Jump to content

Nokia 5800a Işcep Yükleyemdim?


abdulhey_

Recommended Posts

nokia 5800 xm i bu gün aldım arkadaşlar. işbankasının işcep uygulamasını yükleyemedim. bilgisayardan işbankasının sitesinden telefonuma push linki gönderiyorum geliyor. tıklayın linke işcepi kurmak için diyor tıklıyorum. geçici bir hata oluştu daha sonra tekrar deneyiniz diyor ve en sonunda zorunlu öznitelikler eksik uyarısı veriyor birde. 5-6 defa denedim hep aynı sorun.

henüz telefon yeni olduğundan şarjı yeni dolduruyorum. şarj göstergesi sıfır kademede ama şarj oluyor. acaba şarj böyle az diyemi böyle oluyor. evet bilgisi olan arkadaşlardan acil yardım bekliyorum.

daha önceden bununla takas ettiğim sony ericson k 530i de de yüklenmiyordu. araştırıken en sonunda kendim çözmüştüm. push e mail kapalıydı onu açmıştım yüklenmişti yada böyle bir sorun mu var? bu 5800 da da push e mail özelliği var ama nerden ayarlanıyor onu da bulamadım.

Link to comment
Share on other sites

Çözüm önerileri kısmında birçok hata var inceledin mi?

Geçici Bir Hata Oluştu Lütfen Daha Sonra Tekrar Deneyiniz•

Telefona gelen wappush linki kopyalanıp, mutlaka internet explorer adres satırına yapıştırılarak iş cep’i yükleme işlemi denenmeilidir. Operayı desteklemediğimiz için operadan indirme denenirse başarısız olunur. Ayrıca, windows mobile işletim sistemi yüklü olan modellerde link indirilmeye başlandığında “kaydet” ve “çalıtır (yada aç)” gibi iki seçenekle karşılaşılabilir, bu aşamada eğer kaydet’ i seçilirse mevcut hata alınabilir, çalıştır (yada aç)’ ı seçildiğinde ise uygulama başarılı bir şekilde indirelebilir sonrasında ise aşağıdaki ayarla yapılarak işcep 'e giriş yapılabilir.

Htc bağlantı ayarları:

Başlat_ ayarlar_bağlantılar_bağlantılar: yeni modem bağlantısı ekle_bağlantı için bir isim girin:

turkcell ınternet

Bir modem seçin: cep telefonu hattı(GPRS)_ileri

Erişim noktası adı: internet_ileri

Kullanıcı adı: boş_parola: boş_etki alanı: boş_son

Başlat_programlar_ mıdlet yoneticisi_menü_sebeke cinsini secin_turkcell ınternet_ seç

• Yukarıdaki işlemler işe yaramıyorsa telefondaki java mıdlet manager’ın hatalı olabileceği düşünülebilir. Yeni bir java kurarak iscep’i yükleme işlemi tekrar denenmelidir.

http://www.isbank.com.tr/content/TR/Interaktif_Bankacilik/IsCep/Cozum_Onerileri-913-127.aspx[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

gördüm tabi bende araştırıyorum ama hala bulamadım. saol.

Bankada tanımlı cep telefonun var mı ve uygulamayı yüklerken telefon seçebiliyorsan n97' yi seç bazıları bu şekilde çözmüş. Bazıları da bağlantı şekli nedeniyle yapamamışlar ama çözmüşler sonra.

Link to comment
Share on other sites

tarayıcınız desteklenmeyen bir tarayıcı olabilir yada bağlantı ayarlarını almak için turkcell yada aveadan hangisini kullanıyor iseniz online işlemler sayfasından otomatik ayar mesajı gönderilmesi için cep telefonunuza uygun ayarları otomatik mesaj gönderebilirler.bunlar düzenlendikten sonra eğer kurulma aşamasında problem var ise dendiği gibi java uygulamasının yeniden yüklenmesi çözüm getirebilir.

Link to comment
Share on other sites

nihayet yükledim oh be :) yav gprs ayarlarındanmış. galiba ben kendim vodafone dan yüklediğimde telefonu restart yapmıyordum galiba sorun bu. temsilci uyarınca bu konuda yaptım ve yüklendi. yalnız yine bir sorun var bu seferde giriş yapamıyorum. ana giriş sayfası çıkınca yuvarlak bir siyah joystic tuşu gibi bi şey geliyor ordan nasıl giriyoruz müşteri no ve şifreyi? resim ekliyorum. imageshack açılmıyor resim ekleyemiyorum şu an. bilenler bi zahmet yardım?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...