Jump to content

Hobi :) Ve Fobileriniz :(


bozart
 Share

Recommended Posts

  • 1 yıl yıl...

Hobim : PC Donanım ve Yazılım İnternet vs, Gezmek,Tozmak ve Eğlenmek, Spor, Kitap vs..

Fobim : Allah`a Çok Şükür Bir Fobim Yok.

Edited by croteam
Link to comment
Share on other sites

hobim: her ne şartta olursa olsun içki içmek (beni ayık görmek için epeyce beklemeniz gerekir yıl 365 gün ben 366 gün sarhoşum)
fobim: ALLAH'a çok şükür hiç yok ölüm dahil ( nedeni ne gelince alkol tedavisi gördüğümde yakalandığım duygusuzluk duygusu yüce RABBİM kimseye vermesin) nedenini sormayın korkmayı o kadar özledim ki.... araba kullanırken motosiklet kullanırken.
karımdan boşandım mutluyum, asla ayık gezmem mutluyum, her cuma annemi ziyaret ederim(felçli) onu mutlu ederim. kardeşim 38 yaşında akciğer kanserinden öldü. günde 2 paket sigara içiyorum. doktor abim beyin kanaması geçirdi felç 3 yıl oldu hala iyileşemedi. lan ben hala gebermedim, içki,sigara, hovardalık, azcık kumar, Allah benim hala acı çekmemi istiyor. Hikmetinden sual olunmaz. Ayık olduğum sürece namazımı 5 vakit kılarım (hiç kimse bilmez)rakımdan asla ödün vermem. işimi de layığıyla yaparım.ne büyük patronum nede kimse işime karışmaz
Allah biliyor gideceğim yer cennet değil, ama benim beddua ettiklerim benim olduğum yerde benden daha aşağıda daha sıcak yerlerde olacaklar.
Lan s......r git diyeceksiniz işyerimdekilerin bazıları ben şehit haberi okuduğumda zil takıp oynayan kansızlardan daha ne diyeyim. Yüce RABBİM bana cehennemi layık görürse asla itiraz etmem. ama dedim ya ben daha az sıcak yerde olacağım

Link to comment
Share on other sites

hobim : düşünmek, yaşamak, yaptığım işten keyif almaya çalışmak,gezmek(yağmuda özellikle) dalgalarla boğuşmak, amerikan arabaları ve amerikan chopper motorları,insanları analiz etmeye çalışmak onları anlamaya çalışmak vs vs vs..
fobim : düşünmemek, yaşayamamak ( anı, elimdeki fırsatı), yaptığım işten bütün çabalarıma rağmen keyif alamamak, unutulmak ve karanlıkta kalmak.

Edited by 6489426
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...