forjest Posted December 23, 2023 Share Posted December 23, 2023 (edited) All İn One PC Hakkında düşünceleriniz? Yakın zamanda bir arkadaşımın şirketinde cihaz yenilemeye gidildiğinden dolayı, MSİ All in one pc verecek bana. Cihaz geldiğinde bana içerisindeki donanımları yükseltip temizlik ve bakım işlemlerini yaparak cihazı temiz hala getireceğim modeli yılı MSİ All in one model yılı 2015 çıkışlı. Bu şekilde sistem kullanıcıları aramızda varmıdır varsa kullandığı cihaz hakkında verimlilik kullanımı vs. yorumda yazarlarsa çok sevinirim kısaca (+) ' sı ve (-) yönlerini belirtmelerini rica ederim. Şimdiden teşekkürlerimi sunarım. Edited December 23, 2023 by forjest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LanManiaX Posted December 23, 2023 Share Posted December 23, 2023 Bende iş yerinde kullandığım Lenovo var all in one pc ssd ve ram taktım işimi görüyor.Masa üstü pc gibi olmuyor tabi anakart bildiğin laptop ana kartı,ssd ve ram dışında donanım değişikliği biraz uğraştırır gibi ben fazla uğraşamadım. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forjest Posted December 23, 2023 Author Share Posted December 23, 2023 LanManiaX, 30 dakika önce yazdı: Bende iş yerinde kullandığım Lenovo var all in one pc ssd ve ram taktım işimi görüyor.Masa üstü pc gibi olmuyor tabi anakart bildiğin laptop ana kartı,ssd ve ram dışında donanım değişikliği biraz uğraştırır gibi ben fazla uğraşamadım. Bilgilendirme için teşekkür ediyorum. Diğer kullanıcı arkadaşlarında yorumlarını bekliyorum Ram ve ssd disk değişimi gerekecek zaten yükseltme yapacağım. İ5 işlemcisi, Nvidia ekran kartı , 4 Gb ram , 1 TB Diske sahip normal harddisk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amd_turkey Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 Abi bunlar tam masaüstü sayılmaz. Arkalarındaki sınırlı alan sebebiyle laptop bileşenleri kullanıyorlar. Yükseltme imkanları da sınırlı. Ddr3L rem kullanıyor sanırım. Yine 2.5 inç laptop harddiski var diye biliyorum. Ergonomi olarak tamam da performans olarak çağ atlamış olmayacaksın. Elindeki laptoptan çok da iyi değil. Muhtemelen içinde i5 4. Nesil işlemci vardır. Yeni nesil işlemciler bundan en az 3-4 kat daha hızlı 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forjest Posted December 24, 2023 Author Share Posted December 24, 2023 amd_turkey, 3 saat önce yazdı: Abi bunlar tam masaüstü sayılmaz. Arkalarındaki sınırlı alan sebebiyle laptop bileşenleri kullanıyorlar. Yükseltme imkanları da sınırlı. Ddr3L rem kullanıyor sanırım. Yine 2.5 inç laptop harddiski var diye biliyorum. Ergonomi olarak tamam da performans olarak çağ atlamış olmayacaksın. Elindeki laptoptan çok da iyi değil. Muhtemelen içinde i5 4. Nesil işlemci vardır. Yeni nesil işlemciler bundan en az 3-4 kat daha hızlı Laptop'u harici klavye ile kullanıyorum, yani masaüstü mantığıyla all in one pc'de biraz olsun masaüstü hazzı var bu bakımdan güzel buluyorum. Cihazı teslim aldığımda SSD Disk ve Ram yükseltmesi yapacağım. Ekran kartı harici Nvidia. Elimdeki laptop'uda satılığa çıkaracağım fazlaya çıkıyor çünkü. Yorum için teşekkür ediyorum değerli kardeşim. Eksik olma Saygılarımla. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forjest Posted February 12 Author Share Posted February 12 Ürünle ilgili kullanıcılar yokmu bu kadarmı yorumlarınız daha fazla bekliyordum doğrusu yorumlar vs.. vardır kullanıcılar gibime geliyor. Saygılarımla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amd_turkey Posted February 12 Share Posted February 12 Bu cihazın kullanıcısı sınırlıdır abi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amd_turkey Posted February 12 Share Posted February 12 Abimin kasaya uzaktan erişm ile baktım İ5 6400 4gb sodim 2133 cl 15 rem 1 tb 3,5 7200rpm hdd Öncelikli tavsiyemin 8gb ddr4 laptop remi olduğunu belirttim. Ssd sonraki sıra. 4gb rem win 10da gerçekten yetersiz. İyi günlerde kullansın. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts