) Plugins klasörüne yapıştırıp. Chrome?u yeniden başlatın, flash player sorunu çözülmüş olacaktır. Hepsi bu.

alıntıdır

Teşekkürler facebook çözüldü fakat televidyon malesef teşekkürler kardeş :D

Her ikiside oldu arkadaşlar tamam pc yi kapatıp açtım ve televidyonda düzeldi sorun yok

Link to comment
Share on other sites

Teşekkürler facebook çözüldü fakat televidyon malesef teşekkürler kardeş :D

Her ikiside oldu arkadaşlar tamam pc yi kapatıp açtım ve televidyonda düzeldi sorun yok

Rica ederim galiba senin activex de yüklü değil ondan bu sorunu veriyor.Adobe flash player activex 10 yükle televidyon sorunuda çözülür.ben bi tane buldum bi dene belki işine yarar.

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...