Jump to content

Kendi Linux Live Cd Ni Online Insa Et!


lol_lmao

Recommended Posts

Bu Yaratmak Fiilini Biz İnsanlar Kendi Vasıflarımız Arasında Görmesek te Konu Başlığını Düzeltsek İyi Olurdu

Linuxu da Çok Severim ama Win7 Daha Çok Severim..

Dostum bahsettigim sey isletim sistemi.Neyse hassasiyete saygı gösterip duzeltiyorum.Performans,güvenlik,yenilik ve görsellik isteyenlerin linux distro larından birini (tavsiyem Ubuntu dur) kurmalarını tavsiye ederim.

Link to comment
Share on other sites

Linux'un hiçbir ürünü win 95 kadar bile olamaz yani on kuruş etmez. Bütün versiyonlarını kurdum denedim sonrada onlarca cd ve dvd yi sobada yakarak ısındım. En azından bu şekilde faydalandım.

Link to comment
Share on other sites

Kurtarma CD si sonuçta Linux olmasında bir sakınca görmüyorum.Hatta hız konusunda XP tabanlı live CD lere fark atıyor.Parted Magic linux tabanlı kurtarma CD sidir.Yükleme süresi sadece 1 dakikadır.Kullanırken da hızına hayran kaldım.

Pmagic-4.8.iso.zip (md5sum: 35a4a9205f1114df6bc69f1c11e453df pmagic-4.8.iso.zip)

73 mb

http://sourceforge.net/settings/mirror_choices?projectname=partedmagic&filename=partedmagic/Parted%20Magic%204.8/pmagic-4.8.iso.zip[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

Arkadaşlar ben gelecek linux 2.0 dan beri linux kullanıcısıyım ama malisef bu yazıyı orjinal vista home premium ile yazıyorum çünkü linux pekçok konuda windowstan geri kalıyor, evet virüs derdi olmuyor ama hepsi o kadar çözüm olarak aynı harddiskte bir ubuntu ve windows bulunduruyorum herkeze selamlar

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...