Popular Post amd_turkey Posted March 12 Popular Post Share Posted March 12 Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 19044.4046 Windows 10 Iot Enterprise 2019 LTSC 17763.5458 Çalışmalarda defender duruyor fakat pasif Edge, onedrive silindi. Masaüstü Simgeleri Aktif 7 Gb rezerv alan kapalı Sysmain inaktif Search hizmeti inaktif, masaüstü simgesi kutu değil ikon halinde Görev çubuğu vs şeffaf Fotoğraf görüntüleyici etkin Başkaca ince ayar bulunmaz. Telemetri vs dokunulmadı. Başkaca ayar yapılmadı. Aramızda ağ kullanan. yazıcı kullanan var. Genele hitap etsin istedim. Ayrıca sistem GÜNCELLENEBİLİR. Update de sorun almadım. Tüm driverları kurdu. Normalde, Iot LTSC 2021 veya 2019 orijinal Türkçe olarak bulunmaz. Normal LTSC 21 e iot keyi yüklerseniz iot Ltsc 21 oluyor ama bu çalışmadaki ile eşdeğer değil çünkü her iki sürümün çalışan servis sayılarının falan farklı olduğu görülmüştür. Her iki çalışmanın tabanı bensuslu beye aittir. Ben sadece güncelleme yapıp, bileşen silme - ayar işlemlerini yaptım. Kendisine teşekkür ediyor, çalışmalarının ve başarılarının devamını diliyorum. Boyut ESD olmasına rağmen neden fazla? 1-Ventoy uyumlu olsun, hem mbr hem uefi kurabilsinler diye Crasadurenin PE altyapısını kullandım. 800Mb 2-Birbirine yakın olmayan sürümlerde yapı farkından dolayı birleştirince boyut çok düşmüyor. Biri 19044, biri 17763. Biri normal 22h2 19045 ile LTSC 21 19044 ü birleştirsem boyut bu kadar olmazdı. 3-Orjinal winRE li sürümler veya winRE silinmiş sürümlerde KB5034441 yüklenebilmesi sorun oluşuyordu. Bensuslu beyin bu sorunu çözmek için modifiye ettiği winRE sürümü hem 2021 hem de 2019 da kullanıldı. 650Mb Hal böyle olunca 4,5-5 Gb olabilecek iso boyutu 5,7 Gb. LTSC2119.iso 5,7Gb https://pixeldrain.com/u/9fswuJ2L CRC32: 42D5D4E9 MD5: 29E27ECB21640C208D46406D839794E4 SHA-1: 9F85D1891502884E1F91C09D9B55874305EC64AA 9 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokanuysal Posted March 12 Share Posted March 12 Eline Sağlık amd_turkey Sistem içinde Lisans Varmı yoksa bizmi yüklüyoruz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amd_turkey Posted March 12 Author Share Posted March 12 Hazır lisanslı değil. Masaüstündeki programlar klasöründe gerekli araç var, onunla halledersin. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uN1versum Posted March 12 Share Posted March 12 KB5034441 hiç el değmemiş orijinal sistemde bile kurulmuyor indirme hatası verip duruyor bu sistemlerde sorunu çözdüyseniz güzel 2019 yada 2021 hangisini kursak siz ne dersiniz çalışmalarınızı beğeniyorum neredeyse sıfır hata teşekkürler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amd_turkey Posted March 12 Author Share Posted March 12 Please register to see this content. Buradaki övgüyü bensuslu hakediyor. Kendisi (underrated) değeri bilinmeyen bir sistem yapımcısı, bir tık daha iyi reklam yapsa, bir tık da üsluba dikkat edip gereksiz polemiğe girmese, eminim herkes kendisini çok sevecek. Adam bilgili ve azimli. Ben güveniyorum yapımlarına. Bizzat araştırıp çözdü kb***41 güncelleme sorununu. Hangisi kuralım sorusunun cevabı donanımınız. 2018 ve öncesi 8gb den daha az reme sahip donanımınız varsa ltsc 19 kursanız iyi olur. Yeni güncel donanımlar için tabi ki ltsc 21 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted March 12 Share Posted March 12 uN1versum, 1 saat önce yazdı: KB5034441 hiç el değmemiş orijinal sistemde bile kurulmuyor indirme hatası verip duruyor bu sistemlerde sorunu çözdüyseniz güzel 2019 yada 2021 hangisini kursak siz ne dersiniz çalışmalarınızı beğeniyorum neredeyse sıfır hata teşekkürler Orijinal sistemi eğer esd olarak aracı kullanarak indirirseniz. Öyle bir hata almıyorsunuz. Bunu başka yerlerde dile getirdim ama anlayan çıkmadı. // Bu konuda yer alan, özellikle benim yazdıklarımı okuyun. Kullanıcı adım relati7ity.. Yani daha kimsenin haberi bile yokken biz o güncellemeyi başarılı bir şekilde alıyorduk. İsoyu, aracı kullanıp indirerek... Please register to see this content. /// Bu konuda yer alan hiçbir şeyi önemsemeden, sadece yazdıklarımı ve paylaştıklarımı okuyun lütfen... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SENTENZA Posted March 12 Share Posted March 12 amd_turkey, 26 dakika önce yazdı: Buradaki övgüyü bensuslu hakediyor. Kendisi (underrated) değeri bilinmeyen bir sistem yapımcısı, bir tık daha iyi reklam yapsa, bir tık da üsluba dikkat edip gereksiz polemiğe girmese, eminim herkes kendisini çok sevecek. Adam bilgili ve azimli. Ben güveniyorum yapımlarına. Bizzat araştırıp çözdü kb***41 güncelleme sorununu. Katılıyorum forumda aktif olan sistem düzenleyiciler arasında en iyilerden birisi. Üslubu da gayet iyi hatta son derece yumuşak bile ben onun gibi paylaşım yapıp cahil cühela tayfadan olduğunun farkında bile olmayanlar gelip konuma yorum yazsa gerek cevabı en güzel şekilde verirdim. bensuslu gayet sakin cevap veriyor. Kendime özel yaptım deyip de sistemi paylaşan zevatlarda var genele hitap etmeyen sistemin paylaşımasındaki amac nedir o da ayrı bir terane. Ayrıca paylaşım için sağolasın amdturkey 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted March 12 Share Posted March 12 SENTENZA, 5 dakika önce yazdı: Katılıyorum forumda aktif olan sistem düzenleyiciler arasında en iyilerden birisi. Üslubu da gayet iyi hatta son derece yumuşak bile ben onun gibi paylaşım yapıp cahil cühela tayfadan olduğunun farkında bile olmayanlar gelip konuma yorum yazsa gerek cevabı en güzel şekilde verirdim. bensuslu gayet sakin cevap veriyor. Kendime özel yaptım deyip de sistemi paylaşan zevatlarda var genele hitap etmeyen sistemin paylaşımasındaki amac nedir o da ayrı bir terane. Ayrıca paylaşım için sağolasın amdturkey Güzel olan, bende kalınca güzel değildir. Benim paylaşıma baktığım açı bu. Güzel olanı paylaştıkça daha da güzelleşir. Paylaşmak güzeldir... Ayrıca buraya paylaştığım her sistemi, daha da güzelleştirerek, kat ettiğim yolu, göremeyecek kadar dar açıdan bakıyorsunuz. Ama her sistemimde, kendimi hep ileri taşıdım. Bilin isterim... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SENTENZA Posted March 12 Share Posted March 12 va7eyla, 3 dakika önce yazdı: Güzel olan, bende kalınca güzel değildir. Benim paylaşıma baktığım açı bu. Güzel olanı paylaştıkça daha da güzelleşir. Paylaşmak güzeldir... Ayrıca buraya paylaştığım her sistemi, daha da güzelleştirerek, kat ettiğim yolu, göremeyecek kadar dar açıdan bakıyorsunuz. Ama her sistemimde, kendimi hep ileri taşıdım. Bilin isterim... Birader gerçek sistem düzenleyici genele hitap eder. Özel çalışmasını ise sistemine donanımına göre en güzel şekilde yapar kendisi kullanır. Ha paylaşmak isterse de kendi sisteminin/donanımının özelliklerini yazar bu sistemde kurulu deyip sistemde eklenen çıkarılan vs tek tek yazar. Özel kişisel sistem olduğu yazılan bir sisteme de aklı başında biri gelip de şu da olsaydı bu da olsaydı demez dememeli. Kendine özel yapılanm sistemlerin paylaşılmasının manası yok gerğei de yok. Buna gelip de şu var mı bu varmı şu da olsaydı bu da çıkarılsaydı demek de bir o kadar saçma. Kişiye özel sisteme laf edilmez. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
va7eyla Posted March 12 Share Posted March 12 SENTENZA, 9 dakika önce yazdı: Birader gerçek sistem düzenleyici genele hitap eder. Özel çalışmasını ise sistemine donanımına göre en güzel şekilde yapar kendisi kullanır. Ha paylaşmak isterse de kendi sisteminin/donanımının özelliklerini yazar bu sistemde kurulu deyip sistemde eklenen çıkarılan vs tek tek yazar. Özel kişisel sistem olduğu yazılan bir sisteme de aklı başında biri gelip de şu da olsaydı bu da olsaydı demez dememeli. Kendine özel yapılanm sistemlerin paylaşılmasının manası yok gerğei de yok. Buna gelip de şu var mı bu varmı şu da olsaydı bu da çıkarılsaydı demek de bir o kadar saçma. Kişiye özel sisteme laf edilmez. Genele hitap etmeyen dediğiniz sistemimi, upload sitesi kaldırmadan önce 465 kişi tarafından indirilmişti. En son bakmamıştım belki daha fazla. Site önce, sınır koydu indirmelere, sonra sildi sistemi siteden. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amd_turkey Posted March 15 Author Share Posted March 15 Ltsc 21, son 4170 güncellemesini sorunsuz aldı. Edge geri geldi 😂 Masaüstünde edge i tekrar silecek araçlar var. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcix Posted March 16 Share Posted March 16 Öncelikle ellerinize sağlık güzel bir çalışma masaüstündeki programlar içinde ayrı teşekkürler. Ama bende KB5035845 güncellemesinde sorun var bir türlü yüklemiyor 0x80073712 hatası veriyor. Her hangi bir ayar vs yapmadan formattan hemen sonra güncellemeye bıraktım ama bu güncellemede sorun çıkıyor çözümünü nasıl yapabiliriz. LTSC 21 sürümünü kullanmaktayım. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amd_turkey Posted March 16 Author Share Posted March 16 O güncelleme 4170 sürüm. 4170 bende sorunsuz aldı. Maalesef orjinali kursanız bile o güncellemeyi almayabilir. Herkeste yüklenip bende yüklenmeyen güncelleme çok oldu. Bir sonraki aydaki toplu güncellemeyi bekleyiniz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alinka Posted March 17 Share Posted March 17 amd_turkey calismaniz icin tesekkur ederim. Bir sey sormak istiyorum sizteminizdeki excel den dis veri cekebiliyor musunuz? (tablo olarak) genelde edge silindigi icin hep hata veriyor. Ben de su kullanilmiyor bu ozellik edge silindigi icin. windows10 pro kullaniyorum. Ama bu hatayi gidermek icin arayis icindeyim benim icin onemli veri cekmek. sizde normal ise sizin ltsc yi kurmak istiyorum. Deneme sansiniz var acaba? Tesekkur ederim simdiden. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amd_turkey Posted March 17 Author Share Posted March 17 Bir örnek exel dosyası iletir misiniz? Anlık güncelleme mi kastettiğiniz? Eğer edge kaynaklı ise bunda da çekmez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcix Posted March 17 Share Posted March 17 KB5035845 güncelleme sorununa şu şekil bir çözüm buldum. Formattan hemen sonra windowsun kendi yüklediği driverlar ve KB5034441 güncellemesinin ardından update catalogdan manuel olarak KB5035845 indirip yükleme yaparak manuel güncelleme yapmak. İşlem biraz geçikmeli sürsede güncellemeyi başarı ile yaptı. Telemetri ekstra ince ayarlar driverları güncel sürümlerine yükseltme ile güzel bir sistem oldu. Ekstra olarak oyun için kullanmak istiyenler mağazayı manuel yükledikden sonra xbox kurup keyfine bakabilir. Oturum açma sorunu içinde edge full olarak değilde bir parçasını indirmek gerekiyor, MicrosoftEdgeWebview2 sadece bunu indirip xboxda oturum açma sorunuda ortadan kalkmış oluyor. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alinka Posted March 17 Share Posted March 17 amd_turkey, 5 saat önce yazdı: Bir örnek exel dosyası iletir misiniz? Anlık güncelleme mi kastettiğiniz? Eğer edge kaynaklı ise bunda da çekmez Hocam hata edge yuklu olmadigi icin galiba.. is bankasinin sitesinden veriler cekmek istiyorum ama olmuyor ofis 2021 kullaniyorum. ama diger PC de ofis 2016 var ordada edge yok ama veriyi cekiyor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amd_turkey Posted March 18 Author Share Posted March 18 alcix, 7 saat önce yazdı: KB5035845 güncelleme sorununa şu şekil bir çözüm buldum. Formattan hemen sonra windowsun kendi yüklediği driverlar ve KB5034441 güncellemesinin ardından update catalogdan manuel olarak KB5035845 indirip yükleme yaparak manuel güncelleme yapmak. İşlem biraz geçikmeli sürsede güncellemeyi başarı ile yaptı. Telemetri ekstra ince ayarlar driverları güncel sürümlerine yükseltme ile güzel bir sistem oldu. Ekstra olarak oyun için kullanmak istiyenler mağazayı manuel yükledikden sonra xbox kurup keyfine bakabilir. Oturum açma sorunu içinde edge full olarak değilde bir parçasını indirmek gerekiyor, MicrosoftEdgeWebview2 sadece bunu indirip xboxda oturum açma sorunuda ortadan kalkmış oluyor. Bu güncelleme işi şans. Bazen o ayki güncellemeleri alamıyorsunuz. Siz azmedip çözmüşdünüz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdnanGumus Posted March 18 Share Posted March 18 güncellemeye takılmayın ben emre028 çalışmasını kullanıyorum şubat ayındaki güncelleme yüklenmedi bir daha denedim yüklemedi bende erteledim bu ayki güncellemede yüklenirken şubat ayı yüklendi mart başarısız kaldı çok ilginç ben böyle şeyleri kafaya takmıyorum güncel olmayınca çalışmıyormu cihaz bu kadar takıntı yapmayın iyi forumlar. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts