Jump to content

Telefon Alcam Yardımmm :(


sagopacı

Recommended Posts

bende bi şey sorayım bu vesileyle :p bu noika 5800 xm telefonda 3g mobil tv varmış. henüz almadım telefonu gerçi ama alıcam 1-2 hafta içinde. bu 3 g mobil tv ile paket satın almadan tv izlmenin bir yolu varmı? yada internete girerek tv izleme sitelerinden izleyebilirmiyiz?

Link to comment
Share on other sites

bende bi şey sorayım bu vesileyle :p bu noika 5800 xm telefonda 3g mobil tv varmış. henüz almadım telefonu gerçi ama alıcam 1-2 hafta içinde. bu 3 g mobil tv ile paket satın almadan tv izlmenin bir yolu varmı? yada internete girerek tv izleme sitelerinden izleyebilirmiyiz?

internete girerek bilmiyorum olabilir belki ama paket satın almadan olmuyor sanırım dostum

Link to comment
Share on other sites

daywalker mynet finansta canlı borsa izleme var. yani anlık hisse senedi verileri var. o tür şeyleri izleyebiliyormuyuz bu 5800 symbian sistemli telefonlarda?

sen belliki borsacısın bende hep imkb'de staj yapmak ıstemeısımdır ya neyse :p grafık tasarımlarını falan okuyormu bılmıyorum onu nokıa'ya sor dostum cunku sımdı sana yanlıs bı bılgı verırım uzmek ıstemem

Link to comment
Share on other sites

sen belliki borsacısın bende hep imkb'de staj yapmak ıstemeısımdır ya neyse :blink: grafık tasarımlarını falan okuyormu bılmıyorum onu nokıa'ya sor dostum cunku sımdı sana yanlıs bı bılgı verırım uzmek ıstemem

kullanan birisi söylese iyi olur çünkü en çok bunun için alcam 5800xm yi. flash ve java desteği var ama bunlar olduğuna göre göstermeli diye düşünüyorum. yada olan birinden ben deneyipte almalıyım 5800 ı.

Link to comment
Share on other sites

en az 50tl ama tlf 2.el olcak

valla dostum anladığım kadarıyla müzik dinlemek için alcaksın max ne kadar verirsin?şimdi şöyle bişi diyebilirim nokianın hemen hemen her modelinde radyo var ama samsung da bakabilirsin max ne kadar verebilceğini söylesen daha iyi edersin çünkü bu dediklerine göre samsung e250 dicem ondada batarya süren biraz azalır

Link to comment
Share on other sites

valla dostum anladığım kadarıyla müzik dinlemek için alcaksın max ne kadar verirsin?şimdi şöyle bişi diyebilirim nokianın hemen hemen her modelinde radyo var ama samsung da bakabilirsin max ne kadar verebilceğini söylesen daha iyi edersin çünkü bu dediklerine göre samsung e250 dicem ondada batarya süren biraz azalır

aga max 100tl maksat mp3 dinlemek radyo başka bişi içindeğil bu tlf bide msj

Link to comment
Share on other sites

Al gelmiş geçmiş en iyi telefon. Ücretsiz olarak tv de izleyebilirsin radyo da . özellikleri assagıda.Kend,mde kullanıyorum 10 numara. tek kötü yanı İnternetten Video İzlenmiyor.

Anycool M9 - 310 TL

Marka : Anycool Model : Durumu : Sıfır

Garantisi : Var, Başlamamış Garanti Süresi : 2 Yıl - 3 Yıl Garanti Geçerlilik Yeri : Türkiye

Kutusu : Var, Açılmamış Kayıt durumu : Evet Kamera : > 3.0 MP

Dahili Hafıza : 64 MB ve üzeri Arttırılabilir Hafıza : 1 Gb ve üzeri MP3 Çalma : Var

Radyo : Var GPRS : Var 3G Desteği : Yok

GPS : Yok Çift Hat Desteği : Var

ANYCOOL-M9-8GB-CIFT-SIM-TV-WIFI-JAVA-MSN-FLAS__23603476_0.jpg

GİTTİGİDİYOR ÜZERİNDEKİ İLK VE TEK ORJİNAL ANYCOOL YETKİLİ BAYİİSİNDEN

ORJİNAL ANYCOOL M9

FATURALI 2 YIL GERÇEK GARANTİLİ

"ORJİNAL ANYCOOL ÜRÜNLERİ 24 AY GERÇEK GARANTİLİDİR"

"EEE YÖNETMELİĞİNE UYGUNDUR"

"SAĞLIK BAKANLIĞI,SANAYİ BAKANLIĞI ,TRT BANDROLU,GÜMRÜK VS GİBİ TÜM YASAL KURUŞULARDAN GEREKLİ İZİN VE BELGELERİ ALINMIŞTIR."

"TÜRKİYE GENELİNDE 7 ADET TSE BELGELİ UZMAN TEKNİK SERVİSİ MEVCUTTUR"

"ORJİNAL ANYCOOL ÜRÜNLERİ KESİNLİKLE REPLİKA -TAKLİT-GARANTİSİZ-KAÇAK DEĞİLDİR"

ÜRÜN AÇIKLAMALARI :

DİKKAT!

FATURASI VE GARANTİ BELGESİ OLMAYAN HİÇBİR ÜRÜNDE KESİNLİKLE GARANTİ OLMAZ,OLAMAZ.GARANTİ BELGESİNDE SANAYİ BAKANLIĞI İZİN NUMARALARI OLMAYAN GARANTİ BELGELERİ SAHTEDİR VE GEÇERSİZDİR.FATURA VERİLMEYEN ÜRÜN İLANLARINDA "GARANTİSİ VAR" SEÇEN SATICILARA İNANMAYINIZ.SPOT ÜRÜNLERİ ORJİNAL KUTUSUNDA DİYEREK SATAN SATICILARA VE ÜCRETSİZ TEKNİK SERVİSİMİZ VAR DİYEN YADA OLMADIK ÖZELLİKLER YAZAN SATICILARA KANARSANIZ İKİ GÜN SONRA ŞİKAYETLER GELMEYE BAŞLAYINCA SİTE TARAFINDAN ÜYELİKLERİ İPTAL EDİLDİĞİNDE KİMSEYE ULAŞAMAZSINIZ.DAHA ÖNCE BU KONUDAN MAĞDUR OLAN BİNLERCE MÜŞTERİ ARASINA KATILABİLİRSİNİZ.GARANTİLİ DİYE SATILAN BİR ÜRÜN ALMADAN ÖNCE MUTLAKA SATICIYA FATURASI VE GERÇEK GARANTİ BELGESİ OLUP OLMADIĞINI SORUNUZ

VE SADECE BİZİM ORJİNAL ANYCOOL ÜRÜNLERİ SATMAYA YEKİLİ RESMİ BAYİİ OLDUGUMUZUDA UNUTMAYINIZ

(ANYCOOL TÜRKİYE RESMİ SİTESİ WWW.ANYCOOL.COM.TR ADRESİNDEN BAYİİLER KISMINDAN ANKARA'YI SEÇİP TEYİT EDEBİLİRSİNİZ)

ÜRÜNLERİMİZDE EBUDDY COKLU MSN MESSENGER,ORJİNAL WİNDOWS LİVE MESSENGER,YOUTUBE APLİCATİON,OPERA MİNİ WEB BROWSER,BOLT BROWSER FULL İNTERNET TARAYICI VE 50'YE YAKIN OYUN VE PROGRAM AYRICA CIHAZDAN MAXIMUM FAYDA SAGLAYABILMENIZ ICIN BİLGİSAYARDA KULLANABİLECEGİNİZ DESTEK PROGRAMLARI,PHONE SUIT VS. YARDIMCI PROGRAMLAR CİHAZLA BİRLİKTE HAFIZINA KARTINA YUKLENIP GÖNDERİLMEKTEDİR.

ÜRÜN ORJİNAL AÇILMAMIŞ KUTUSUNDA GÖNDERİLECEK OLUP ADINIZA FATURA DÜZENLENECEKTİR.GARANTİ BELGESİYLE BERABER GÖNDERİLECEK ÜRÜNDE TÜRKİYE GENELİNDEKİ ANYCOOL YETKİLİ TEKNİK SERVİSLERİ 24 AY BOYUNCA EN UFAK PROBLEMDE ÜCRETSİZ DESTEK SAĞLAYACAKTIR.ÜRÜN SADECE BİZİM GARANTİMİZDE DEĞİL İTHALATÇI DİSTRİBÜTÖR FİRMA GARANTİSİNDEDİR. İMEİLERİ YASAL OLDUĞUNDAN KESİNLİKLE KAPANMAZ. WWW.TK.GOV.TR ADRESİNDEN SORGULANDIĞINDA ANYCOOL M9 YAZAR.

AYRICA TÜRKÇE KULLANMA KILAVUZUDA GÖNDERİLECEK OLDUĞUNDAN KULLANIMINDA ARTIK HERHANGİ BİR SIKINTI YAŞAMAYACAKSINIZ.

Ayrıca bu cihazda

"Orjinal iphone'lardaki gibi parmak hareketinizle ekrana dokunup iki yana açarak internet sayfalarını veya resimleri büyütebilirsiniz"

ÇİFT HATLIDIR VE DÜZGÜN TÜRKÇELİDİR

KENDİ HAFIZASI 87.7 MB'DİR.DOKUNMATİĞİ ÇOK HASSASTIR.İMEİLER KAYITLIDIR,FATURADA YAZMAKTADIR.WORD EXCEL VE PDF DOSYALARINI AÇABİLMEKTEDİR

"HAREKETLİ SENSÖRLERİ SAYESİNDE ANA MENÜDE EKRANI SALLAYARAK DİĞER MENÜLERE KOLAY GEÇİŞ İMKANI EKLENMİŞTİR."

"CASUS TEL ÖZELLİĞİ SAYESİNDE SİM1 VE SİM2 ÜZERİNDEN YAPILAN TÜM GÖRÜŞMELER SES KAYDI OLARAK GİZLİCE HAFIZA KARTINA KAYIT EDİLİR.GÖRÜŞME YAPAN KİŞİ BUNU KESİNLİKLE ANLAYAMAZ.İSTEDİĞİNİZ ZAMAN AÇIP - KAPATABİLİRSİNİZ."

ORJINAL IPHONE'LARDA DA BULUNAN GOOGLE MAPS NAVİGASYON PROGRAMI SAYESİNDE DUNYANIN VE TÜM TURKIYENIN ÜZERINDE HERHANGİ BİR NOKTAYI HEM HARİTA OLARAK HEMDE UYDU GÖRÜNÜMÜ OLARAK GÖREBİLİRSİNİZ.BİR YERDEN DİĞER BİR YERE YOL TARİFİ ALABİLİR,YAKIN ÇEVREDE OKUL HASTAHANE,ECZANE,RENT A CAR,OTEL BENZİLİK GİBİ MEKANLARI ARATABİLİR,ADRESLERİNE VE TELEFONLARINA ULAŞABİLİRSİNİZ."

DİĞER WİRELESSLİ TELEFONLAR İNTERNET SAYFALARINI MOBİL İNTERNET FOMRATINDA AÇTIĞI İÇİN YOUTUBE FACEBOOK VEYA İNTERNET BANKACILIĞI GİBİ BİRÇOK SİTEYE DÜZGÜN GİRİŞ YAPAMAZLAR.DÜZ YAZI ŞEKLİNDE GÖSTERİLEN BU İNTERNET SİTELERİNDE RESİMLER VEYA HAREKETLİ UYGULAMALAR GÖSTERİLMEYEBİLİR.ÜYE GİRİŞİ YAPILAMAYABİLİR.

BU CİHAZDA İSE BİLGİSAYARDA İNTERNETE NASIL GİRİYORSANIZ AYNI ŞEKİLDE GİREBİLİRSİNİZ VE YAN EKRANDA TAM SAYFA GEZİNEBİLİRSİNİZ.

"YOUTUBE,FACEBOOK ,TRAVİAN, NETLOG,GİTTİGİDİYOR VEYA İNTERNET BANKACILIĞI SİTELERİ GİBİ DİĞER WİRELESS' Lİ TÜM TELEFONLARIN AÇAMADIĞI TÜM SİTELERE GİREBİLMEKTEDİR.YOUTUBE VİDEO SİTESİNDEN VİDEO İNDİREBİLİRSİNİZ.BİLGİSAYARDA İNTERNETTE YAPTIĞINIZ HERŞEYİ BU TELEFONDADA YAPABİLİRSİNİZ.

SADECE TELEFONU HAREKET ETTİREREK OYNAYABİLECEĞİNİZ OYUNLARIN YANI SIRA ARAMA GELDİĞİNDE TERS ÇEVİRİNCE OTOMATİK SESSİZE ALMA GİBİ RADYO VEYA MÜZİK DİNLERKEN SALLAYINCA ŞARKI DEĞİŞTİME GİBİ KULLANIMI KOLAYLAŞTIRAN HAREKETLİ SENSÖRLER,

BULUNDUĞUNUZ ORTAMI FARKLI GİBİ GÖSTEREN ARKA PLAN SES EFEKTLERİ(MOTOSİKLET,DİSCO,RESTAURANT TRAFİK VS. GİBİ,)

İSTEMEDİĞİNİZ NUMARALARIN SİZİ ARAMASINI ENGELLEMEK İÇİN KARA LİSTE,

KULAKLIK OLMADANDA DIŞARIYA SES VEREBİLEN DİGİTAL FM RADYO,YERLEŞİK ANTENİ SAYESİNDE ÇOK NET GÖRÜNTÜ SUNAN TELEVİZYONU VE TV VE RADYO 'DAN SAAT BELİRLEMELİ SINIRSIZ KAYIT İMKANI,

JAVA UYGULAMALARI DESTEKLEMESİ NEDENİYLE AKLINIZA GELEN TÜM JAVA UYGULAMALARININ YÜKLENEBİLMESİ ( HEM PROGRAM, HEMDE OYUN)

32GB HAFIZA KARTI DESTEKLEMESİ VE 8GB HAFIZA KARTI İLE BİRLİKTE GELMESİ( VİDEO VE MÜZİK ARŞİVİNİZİ RAHATLIKLA YÜKLEYEBİLİRSİNİZ )

EKRANIN FULL DOKUNMATİK OLMASI SAYESİNDE PARMAK HAREKETLERİNİZLE DİĞER MENÜLERE GEÇİŞ SUNMASI VE RESİMLERE ZOOM YAPMASI,

VE DAHA BİRÇOK SAYAMADIĞIMIZ ÖZELLİKLERİ BU CİHAZI RAHATLIKLA KULLANABİLMENİZ İÇİN SADECE BU MODELDE BİRARAYA GELMİŞTİR

sono.jpg

ÜRÜN TEKNİK ÖZELLİKLERİ:

Boyut

113 X 62 X 13 mm

Bekleme Süresi

max. 180 saat

İnternet

Wİ-Fİ/EDGE/GPRS 2.75G/ FULL BROWSER

Ağırlık

118 gr

Pil Türü

Li-İon

Bluettoth

Çift Bluetooth

Şebeke

GSM 850 / 900 / 1800 / 1900

Pil Gücü

3.7 V 900mAH

Java

Destekliyor

Kamera

3.2 Megapixel + Ön Kamera

Konuşma Süresi

max. 5 saat

Tv / Radyo

Var - Zaman kayıtlı

Entegre Flaş

VAR

Ekran Tipi

Dokunmatik -TFT

Telefon Defteri

1000 adet çoklu Rehber

Kamera Zoom

4X Zoom

Ekran Boyutu

3.3" QVGA

Sar Değeri

0.72 W/kg

ORJİNAL KUTU İÇERİĞİ :

1 ADET -- ANYCOOL M9 CEP TELEFONU

1 ADET ? 900 mAH BATARYA

1 ADET -- 220V AC SARJ ALETİ

1 ADET -- USB BAGLANTI KABLOSU

1 ADET -- STEREO KULAKLIK

1 ADET -- ADINIZA KESİLECEK FATURA

1 ADET -- TURKÇE KULLANMA KILAVUZU

1 ADET -- GARANTİ BELGESİ

EXTRA HEDİYELER :

1 ADET ? 8GB MİCRO SD HAFIZA KARTI

1 ADET -- 900 mAH ORJİNAL YEDEK BATARYA

1 ADET ? ÇOK ŞIK ORJİNAL İPHONE LOGOLU DERİ DİK TAŞIMA KILIFI

1 ADET ? ARAÇ İÇİ USB ŞARJ ADAPTÖRÜ

Link to comment
Share on other sites

symbian sistemiyle ilgileniyorsan vede her istediğim pro yu çalıştırsın baniyarı yolda bırakmasın diyosan 5800 diyorumm!

Please register to see this content.

Dokunmatik ekran

Yüksek çözünürlüklü bir dokunmatik ekrana sahip.(3,2 inç) 640 x 360 piksel olan ekran fotoraf ve videolar için ekranda geniş yerler ayırıyor. Sörf için en iyi ekran.

Müzik

Tam bir müzik telefonu olan 5800 XpressMusic'in en büyük avantajıda kullanıcıların "Comes with Music" 12 ay boyunca bu hizmetten yararlanıp istediği kadar müzik indirebilmesi.

Hafıza

Telefonunuzun yanında 8 GB MicroSD Hafıza Kartı Veriliyor.Telefonun kendi hafızası ise 81 MB.

Kamera

Çift Led Flash 3.2 megapiksel AF Flashlı Kamera

Ağırlık 109 Gr2081

Genişlik 51.7 mm2081

Yükseklik 111 mm

Kalınlık 15.5 mm2081

Şebeke frekansı GSM850 - GSM900 - GSM1800 - GSM1900 2081

Titreşim Var

Handsfree Var

Bluetooth Var 2081

Sesle arama Var 2081

Ses kaydı Var 2081

Pil Tipi

Li-Ion Bekleme süresi 406 saat2081

Konuşma süresi

8,5 saatBaskonuş

Var 3G Var 2081

Wireless LAN

Var HSDPA Var 2081

Renkler

Siyah, Kırmızı, Mavi Uçuş modu Var 2081

Bluetooth versiyon 2.0

Wireless versiyon 802.11 b/g 2081

USB Desteği Var 2081

GPS Var 2081

PDA Donanım Özellikleri

İşlemci ARM 11

İşlemci hızı 369 MHz

RAM

128 MB ROM 256 MB 2081

Ekran Özellikleri

Renkli Ekran

Var Renk Sayısı

16700000 Ekran Çözünürlüğü

360 x 640 pxDokunmatik ekran

Var Ekstra ekran özellikleri Harekete duyarlı ekran 2081

Hafıza Özellikleri

Telefon Hafızası 81 MB

Harici Hafıza Yuvası

Var Harici Hafıza Kartı Boyutu

8 GB Harici Hafıza Kartı Tipi

microSD (TransFlash) Maksimum Hafıza Kartı Boyutu 16 GB 2081

Internet Özellikleri

Wap Var 2081

Wap versiyonu WAP 2.0

Gprs

Var Gprs slot 107 / 64.2 2081

Gprs class

32 Hcsdcd Var 2081

XHTML Tarayıcı

Var HTML tarayıcı

Var UMTS Var

E-posta okuyucu Var

Edge Var

Ekstra internet özellikleri Rss okuyucu

Macromedia Flash Lite desteği

Css, Javascript destekli gelişmiş web taracıyısı

VoIP, internet üzerinden ses aktarımı

E-posta eklentileri için dosya gösterici

UPnP teknolojisi

Windows Live Messenger

VoIP, internet üzerinden ses aktarımı

Push Mail desteği

Anında mesajlaşma Var

Multimedya Özellikleri

Polifonik melodiler Var 2081

Mms Var 2081

Ekran koruyucu Var 2081

Java desteği

Var Mp3 çalar Var 2081

Radyo çalar Var 2081

Dahili kamera Var

Video Çekebilme Var

Video Oynatabilme Var

Oynatabildiği dosyalar MP3, AAC, AAC+, eAAC+, WMA, WAV, WMV, MPEG4, Real Video, Real Audio, AMR, 3GP

2. Dahili Kamera

Var Görüntülü telefon görüşmesi Var 2081

Eksta multimedya özellikleri El yazısı tanıma

Radyoda RDS desteği

Online müzik satın alma özelliği

Müzik dosyalarını tanıma özelliği

3D ses desteği

Visual radio

Evrensel kulaklık çıkışı (3,5 mm)

Harekete duyarlı resim ve video izleme, oyun oynama

EDR: Aynı anda birden fazla Bluetooth cihazına bağlanabilme

Mesafe algılayıcı sayesinde pilden tasarruf: Telefonu kulağınıza yaklaştırdığınızda ekranı kapatır 2081

Müzik kontrol tuşları

Var TV Çıkışı Var

Kamera Özellikleri

Çözünürlük 3.2 MP

Dijital Zoom

20X Flaş Var

2. Kamera özellikler 352 x 288

Ekstra kamera özellikleri

Otomatik netleme, Self timer, Çektiğiniz fotoğrafları blog hesabınıza direk gönderebilme imkanı, Carl Zeiss mercek, Tessar lens, Görüntü sabitleyici, Makro modu, Kırmızı göz düzeltme

Yer Etiketleme: Yer bilgilerinin görüntülere otomatik olarak eklenmesi Video dijital zoom

10X Video kayıt formatı 3GP, MPEG4 2081

Yazılım Özellikleri

Kullanıcı profilleri Var

Hesap makinesi Var 2081

Takvim Var 2081

Senkronizasyon Var

Oyunlar Snakes 2081

İşletim sistemi

Symbian İşletim Sistemi versiyon Symbian OS v9.4

Tema desteği Var 2081

Java Oyunlar Var

Ekstra Uygulamalar 100 ülkenin kaydedilmiş görüntüleri

N-Gage oyun modülü

Ofis dosyaları için görüntüleme yazılımı

Resim ve video düzenleme programı

PictBridge: Yazıcı bağlantısı

Dosya yöneticisi

LifeBlog: Akıllı arama ve görüntüleme günlüğü

RealOne Multimedya Oynatıcısı

İndirme yöneticisi

Dahili Telesekreter

Gelişmiş adres rehberi

Kronometre, Zaman Sayacı, Dünya Saatleri

Not defteri, Birim çevirici, İş listesi

Sesli navigasyon destekli Nokia Maps 2.0 Touch 2081

Aksesuarlar

Şarj Aleti Var 2081

Data Kablosu

Var Taşıma Kayışı Var 2081

Stereo Kulaklık Var

Hafıza kartı adaptörü Var

Masaüstü standı

Var Taşıma Kılıfı

Var Kalem Var

Link to comment
Share on other sites

  • 5 hafta sonra ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...